Persbericht

Persbericht

Newsbit 26-01-2022 11:49u leestijd 3 - 4 min

Laat je niet afschrikken door de Bitcoin daling van 15% – dit is het perfecte moment om winst te maken

Bitcoin is, net zoals de aandelenmarkten begin 2022 hard gedaald. Dat uit bezorgdheid over de mogelijke effecten van de aanhoudende macro-inflatietrends en het voortdurende hardhandig optreden van regelgevers.

De Bitcoin prijs is echter al weer herstellende. BTC klom boven de weerstandszone van $38.000 en lijkt er bullish uit te zien op de korte termijn. $38.200 is een zeer sterke ondersteuning voor bitcoin. Als bulls erin slagen om dit niveau over te nemen, zou de volgende ondersteuning $40.000 zijn.

Ondertussen suggereren drie gegevens dat de prijs van Bitcoin zal blijven stijgen.


Institutioneel geld begint weer de markt in te stromen

In het wekelijkse Digital Asset Fund Flows-rapport, dat maandag werd gepubliceerd, observeerde crypto-beleggingsonderneming CoinShares een instroom voor sommige institutionele producten. Het is de eerste keer in vijf weken dat er een netto positieve instroom is, aangezien er $14,4 miljoen de ruimte betrad terwijl investeerders de dip kochten.

De onderzoekers meldden dat deze instroom plaatsvond tijdens een periode van aanzienlijke prijszwakte, eraan toevoegend dat dit suggereert dat beleggers “dit als een koopkans zien” tegen de huidige prijsniveaus. Analist Willy Woo suggereerde ook dat het vroege tekenen zijn dat institutionele fondsen beginnen terug te keren.


Bitcoin mining wordt duurzamer

De Bitcoin Mining Council (BMC) kondigde op 18 januari de bevindingen van zijn vierde kwartaalonderzoek aan. Het onderzoek was gericht op drie statistieken: duurzame energiemix, technologische efficiëntie en elektriciteitsverbruik. Volgens nieuwe gegevens is het percentage van de wereldwijde Bitcoin-mining industrie dat draait op hernieuwbare energie in het vierde kwartaal van 2021 met 1% gestegen tot 58,5%. De geschatte technologische efficiëntie van de industrie groeide ook met 9%, tot 19,3 petahash per MW.

“We zagen de trend zich voortzetten met dramatische verbeteringen in de energie-efficiëntie en duurzaamheid van Bitcoin-mijnbouw”, zei de oprichter en CEO van MicroStrategy Michael Saylor op 19 januari.


Indicatoren wijzen op het kopen van de dip

De crypto Fear-&-Greed index is op 25 januari gedaald tot een dieptepunt van ’12’ op een schaal van ‘100’. Deze index wordt door veel beleggers gebruikt om te beslissen of de dip aanwezig is, omdat veel kortetermijnbeleggers graag de volgende strategie aanhouden: “buy the fear, sell the greed.” 

Bexplus-analisten wijzen erop dat Bitcoin de bewegingen van mei tot juli 2021 zou kunnen nabootsen, toen de crash van de aandelenmarkt de Bitcoin prijs liet crashen naar $29.500. Daarna steeg de Bitcoin prijs weer en bereikte zijn hoogste punt ooit.


Hoe kun je maximaal verdienen aan de bull run?

100x leverage in futures is een van de meest populaire tools om je vermogen te laten groeien. Je kunt profiteren van prijsschommelingen om geld te verdienen door te speculeren over de richting van de cryptoprijs. Bovendien vergroot een hefboomwerking van 100x je winst met 100x.

Als je bijvoorbeeld 0,1 BTC met een 100x hefboomwerking gebruikt om te ‘longen’ op $35.000. Wanneer Bitcoin stijgt naar $40.000, verdien je ($40.000 – $35.000) * 10 BTC / $40.000 = 1,25 BTC, wat een ROI van 1250% is.

Bexplus is een toonaangevend platform voor cryptoderivaten dat is geaccrediteerd door MSB (Money Services Business). Bexplus biedt 100x hefboomwerking (leverage) in BTC-, ETH-, ADA-, DOGE- en XRP-futurescontracten. Bexplus, met hoofdkantoor in Hong Kong, wordt vertrouwd door meer dan een miljoen handelaren uit meer dan 200 landen/regio’s, waaronder de VS, Japan, Korea en Iran. Geen KYC, geen aanbetaling, handelaren kunnen de meest attente diensten ontvangen, inclusief 24/7 klantenondersteuning.


Waarom handelen op Bexplus?

  • 100% Bonus om je winst te maximaliseren – Gebruikers kunnen een stortingsbonus van 100% krijgen voor elke storting op Bexplus. Als je 1 BTC stort, wordt er 2 BTC op uw account bijgeschreven en zijn de winsten die met de bonus zijn behaald, opneembaar.
  • 21% rente wallet – Als je niet aan het handelen bent, kun je BTC tokens in de Bexplus-wallet plaatsen en genieten van een jaarlijks tarief van maximaal 21%.
  • Geen KYC, geen informatie lek – Registratie vereist alleen je e-mailbevestiging en duurt slechts enkele minuten. Na registratie krijg je een echt handelsaccount en een demo-account met 10 BTC om te oefenen.
  • Geen stortingsfee en snelle opnames – Er zijn geen aanbetalingskosten vereist, je kunt uw storting starten bij 0,001 BTC. Om je aanbetaling op te nemen, hoef je alleen het verzoek in te dienen en per e-mail te bevestigen. Opname is 24/7 mogelijk en het kan minder dan 1 uur duren tijdens werkuren.
  • Mobiele App – Hoe moet je nou een pauze nemen met handelen als bitcoin de klok rond handelt? Met de best beoordeelde Bexplus-app in de Apple Store of Google Play kun je je account beter beheren. Met de 24/7 melding blijf je op de hoogte van de markt. Alle gegevens en activa zijn toegankelijk via allerlei soorten apparaten, waaronder desktops, mobiele telefoons en tablets.

Klik hier om te registreren, ontvang een bonus van 100%.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten