Kommunitas
Persbericht

Kommunitas: de oplossing voor Multi Chain-georiënteerde projecten

Kommunitas is een gedecentraliseerd en tier-less Launchpad. Kommunitas is de oplossing voor Multi-Chain georiënteerde projecten. Kommunitas verwelkomt projecten van verschillende blockchains zoals Polygon, BSC, Ethereum, Avalanche, Solana, etcetera. Na het starten van de eerste Initial KOMmunity Offering (tierless, gedecentraliseerde IDO) en Social Engagement Burning, heeft Kommunitas iets nieuws geïntroduceerd dat de eerste in zijn soort in de CryptoSphere zou kunnen zijn. Niet alleen krijgen beleggers meer winst uit de investering, ze krijgen ook de mogelijkheid om passieve Revenue Sharing te verdienen in Stable Coin en zowel in KOM Token, door KOM-token te houden en uit te zetten.

Kommunitas belangrijkste kenmerken

Tier-Less Systeem

De hoeveelheid die een gebruiker ontvangt, is evenredig met de hoeveelheid KOM die ze inzetten, zonder niveaus en toegangsdrempels. Dit betekent dat alle KOM-houders de kans krijgen om deel te nemen aan hun Launchpad, ongeacht hun comfortabele investeringslimiet, waardoor ze worden ‘bevrijd’ van alle stress die wordt veroorzaakt wanneer ze een minimum aantal tokens moeten houden om deel te nemen aan een openbare verkoop. Kortom, hoe meer KOM-token ze inzetten, hoe meer toewijzing ze zullen krijgen.

Revenue Sharing

Deze functie is alleen voor private partners. 30% van de vergoedingen die worden geïnd van hun FCFS- en Community Rounds worden samengevoegd in de Private Partners Treasury Wallet. Het verzamelde geld (in USDC) wordt vervolgens aan het einde van elk kwartaal gedeeld met hun private partners (wallets met meer dan 500K KOM-inzet).

Criteria voor prioritaire projecten

Kommunitas streeft ernaar om projecten van hoge kwaliteit te brengen die aan verschillende criteria moeten voldoen. Zij omvatten, maar zijn niet beperkt tot, het hebben van vergrendelde liquiditeit in een 1: 1-verhouding volgens hun initiële marktkapitalisatie, en de prijs van het token dat gedurende 3 opeenvolgende dagen niet onder de IKO-prijs daalt,voordat 50% van de tokens verworven is.

Kommunitas Multi Chain Protocol

Kommunitas is de oplossing voor Multi Chain georiënteerde projecten en is de brug naar een nieuwe organische manier van fondsenwerving over de blockchains heen. Kommunitas egaliseert het speelveld door een ontwikkelaar of een team van ontwikkelaars in staat te stellen hun project op het platform van Kommunitas te lanceren en $ETH, $BNB, $HECO, $MATIC of andere Cryptocurrencies te verzamelen die door het platform worden ondersteund.

Kommunitas Platform Voordelen

Multi Chain verkoop

Kommunitas zorgt voor een revolutie in fondsenwerving in het digitale ecosysteem met hun naadloze platform dat de zoektocht van ontwikkelaars ondersteunt om geld in te zamelen voor hun projecten. Kommunitas wil met hun platform de fondsenwervingshorizon verbreden en de single-chain-limiet verslaan. Hun multi-chain protocol (ETH, BNB, HECO en MATIC) stelt u in staat om investeerders uit de hele crypto-gemeenschap aan te trekken.

Multi Chain wallet verbinding

Een gebruiker kan met een single click meerdere wallets van verschillende blockchains met elkaar verbinden. Kommunitas-platform synchroniseert organisch al uw assets om sneller toegang te hebben tot alle functies die door het team worden gehost.

