Bearmarkt, Bearmarket,
Persbericht

Newsbit 19-06-2023 14:01 leestijd 7 - 15 min

Koersen Grootste Crypto’s Crashen Maar Investeren in Deze Veelbelovende Crypto Presales Legt Geen Windeieren – X Beste Crypto Investeringen Tijdens Bear Market

De afgelopen weken is er veel gebeurd in de alsmaar bewegende crypto wereld, zoals bijvoorbeeld de lopende rechtszaken tussen de Securities and Exchange Commission (SEC) met de twee grote exchanges Binance en Coinbase.

Eerder is de SEC een rechtszaak begonnen tegen Ripple, inmiddels zijn er ook twee juridische processen begonnen tegen de andere twee grote exchanges. De effecten van deze rechtszaken zijn ook terug te zien bij de rest van de cryptocurrencies. 

Crypto Crash door ingreep SEC

Naast de instabiele situatie van juridische rechtszaken rondom de SEC en de exchanges, bevindt de crypto markt zichzelf ook in een bearish trend. Traders overal zijn op zoek naar de beste crypto om te kopen gedurende deze markt trend en hoewel het op het moment misschien niet zo lijkt, zijn er zeker nog een aantal veelbelovende crypto coins te vinden. 

Doordat de huidige juridische situatie met de SEC nog volop in ontwikkeling is en deze exchanges op dit moment niet de beste crypto investeringen zijn, zullen we in dit artikel andere veelbelovende crypto investeringen bij langs gaan om een alternatief te bieden voor investeerders die graag wat meer diversiteit in hun wallet willen zien. 

Deze lijst van crypto presales geeft investeerders een beter beeld van de huidige tokens die veel potentie hebben om grote winsten te generen in de toekomst. 

Veelbelovende Crypto Presales 2023

  1. Wall Street Memes – Veelbelovende crypto neemt meme coin markt over
  2. Launchpad XYZ – Nieuw trading platform met overzicht crypto presales
  3. Ecoterra –  Duurzame veelbelovende crypto met Recycle-to-Earn
  4. yPredict – Beste crypto investering in de AI sector op het moment
  5. DeeLance – Nieuw presales platform met veelbelovende cryptomunt

>>> Nu naar de Wall Street Memes Presale <<< 

Veelbelovende Crypto Presales 2023 – Analyses

1. Wall Street Memes – Veelbelovende crypto neemt meme coin markt over

Een van de meest besproken crypto coins op dit moment is de nieuwkomer Wall Street Memes. Deze nieuwe coin zit op dit moment in de presale, hier kunnen vroege investeerders de coin tegen een gereduceerde prijs aanschaffen. De presale zal bestaan uit dertig fases en op het moment van schrijven wordt de coin voor $0,0292 per $WSM token verkocht. In de volgende fase zal de prijs stijgen naar $0,0289. Tot nu toe is er een mooi bedrag van meer dan $7 miljoen opgehaald. 

Het project is een borduurt voort op de Wall Street Movement van 2021, door deze beweging werd het duidelijk dat het mogelijk is om invloed uit te oefenen op de financiële markt. Het project geeft aan dat hebzucht goed is, dit is een verwijzing naar de uitdrukking van Gordon Gekko die in de jaren 80 enorme bedragen verdiende met nutteloze aandelen. 

Het Wall Street Memes project is een tokenisering van de Wall Street Bets beweging en het platform wilt laten zien dat ook “the little guy” invloed heeft op financiële markt. Het project is ontwikkeld op het Ethereum netwerk en is onderweg naar enorm succes.

De coin heeft veel potentie om de beste meme coin van 2023 te worden en krijgt enorm veel aandacht van over de hele wereld. Zo heeft de entrepreneur en crypto liefhebber Elon Musk het project al meerdere keren geretweet en wordt de community achter het platform alsmaar groter. Het project heeft inmiddels een Twitter community van 232,1K volgers.

De $WSM token is aan te schaffen via de officiële Wall Street Memes website, investeerders die op tijd zijn kunnen nog de coin nog aanschaffen tegen de gereduceerde prijs van  $0,0292 per $WSM token. De tokens zijn aan te schaffen met ETH, USDT of een creditcard. 

>>> Nu naar de Wall Street Memes Presale <<< 

2. Launchpad XYZ – Nieuw trading platform met overzicht crypto presales

Het tweede veelbelovende crypto project op onze lijst is het Launchpad XYZ project. Ook dit project zit op het moment van schrijven in de presale en kan dus tegen een gereduceerde prijs aangeschaft worden. Dit project heeft veel potentie om een van de meest succesvolle projecten in de Web3 sector te worden en is ontwikkeld om, de ietwat ingewikkelde plek, toegankelijker te maken voor iedereen. 

