Borroe Finance
Persbericht

Investeerders Alert: Top 3 crypto’s klaar voor enorme winsten

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Te midden van de meme-muntenwaanzin hebben BONK (BONK) en Shiba Inu (SHIB) een uitstekend potentieel getoond om aanhoudende trends te overwinnen en indrukwekkende winsten te behalen. Er is echter een nieuwe DeFi-munt op de markt die een opmerkelijke stap heeft gezet op de cryptomarkt. En het is niemand minder dan Borroe Finance ($ROE). Laten we meer te weten komen over deze beste cryptomunten.

$ROE Tokens Kopen

BONK klaar voor comeback

De koers van BONK kreeg begin april te maken met een aanzienlijke daling. BONK is medio april gedaald van $0,000028 naar $0,000013. Deze enorme daling heeft de koers van BONK in de eerste helft van de maand met 53,57% doen dalen. Dit momentum van neergang hield aan tot eind april.

BONK heeft dus een prijsherstel doorgemaakt na een ernstige dip. BONK klom eind april naar $0,000029. Dit betekende een uitstekend herstel van 123,07%. Bovendien kwam de adembenemende stijging van BONK overeen met een voorstel van de BONK DAO om 280 miljard BONK-tokens uit zijn schatkist te vernietigen.

Te midden van deze ontwikkelingen zijn beleggers bang BONK mis te lopen. De technische indicatoren vertoonden ook een bullish patroon voor de komende prestaties van BONK. De RSI en MACD versterkten het positieve signaal voor BONK verder. Experts zijn ook behoorlijk optimistisch over de BONK-prijsvoorspelling. Als BONK grip krijgt op het marktmomentum, zal de meme-munt stijgen naar $0,000035.

Geniet van prijsrally met Borroe Finance

Er zijn slechts een paar blockchain ICO-munten die het potentieel hebben voor enorme winsten. Onder hen is Borroe Finance er één van.

Ondanks dat ze in de voorverkoop zijn, hebben vroege vogels hun investering al met 100% verhoogd. Een extra sprong van 25% is onderweg zodra $ROE aan het einde van de voorverkoop $0,025 bereikt. Momenteel is de $ROE aantrekkelijk geprijsd op $0,02.

Iedereen kan zich dus voor zichzelf voorstellen hoe winstgevend een $ROE-investering is. Bovendien beschouwen experts $ROE ook als één van de veelbelovende altcoins voor exponentiële groei. De focus op AI, NFT en slimme contracten heeft $ROE zelfs tot een aantrekkelijk vooruitzicht gemaakt.

De fundamentele aanpak van Borroe Finance is simpelweg het helpen van Web3-gebruikers en bedrijven om effectief geld in te zamelen. Het neemt de nadelen van het traditionele financieringssysteem weg en markeert zichzelf als een revolutionaire kracht in het vernieuwen van het crowdfundingproces.

De nieuweling op de Polygon-blockchain heeft uitstekend zijn weg geëffend om één van de beste DeFi-munten te worden. Bovendien zal deze blockchain schaalbaarheid, betaalbaarheid en flexibiliteit bieden voor de gebruikers van Borroe Finance.

$ROE Tokens Kopen

Shiba Inu ervaart whalebeweging

Na half april een zware duikvlucht te hebben gemaakt, begon Shiba Inu de hitte op de markt te voelen. De prijs van het SHIB-token daalde van $0,000030 naar $0,000019. De stieren van Shiba Inu hebben echter genoeg gedaan om de druk van de munt te verminderen.

Op 22 april verwierf een whale 237 miljard SHIB-tokens ter waarde van $6,3 miljoen.

Na de accumulatie maakte SHIB’ eind april een klim omhoog naar $0,000027. SHIB werd echter geconfronteerd met een enorme uitdaging op het gebied van prijsbewegingen op de korte termijn. SHIB heeft de afgelopen maand ook een dip van 22,43% ervaren.

Ondanks de recente problemen waren de langetermijnvooruitzichten voor Shiba Inu optimistisch. Kijkend naar de MACD-indicator bevond de MACD-lijn zich boven de signaallijn, wat aanleiding gaf tot een bullish teken voor SHIB. Bovendien gaf de MFI ook een koopsignaal voor SHIB. Dit heeft het vertrouwen in het memetische marktsentiment vergroot.

Deskundigen voorspellen dus dat als Shiba Inu marktmomentum krijgt, SHIB zal stijgen naar $0,000032.

Lees hier meer over Borroe Finance ($ROE):
Bezoek de Borroe Finance-voorverkoop | Word lid van de Telegram-groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.