Mogelijkheid voor staking

Kommunitas-gebruikers kunnen hun tokens rechtstreeks vanuit hun Kommunitas-portemonnee inzetten. Deze coole functie omvat gegevensaggregatie uit meerdere bronnen, zoals populaire DEX’s om ervoor te zorgen dat Kommunitas-gebruikers altijd de beste prijs krijgen. Hunalmost-zero-Fee blockchain helpt u uw geld op de meest gedecentraliseerde manier mogelijk te beheren. U kuntonze activa inzetten en de beloning claimen die u verkiest met hun multi-chain pools.

Governance functie

KOM-tokenhouders kunnen stemmen over de toekomstige ontwikkeling van het project. De vereiste voor stemdoeleinden is op dit moment slechts 3.000 KOM. Dit betekent dat holder met 3.000 of meer KOM 1 stemrecht heeft om de toekomstige ontwikkeling van het project te bepalen, evenals projecten die op kommunitas platform zullen worden gelanceerd.

HODLing $KOM Token

Het Kommunitas-team erkent de noodzaak om zijn token over te nemen. Kommunitas token $KOM is als eigen vermogen in hun bedrijf, wat gebruikers meer waarde biedt. hun token heeft verschillende voordelen voor de gebruikers van het Kommunitas-platform:

Community Driven Governance Met een specifieke hoeveelheid $KOM krijgt u stakeholdertatus en kunt u voor verschillende beslissingen stemmen. Hodlers, omdat de community zal beslissen voor vergoedingen, projecten die op het platform worden gehost, updates en vele anderen. Dit is een nobel initiatief omdat het hun gebruikers de macht geeft om te beslissen over de richting die hetir-bedrijf inslaat.

Stakings- en holdingbeloningen

Houders van $KOM verdienen de beloning door het token op het Kommunitas-platform te zetten of zelfs gewoon door ze op de portemonnee te HODL’en. De uitgebreide mogelijkheden om te verdienen zijn uniek en stellen iedereen in staat om te verdienen door gewoon deel uit te maken van het platform.

Gegarandeerde toewijzing voor nieuw project

Hier kunt u uw $KOM houden en deel uitmaken van Kommunitas’ Launchpad. De meeste launchers hebben ‘static tiers’ die ook tijdens een verkoop verouderd kan raken, waardoor onzekerheden ontstaan die van invloed zijn op de tokenprijs. Kommunitas probeert een dergelijk fenomeen te voorkomen door een nieuw dynamisch systeem te introduceren dat zich aanpast aan elke marktsituatie en toch een eerlijke pooltoewijzing voor de $KOM-houders garandeert..

Early adopters prijs

Als het gaat om de prijs voor early adopters/aankopen, kan er veel gebeuren, maar in de loop der jaren hebben wij kunnen zien hoe men die cryptocurrency bij hun ICO hebben gekocht enorme winsten hebben behaald die in de miljoenen lopen. Bijvoorbeeld, 1 ETH kostte slechts 0,3 USD op zijn ICO in het jaar 2014. De prijs is vandaag 10.000x gestegen, waardoor vroege beleggers waanzinnige winstmarges hebben behaald. Dat is de kracht van het kopen van tokens tegen de first-hand prijs als een early adopter.

Verbeterde veiligheid met geavanceerde beveiligingsverificatie en audits

De veiligheid van gebruikers moet altijd het hoofddoel van een project zijn. Dit geldt met name voor blockchain-projecten. Met name bij IDO’s zijn de kansen op slechte ervaringen, beroofd te worden en verlies van geld het grootst voor nieuwkomers. Dit geld ook in sommige gevallen voor deskundige gebruikers. Kommunitas heeft een geavanceerde beveiligingscontrole gemaakt om elke belegger te beschermen tegen het ervaren van iets dergelijks. Kommunitas zal, via haar partnerschappen documenterings- en auditdiensten verlenen in de vroege stadia van projecten die hun kwaliteitscontrole zullen doorstaan. Vervolgens zullen ze in de post-verkoopfase ook het Liquidity Lock-proces behandelen, waardoor een veilige omgeving voor hun gebruikers en handelaren op gedecentraliseerde beurzen wordt verzekerd.

Ga voor meer informatie over het spannende project van Kommunitas naar: https://www.kommunitas.net/