Op het moment van schrijven kunnen vroege investeerders de $LPX token aanschaffen voor een gereduceerde prijs $0,045 per token, in de volgende fase zal de prijs stijgen naar $0,046 per token. De presale wordt georganiseerd om de ontwikkeling van het project te ondersteunen en het uiteindelijke doel van Launchpad XYZ is om $1.550.00,00 opgehaald te hebben wanneer de presale voorbij is. 

Het project wilt gebruikers een trading terminal en DEX aanbieden om het voor hen gemakkelijker te maken om te navigeren binnen de Web3 wereld. Met het Launchpad platform krijgen gebruikers toegang tot veel informatie over onder andere de markt, sentiment en ander nieuws. 

Het Launchpad XYZ platform biedt investeerders een plek om de beste coins op de markt te vinden en zorgt ervoor dat er geen kansen misgelopen worden. Met behulp van het platform kunnen investeerders geïnformeerde beslissingen maken die mogelijk hoge winsten zullen genereren. Vooral voor beginnende traders die nog niet zoveel ervaring hebben binnen de crypto wereld is het platform erg geschikt door de gebruiksvriendelijkheid van het platform. 

De LPX coin is nu in de presale aan te schaffen tegen een gereduceerde prijs, geïnteresseerde investeerders doen er goed aan om snel in te springen op de laagste prijs mogelijk. De presale gaat namelijk erg hard en deze veelbelovende crypto zal hoogstwaarschijnlijk nog populairder worden wanneer hij gelist wordt op de exchanges. 

De coin is aan te schaffen via de officiële Launchpad.xyz website en investeerders kunnen hun tokens kopen door middel van ETH, BNB, USDT of met een creditcard. 

>>> Nu naar de LPX Presale <<< 

3. Ecoterra –  Duurzame veelbelovende crypto met Recycle-to-Earn

De derde beste crypto investering op onze lijst is het relatief nieuwe project Ecoterra. Ecoterra is een duurzaam project dat ernaar streeft om het huidige klimaat te preserveren of zelfs te verbeteren. Dit willen ze doen door middel van hun innovatieve Recycle-2-Earn app waarmee gebruikers in ECOTERRA tokens beloond worden voor hun recycle gewoontes.

De ECOTERRA tokens kunnen verdiend worden wanneer gebruikers hun materialen recyclen in een Reverse Vending Machine. Gebruikers kunnen de barcode van hun materialen scannen en vervolgens inleveren bij een recycle punt. Wanneer ze een foto maken van hun bon worden ze beloond met de ECOTERRA tokens. 

Op het moment van schrijven zit de coin in de achtste en laatste fase van de presale, en staat de prijs van 1 token op $0,00925. Wanneer de coin gelist wordt op de exchanges zal de prijs stijgen naar $0,01 per ECOTERRA token. Het platform werkt met een Ecoterra app waarin te zien is hoeveel je al gerecycled hebt en ook hoeveel $ECOTERRA je verdiend hebt. 

Naast de recyclemogelijkheden die het platform biedt aan individuen, kan het platform ook voor bedrijven enorm nuttig zijn. De app biedt een functie waar ondernemingen gerecyclede items kunnen kopen en ook kunnen laten zien hoeveel gerecyclede items ze via de app gekocht hebben. Doordat dit publiekelijk in te zien is kan het bijdragen aan de naamsbekendheid van een bedrijf en motiveert het anderen om ook te beginnen met recyclen. 

De coin is aan te schaffen via de officiële Ecoterra website en de laatste fase van de presale zal, op het moment van schrijven, over iets minder dan twee weken eindigen. Vroege investeerders die nog willen inspringen tegen de gereduceerde prijs van de token doen er dan ook goed aan om snel actie te ondernemen. Het platform genereert veel aandacht en is bezig met het bouwen van een sterke community. 

De coin kan gekocht worden wanneer investeerders hun wallet connecten via de officiële Ecoterra website en kan aangeschaft worden met ETH, USDT en een creditcard.  

>>> Nu naar de website van Ecoterra <<< 

4. yPredict – Beste crypto investering in de AI sector op het moment

Een andere veelbelovende crypto op dit moment is het yPredict platform. Dit platform helpt investeerders met analyseren van de cryptocurrency markt. Deze veelbelovende crypto heeft enorm veel potentie om te gaan stijgen en kan zomaar een van de beste crypto investeringen van 2023 zijn. 

