Persbericht

Na meer dan $3,2 miljoen te hebben opgehaald tijdens de presale, streeft TOADS naar een 30-voudige groei na de lancering

Meme coins behoren tot de meest fascinerende digitale activa in het cryptocurrency landschap. De bekendste, DogeCoin, werd min of meer een graadmeter voor de markten toen het tijdens de laatste epische crypto-marktrally steeg. DigiToads streeft ernaar om meme coins naar een hoger niveau te tillen door daadwerkelijke bruikbaarheid te introduceren in een volledig functioneel ecosysteem.

Gezien de resultaten van DigiToad’s presale lijken investeerders in dit concept te geloven. Dit project waagt zich in de levendige wereld van blockchain-gaming, waar succesverhalen te vinden zijn zoals Axie Infinity, The Sandbox en Decentraland.

De DigiToads Presale

DigiToads lanceerde enkele weken geleden zijn token presale en heeft al meer dan $3,2 miljoen opgehaald. Dit aantal is indrukwekkend in de onzekere cryptomarkt die nog herstelt van de gevolgen van een bear market. Deze succesvolle presale heeft gezorgd voor een stijging met ongeveer 140% van de TOADS-tokenprijs, wat duidt op een positief investeerderssentiment over dit project.

Het ontwikkelingsteam heeft de presale gestructureerd om maximale groei voor vroege deelnemers te waarborgen. Zo wordt de presale in tien fasen uitgevoerd voordat het project een lanceerprijs vaststelt.

Met geleidelijke prijsstijgingen in de verschillende fasen kan het project consistent crowdfunden met de hoogste beloningen voor de vroegste investeerders. Het project streeft naar een groeipercentage van 30x na de lancering, wat het meteen naar de top van de radar van elke crypto-enthousiasteling zou brengen.

Het DigiToads-ecosysteem verkennen

DigiToads is een van de meest spannende nieuwe crypto projecten in deze sector. Het maakt gebruik van het play-to-earn (P2E) model om gebruikers functionaliteit te bieden die verder gaat dan het zijn van een meme coin. DigiToads draait om een moeras-metaverse dat spelers veel spanning en beloningen biedt.

Het spel draait om digitale padden (Digitoads), spelavatars die lijken op de veerkrachtige amfibie. Padden zijn ondergewaardeerde dieren, gezien hun vermogen om zowel op het land als in het water te overleven; ze zijn vindingrijk en behoorlijk taai, zelfs alleen al door hun uiterlijk. Samen kunnen deze padden enorme prestaties leveren voor een gamer als ze door het spelmoeras zwerven, vliegen vangen voor de gamer en vechten om hun habitat te beschermen.

Gezien hun fascinerende uiterlijk zijn de padden ook het thema van verschillende in-game Non-Fungible Token (NFT) verzamelobjecten. Het spel maakt gebruik van innovatieve thema’s met termen als “toad-vengers” en “toadmageddon”, wat een glimp geeft van wat je te wachten staat.

Het idee is om een gaming-ecosysteem te hebben waarin deelnemers digitoads kunnen verzorgen en deelnemen aan vechtcompetities om prijzen te winnen. De padavatars hebben unieke kenmerken die direct van invloed zijn op de gameplay.

Spelers kunnen hun profiel in het moeras vergroten door toegang te krijgen tot verschillende tools om hun prijzen te verbeteren en gameplay verder uit te breiden. Er zijn extra prijzen voor degenen die bovenaan de ranglijsten eindigen aan het einde van het spel in de vorm van TOADS-tokens, die zowel binnen als buiten het ecosysteem bruikbaar zijn.

Staken en Tokenomics

TOADS is de inheemse token van het platform en volgt de ERC-20 standaard, wat zorgt voor brede compatibiliteit met Ethereum wallets. Een van de fundamenteelste toepassingen van TOADS is voor staking, wat onmisbaar is voor de beveiliging en governance van elk proof-of-stake digitaal platform. Het ontwikkelingsteam implementeert een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO), wat helpt bij de governance en het bevorderen van gebruikersbetrokkenheid.

DigiToads implementeert ook een unieke NFT-staking pool om gebruikers te belonen die hun NFT’s inzetten. Dit model is essentieel om ervoor te zorgen dat NFT’s HODLed zijn en hun waarde beter kunnen behouden in een schaars landschap in plaats van ze allemaal op de markt te hebben. Het project heeft 2% van de TOAD-transactiekosten toegewezen aan de NFT-staking pool.

Bovendien helpt TOADS bij het kopen en verhandelen van NFT’s, net als elke andere token. Dit is handig aangezien het een ERC-20 standaard token is. Het totale aanbod van  tokens is 585 miljoen TOADS, wat zorgt voor een gezonde balans tussen schaarste en overaanbod. Dit platform implementeert deflationair tokenbeheer, waarbij een combinatie van tokenverbranding en andere vormen van gebruik  wordt toegepast om het  aanbod geleidelijk te verminderen.

Wat betreft de tokenomics van DigiToads, 69,29% van de tokens, wat neerkomt op 405,35 miljoen TOADS, is gereserveerd voor de presale en community bonus. Ondertussen gaat 30,75 miljoen of 5,25% van alle TOADS naar ontwikkeling, 5% of 29,25 miljoen TOADS worden apart gezet voor het team, en 7,29% of 42,66 miljoen TOADS zal worden gebruikt om gebruikers te belonen.

Het project heeft ook een duurzame invalshoek, met natuur als thema. 2,5% van de winst van het project gaat naar milieuorganisaties. Bovendien heeft het team merchandise gemaakt met een game-thema waarvan de opbrengsten zullen worden gedoneerd aan goede doelen die zich inzetten voor het behoud van de Amazone.

>> Koop nu DigiToads <<

De Toekomst van Meme Coins Is Hier

DigiToads is uitzonderlijk goed begonnen voor een meme coin en in het algemene cryptoklimaat. De bruikbaarheid ervan zou wellicht doorslaggevend kunnen zijn bij het overtreffen van de prestaties van pioniers zoals Dogecoin. Het creatieve team erachter verwacht een 30-voudige groei na de lancering, wat wijst op de ambitie achter dit project. P2E-projecten krijgen een nieuwe dimensie met deze token in beeld en het zal interessant zijn om de algehele groei te volgen.

Bezoek voor meer informatie over DigiToads de website, doe mee aan de presale of word lid van de community om regelmatige updates te ontvangen.