Je winst 65 keer vermenigvuldigen in 3 uur: Dit is hoe margehandel Crypto-handel verandert

Dit bericht wordt gesponsord door Bexplus: Het in Hong Kong gevestigde margehandelsplatform dat gebruikers crypto-futureshandel biedt. Registreer nu en ontvang een stortingsbonus van $ 100.


Van 23 tot 25 oktober verhandelde Bitcoin in een bereik van $ 7.300-7.500 per 1 BTC. Wat er daarna gebeurde was een enorme 30% bounce tot bijna $10.500, waardoor er op die dag één van de grootste winsten werd geboekt in de Bitcoin-geschiedenis tot nu toe. Volgens Bexplus wonnen de traders die erin slaagden om longposities te openen die dag tot 6500% van de winst in slechts enkele uren tijd.

Voorafgaand aan de spike van 25 oktober daalde de prijs van de belangrijkste cryptocurrency ter wereld sterk. Dit gebeurde vlak voordat Mark Zuckerberg, de CEO van Facebook, een getuigenis gaf over Libra aan het Amerikaanse Congres. In juli steeg de prijs van 1 Bitcoin tot $14.000 dit gebeurde te midden van het nieuws dat 1 van ’s werelds grootste tech reuzen een cryptocurrency aan het creëren was. Het voorstel stuitte echter op grote problemen bij toezichthouders.

Plots kwam er goed nieuws uit China: op vrijdag 25 oktober riep president Xi Jinping op tot de goedkeuring van blockchain-technologie tijdens de vergadering van het Politiek Bureau van het Centraal Comité van de Chinese Communistische Partij: “Het is een belangrijke doorbraak voor de onafhankelijke innovatie van technologieën”.

Ondanks dat de prijs van Bitcoin direct na de toespraak van Xi begon te dalen, kan de positieve officiële verklaring van China op de lange termijn bijdragen aan de prijsgroei van Bitcoin, zeggen experts uit de industrie.

Echter, eind oktober werd de prijsstijging waarschijnlijk niet veroorzaakt vanuit China, zegt Dovey Wan, oprichter van Primitive Ventures. Het waren de westerse handelaren die de rally van $7.300 naar $10.500 veroorzaakten. USDT volumes bereikte geen hoogtepunten op de Chinese OTC-markten en de prijs in China bleef onveranderd direct na de aankondiging van Xi. De prijs begon echter te pompen toen de Amerikaanse handelaren wakker werden en de verklaringen van de president deelden.

Nic Carter, een partner bij Castle Island Ventures vertelt dat de korte piek naar $10.500 en terugkeer naar $9.000 waarschijnlijk te wijten was aan massale liquidaties op margehandelsplatforms. Het openen van longposities om alle verliezen te dekken zorgde dat de de prijs van Bitcoin omhoog schoot.


Bexplus: “Die vrijdag-rally was een geweldige dag voor handelaren omdat sommigen tot 6500% van de winst maakten”

25 oktober was een geweldige dag voor margehandelaren die erin slaagden succesvol met de golf mee te traden. Volgens Bexplus, het margehandelsplatform gevestigd in Hong Kong, behaalden sommige handelaren tot 6500% van de winst (65 keer van de oorspronkelijke investering) door longposities te openen tijdens de bullish run van $7.300 tot $10.500.

Zulke winsten zijn mogelijk door 100x leverage die Bexplus biedt: beleggers kunnen 100% van de winst maken wanneer de prijs met 1% verandert.

Door hefboomwerking kunnen beleggers de winst maximaliseren door geld van de exchange te lenen.


Hoe werkt leverage traden?

Bexplus stelt handelaren in staat long (koop) en short (verkoop) posities te openen voor Bitcoin en andere cryptocurrencies, waardoor het mogelijk wordt om winst te maken, niet alleen op groeiende markten, maar ook tijdens een koersval.

Stel dat je er zeker van bent dat de prijs van Bitcoin met $100 zal stijgen en dat de totale kosten van 1 BTC $10.100 zullen bedragen, terwijl je oorspronkelijke openingsprijs $10.000 is. Als je dan een 0,1 BTC long (koop) positie opent, en als je voorspellingen correct zijn, dan ontvang je 1% van de winst wanneer de prijs $10.100 zal bereiken.

1% van de winst is vergelijkbaar met wat je zou krijgen door te handelen op reguliere beurzen. Op Bexplus met 100x leverage boek je dan een winst van 100% van de oorspronkelijke investering. Dit omdat je een 100 keer grotere positie opent door geld te lenen van de exchange.

Door juiste voorspellingen te doen en correct op de prijs te wedden, kan de hefboomwerking je winst aanzienlijk verhogen. In het geval dat de prijs van Bitcoin daalt, kunnen handelaren shortposities openen. Berekeningen werken op dezelfde manier, behalve dat je nu zou wedden op de prijsdaling van Bitcoin.

Als je een beginner bent, kun je beginnen met oefenen in Bexplus-simulator. Je krijgt dan 10 nep Bitcoins om het platform uit te testen.


Bexplus welkomstpakket voor nieuwe gebruikers

Op het moment van schrijven komt elke nieuwe gebruiker in aanmerking voor een speciaal “beginnersbeloningspakket” met een $100 stortingsbonus (toegekend als de handelaar 0,008 BTC stort), een registratiebonus van $10 (het is gratis, registreer en begin met echte handel) en 10% korting op alle commissiekosten.


24/7 Support, Affiliate programma

Wanneer je jouw kostbare cryptocurrencies verhandelt, is het erg belangrijk om een handige support bij de hand te hebben die elk probleem kan oplossen. Bexplus biedt 24/7 support die beschikbaar is via een ingebouwd venster op het platform. Ook kun je de support bereiken via e-mail en zelfs via de Telegram-groep.

Bexplus introduceerde in oktober ook zijn affiliatieprogramma. Door het delen van uitnodigingslink komen actieve gebruikers in aanmerking om tot 50% van de handelskosten te ontvangen. Het platform biedt aanpasbare tarieven en flexibele VIP-ondersteuning voor aangesloten partners.


Join Bexplus community: 

 

Bitvavo App – Handel €1000 per dag gratis in juli

Bitvavo exchange

Download de Bitvavo app voor Android en iOS en verhandel tot €1000 aan digitale valuta, per dag, zonder handelskosten te betalen.

knop_account-aanmaken