Op het moment van schrijven zit de crypto in de zesde presale fase en wordt de $YPRED token voor $0,09 per token verkocht. Wanneer de token eenmaal gelist wordt op de grote exchanges zal de prijs naar $0,12 per token stijgen. De token is aan te schaffen met ETH, MATIC, creditcard en meer. 

Het platform is van mening dat data enorm waardevol is in deze alsmaar groeiende technologische wereld en wilt mensen helpen op veel gebieden. Ze willen iedereen toegang bieden tot Artificial Intelligence en niet alleen grote bedrijven die veel geld kunnen bieden. Daardoor is het yPredict platform publiekelijk toegankelijk. Mochten investeerders het platform en zijn volledige potentie willen gebruiken, dan kan dit door middel van de $YPRED token. 

Met de huidige presale krijgen vroege investeerders de kans om in te springen tegen de laagst mogelijke prijs en kunnen ze het platform volledig gebruiken. Artificial Intelligence is een enorme collectie van data en yPredict wilt hun community de mogelijkheid geven om deze data gebruiken en de beste beslissingen mogelijk te maken. Het yPredict ecosysteem is een samensmelting van data, AI en analytische gegevens. 

Deze analytische gegevens bieden investeerders inzicht in onder andere prijsbewegingen, markttrends, nieuws, analyses en grafieken. Deze inzichten kunnen traders vervolgens gebruiken om een weloverwogen beslissing te nemen met betrekking tot hun investeringen. 

Het platform hoeft echter niet alleen voor investeringsmogelijkheden gebruikt te worden, door de geavanceerde AI techniek waar het platform gebruik van maakt kan het ook bijvoorbeeld het perfecte dieet of de perfecte carrièremogelijkheden vinden. 

De innovatieve voorspellende modellen en data-inzichten, waar yPredict gebruik van maakt, zijn ontwikkeld door de top 1% AI-ontwikkelaars en Quants. Hierdoor zijn gebruikers ervan verzekerd dat ze de beste analytische gegevens tot hun beschikking hebben. 

>>> Koop hier je YPRED tokens <<< 

5. DeeLance – Nieuw presales platform met veelbelovende cryptomunt

Als laatste, maar zeker niet minste crypto project op onze lijst van meest veelbelovende crypto munten, staat DeeLance. Deze coin heeft enorm veel potentie om een van de beste crypto’s van 2023 te worden. De $DLANCE coin is de drijfkracht achter het platform en wordt op dit moment tegen een gereduceerde prijs verkocht in de presale. 

Het DeeLance platform biedt zelfstandig ondernemers en werkgevers een plek om elkaar te ontmoeten zonder tussenpersonen. Op het gedecentraliseerde DeeLance platform kunnen ondernemers en werkgevers een werkrelatie opbouwen, advertenties plaatsen, kantoorruimtes aanschaffen en verhuren en nog veel meer. 

Het DeeLance project is volledig transparant voor alle gebruikers en het freelance platform wilt een plek bieden waar freelancers hun talenten en services kunnen aanbieden en werkgevers de perfecte match kunnen vinden voor hun opdracht. 

Om ervoor te zorgen dat alles eerlijk verloopt met betrekking tot betalingen en de geleverde services, werkt het platform met NFTs. De NFTs dienen als het ware als een symbool voor het werk dat de freelancer geleverd heeft en bewijzen het eigendom. Door te werken met NFTs ontstaat er meer vertrouwen en veiligheid voor zowel de freelancers als de werkgevers. 

$DLANCE is een ERC20-token en wordt gebruikt op het Ethereum netwerk. In totaal zullen er 1 miljard $DLANCE tokens in circulatie zijn, deze tokens maken het mogelijk voor gebruikers om de volledige potentie van het DeeLance platform te ontdekken en zorgt ervoor dat de transacties mogelijk zijn. 

Op het moment van schrijven zit de coin in de presale en wordt een DLANCE token voor $0,038 USDT verkocht. Het uiteindelijke bedrag dat het platform wilt behalen aan het einde van de presale is $1.700.000, op het moment van schrijven is er al $1.346.760 opgehaald. Vroege investeerders zullen dus snel moeten handelen als ze nog tegen een lage prijs willen instappen. 

>>> Ga direct naar de DeeLance Presale <<<