Persbericht

Persbericht

Newsbit 07-01-2022 11:45u leestijd 2 - 3 min

Jungle Book Crypto maakt voorverkoop JBC-token bekend

Jungle Book Crypto, een op de blockchain én crypto gebaseerde entiteit, heeft bekend gemaakt dat het JBC-token live gaat voor het publiek met de presale lancering op hun website. Deze $JBC-tokens voeden exclusief de JBC-hub, die een gedecentraliseerde exchange, hybride exchange, NFT Marketplace Metaverse Integration, Multicurrency Wallet, Basecamp, Multi-Store-applicatie, JBC-fit-applicatie en veel games omvat.

JBC biedt ook een verwijzingsprogramma voor de voorverkoop. Iedereen die nieuwe kopers binnenhaalt via verwijzing, ontvangt 8% van hun aankoop via de JBC-website.


Wat is Jungle Book Coin?

JBC is een BEP-20-token ontwikkeld in het robuuste Binance Smart Chain-netwerk. De tokens kunnen eenvoudig worden gekocht met behulp van BNB. De wallet van het platform stelt deelnemers in staat om zonder moeilijkheden JBC-tokens veilig te verzenden, ontvangen en te bewaren. Tevens kunnen de deelnemers snel activa toevoegen en opnemen.

De wallet met meerdere valuta’s maakt het uitzetten en wisselen van JBC-tokens plus vele andere voordelen mogelijk. Het gedecentraliseerde uitwisselingsprotocol van JBC biedt gebruikers in zijn ecosysteem een ​​naadloze en probleemloze crypto-handelservaring.

Bovendien biedt JBC de bewaring van geld aan iedereen op het platform, wat betekent dat de gebruikers volledige controle over hun activa hebben.

Tevens zal hun NFT-marktplaats nuttig zijn voor de makers/artiesten, verdeeld over de gehele wereld. Met dit platform vol functies kunnen de makers hun meesterwerken tokeniseren in NFT’s, waar ze elke vorm kunnen aannemen, inclusief kunst, muziek, video’s, in-game verzamelobjecten en meer.

Het spannende is dat $JBC het enige token is dat alle producten versnelt. Het aanschaffen van $JBC-tokens zal een grote waarde aan de houders schenken en het ecosysteem aanzienlijk versterken.

JBC is al diverse partnerschappen aangegaan en ze zullen ook worden vermeld op een van de CEX-exchanges, en er zullen er nog veel meer volgen. JBC-token wordt ook geaccepteerd als betaalmiddel in een paar bedrijven waarmee ze al hebben samengewerkt, en ze zijn van plan een revolutie teweeg te brengen in de crypto-wereld door blockchain-technologieën aan te bieden voor verschillende bedrijven.


Het Jungle Boek-ecosysteem

De doelen van Jungle Book Crypto zijn om van hun gedecentraliseerde exchange één van de meest bekende ter wereld te maken: een betrouwbaar, geschikt, inkomstengenererend en verrijkend platform te bieden en de eindgebruikers de volledige voordelen van gedecentraliseerde financiële diensten te bieden.

De use-cases van JBC zijn talrijk, waaronder NFT Marketplaces, Decentralized Exchange, Multicurrency Wallet, Base Camp en vele anderen.

Trouwens, de geweldige gebruikersinterface, moeiteloze operaties en governance-kenmerken heeft het platform nog een paar extraatjes. Basecamp is nog een ander deel van het ecosysteem, waarmee iedereen reclame kan maken voor zijn tokens of projecten en zijn merk kan opbouwen. Het Basecamp biedt ook veel mogelijkheden, zoals Referral, Chart & Tolls en andere.


Over Jungle Book Crypto

Jungle Book Crypto is een blockchain-project dat tot doel heeft een gevarieerd scala aan decentralisatie voordelen te bieden met een unieke mix van cryptocurrencies. Het platform zal een lijst met producten ontwikkelen waar de hele crypto-community van profiteert, ondersteund door een bekwame bemanning.

Het oprichtende team heeft een mobiele JBC-hub-applicatie uitgerold voor zowel Android- als iOS-gebruikers. Daarnaast werkt JBC ook samen met Payright, VirinSoft, SA Eonsofttech. Payright is een van de financieringsmaatschappijen in Australië die partners 0% financiering biedt voor hun klanten.

Tot slot toonde JBC hun enthousiasme over de partnerschappen en moedigde het mensen aan om hun activiteiten op de officiële website te volgen voor meer nieuws.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten