Borroe Finance
Persbericht

Maak je klaar voor enorme winsten: analisten zeggen dat deze 4 munten dit jaar net als Solana zullen pompen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Omdat Solana in 2023 indrukwekkende prestaties heeft geleverd, onthullen analisten vier cryptocurrencies die klaar zijn voor niet te evenaren winsten. Deze munten zijn Sui (SUI), Worldcoin (WLD), Akash Network (AKT) en Borroe Finance ($ROE). Onder hen vestigen investeerders hun aandacht op $ROE vanwege de uitstekende voorverkoop. Laten we meer weten over de beste DeFi-munten.

$ROE Tokens Kopen

Is SUI een goede investering?

Ondanks een indrukwekkende start aan het begin van 2024, was SUI het afgelopen jaar nog steeds 63% lager. SUI maakte echter in maart een merkbare comeback en steeg de prijs van $1,65 naar $2,15. Dit heeft de positiviteit onder Sui-houders en investeerders aangewakkerd.

Toch vertoonde SUI nog steeds een momentum van neergang. Begin april handelde SUI rond de $1,65. SUI kreeg te maken met weerstand op $2,20. Daardoor kelderde Sui opnieuw naar hetzelfde niveau als begin maart. Technische indicatoren wezen echter op een verschuiving in het momentum.

De EMA-lijnen suggereerden ook een toename van de bullish beweging binnen het kanaal. Daarom zijn experts optimistisch over de prijsontwikkeling van SUI. Als SUI de marktvraag wint, zal deze altcoin-prijs tegen het einde van 2024 een maximum van $3,05 bereiken.

Worldcoin zoekt naar herstel

Worldcoin is bergafwaarts gegaan na een ongelooflijke prestatie sinds half februari. Tijdens deze reis bereikte WLD medio maart zelfs zijn nieuwe ATH van $11,69. WLD kreeg al snel te maken met een prijscorrectie, die begin april daalde tot $6,50. WLD is tussen de tijdsbestekken met 44% gedaald.

Worldcoin is echter begin de tweede week van april begonnen met herstel. WLD handelde rond $7,20, een stijging van 10,10% ten opzichte van zijn ondergang. Deze opleving heeft het vertrouwen onder WLD-investeerders vergroot.

Aan de andere kant gaf de MACD van Worldcoin ook sterk een opwaartse trend aan. Als de stieren de leiding nemen, zal de WLD de komende maanden stijgen naar $10,50.

Akash Network: zal AKT een nieuw record ooit bereiken?

Akash Network heeft een enorm potentieel laten zien om één van de beste altcoins te worden. In feite heeft Akash Network het afgelopen jaar een monumentale stijging van meer dan 1390% geregistreerd, waardoor AKT één van de beste cryptomunten is geworden.

Met deze winst was de AKT zelfs nog dichter bij zijn hoogste punt ooit. AKT bereikte $6,45, wat slechts 20% minder was dan het hoogste punt ooit in 2021. Deskundigen zijn echter van mening dat AKT eerder een nieuw record zal bereiken. Vanaf de eerste week van april handelde AKT rond de $4,30. Dit was het resultaat van de hertestfase die tot een enorme correctie leidde.

Technische analyse wees op een omkering na de hertest. Bovendien, als Akash Network een ondersteuningsniveau van $6,50 handhaaft, zal AKT mogelijk $9,62 bereiken.

Borroe Finance bereidt zich voor op enorme winsten

Crypto-analisten zijn zeer optimistisch over Borroe Finance. Deze optimistische vooruitzichten voor de prijsontwikkeling van Borroe Finance hebben ervoor gezorgd dat $ROE één van de belangrijkste selecties onder beleggers is geworden. Gezien het prijstraject zullen initiële investeerders een winst van 150% genieten zodra de voorverkoop eindigt.

Bovendien zal $ROE DEX (gedecentraliseerde beurs) en CEX raken met een koers van $0,025 per token. Momenteel kost $ROE $0,02. Geïnteresseerde beleggers kunnen dus nog steeds een stijging van 25% in hun investering krijgen.

Bovendien is Borroe Finance een AI-gestuurde NFT-financieringsmarktplaats. Het platform helpt Web3-gebruikers direct geld te genereren door hun toekomstige inkomsten te verkopen aan ondersteunende gemeenschappen. Deze vergoeding heeft $ROE tot een aantrekkelijke keuze gemaakt.

Ondertussen heeft Borroe Finance al $3,60 miljoen opgehaald tot de laatste fase van de voorverkoop. Er zijn meer dan 278 miljoen $ROE-tokens verkocht, waardoor het één van de virale tokenlanceringen is.

Lees hier meer over Borroe Finance ($ROE):
Bezoek de Borroe Finance voorverkoop | Word lid van de Telegram-groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.