metacade
Persbericht

Nieuwe crypto projecten begin 2023 – wat zijn de 12 beste opties van het moment voor het investeren in crypto?

Slimme beleggers die investeren in crypto en in 2023 substantiële winsten willen behalen, worden vaak aangetrokken door nieuwe crypto projecten omdat deze de beste opwindende nieuwe coins bieden tegen zeer lage prijzen. Hoewel er enig risico aan verbonden is, omdat de projecten wellicht niet slagen, is de verhouding tussen risico en opbrengst meestal in het voordeel van de belegger.

Dit zijn de 12 beste nieuwe opties als je in 2023 wilt investeren in crypto:

  • Chancer
  • Shiba Memu (SHIBA MEMU)
  • AltSignals (ASI)
  • Metacade (MCADE)
  • ApeCoin (APE)
  • Livepeer (LPT)
  • Balancer (BAL)
  • Frax Finance (FRAX)
  • Proxy Swap (PROXY)
  • Grove Coin (GRV)
  • Aussie Digitals (AUD)
  • Mintera (MNTE)

1. Chancer (CHANCER)

Wat is Chancer?

Chancer is een baanbrekende cryptovaluta die net op het toneel is verschenen en tot doel heeft een revolutie teweeg te brengen in de wed- en gokindustrie. Opgericht door ondernemende broers Adam en Paul Kelbie, is het platform een gokfacilitator, geen bookmaker, dus er is geen gokhuis om tegen te verliezen. Alle weddenschappen zijn peer-to-peer (P2P), waardoor de gebruikers van Chancer de macht krijgen. Weddenschappen kunnen groot of klein zijn – van een kleine weddenschap tussen vrienden tot virale weddenschappen op jaarlijkse evenementen zoals de Superbowl of zelfs de Oscars, aangezien weddenschappen niet alleen beperkt zijn tot sport. Dit onderscheidt Chancer van andere gokplatformen, omdat die doorgaans alleen sportweddenschappen mogelijk maken.

Chancer wil zich onderscheiden als ‘s werelds eerste gedecentraliseerde voorspellingsmarkt door gebruikers de controle te geven en tussenpersonen overbodig te maken. Door gebruik te maken van de kracht van blockchain technologie, zal Chancer transparantie, veiligheid en efficiënte transacties bieden en een nieuwe standaard zetten voor de gokindustrie.

Alle weddenschappen worden geplaatst en uitbetaald in Chancer’s eigen CHANCER-token, waardoor de utility wordt verkregen. Houders van CHANCER kunnen ook genieten van kortingen bij het deelnemen aan gokmarkten.

Waarom je zou moeten overwegen om in CHANCER te investeren

In een verzadigde crypto markt kan het moeilijk zijn om erachter te komen in welke crypto te investeren. Gezien de natuurlijke utility van CHANCER zou het dit jaar echter een duidelijke winnaar kunnen zijn. Aangezien de omvang van de wed- en gokindustrie meer dan $60 miljard waard is, zou CHANCER exponentieel kunnen groeien, vooral omdat gebruikers de kansen niet tegen zich hebben. Deze revolutionaire crypto probeert de traditionele wedmarkt te verstoren en zal daarom een grote aantrekkingskracht hebben, vooral omdat het wedden op alles mogelijk maakt, niet alleen op sport.

CHANCER is in de presale verkrijgbaar voor slechts $0,01, en investeerders zouden er verstandig aan doen om het te kopen voordat het de duizelingwekkende hoogten bereikt. Experts verwachten namelijk dat dit zal gebeuren. Met de gokindustrie die al een van de grootste ter wereld is en jaarlijks met enorme sprongen groeit, is Chancer zo dicht bij een zekere weddenschap als maar kan.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van Chancer, vind je hier <<<

2. Shiba Memu (SHIBA MEMU)

Wat is Shiba Memu?

Shiba Memu is een gloednieuw meme-token met een thema dat is geïnspireerd op de schattige Japanse Shiba Inu-hond. Shiba Memu maakt gebruik van de kracht van blockchain en AI-technologie om een ​​krachtpatser binnen de marketing te worden, met als doel het werk van meer dan 100 marketingbureaus in realtime uit te voeren en typisch tijdrovende taken op zich te nemen, zodat marketeers hun inspanningen ergens anders op kunnen richten. Het leert van succesvolle marketingstrategieën, schrijft zijn eigen PR en promoot zichzelf op relevante fora en sociale netwerken.

Shiba Memu zal in staat zijn om content te genereren op basis van de data die de AI voortdurend analyseert, en deze op verschillende online platforms te publiceren. Het zal vervolgens het succes van de marketinginspanningen monitoren, analyseren en dienovereenkomstig aanpassen, waarbij het voortdurend leert en de inhoud verbetert voor het optimaliseren van de resultaten. Bovendien zal Shiba Memu alle inhoud personaliseren door middel van machine learning om ervoor te zorgen dat alle doelgroepen betrokken zijn, waardoor de conversieratio’s toenemen.

Waarom je zou moeten overwegen om in SHIBA MEMU te investeren

De meeste meme-tokens bieden geen enkele utility en vertrouwen er simpelweg op dat ze viraal gaan vanwege een grappig thema; deze hype verdwijnt echter onvermijdelijk, waardoor de prijs crasht en beleggers snel geld kunnen verliezen. Dit is waar Shiba Memu zich onderscheidt van de massa. Het SHIBA MEMU-token drijft het volledige platform aan en heeft een aangeboren utility en een veelbelovende use-case waardoor marketeers enthousiast kunnen worden om het token te kopen om hun bedrijf te laten groeien. Bovendien kunnen SHIBA MEMU-tokenhouders hun tokens inzetten, een passief inkomen verdienen en meer tokens verdienen door bijdragen te leveren aan het platform. Dit maakt Shiba Memu een veelbelovend project voor meme-fans en crypto-enthousiastelingen die een leuk, origineel project aan hun portfolio willen toevoegen.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van Shiba Memu, vind je hier <<<

3. Altsignals (ASI)

Wat is AltSignals?

AltSignals is een gevestigde en zeer succesvolle online community voor trading signals met overweldigend positieve feedback op Trustpilot. Het platform heeft sinds de lancering in 2017 hoogwaardige signals afgegeven aan een community van meer dan 50.000 handelaren. Het platform heeft de AltAlgo™ Indicator-tool en geautomatiseerde handels-API’s uitgebracht, die veel crypto handelaren hebben geholpen om hun portefeuille in 19 van de 32 maanden te vertienvoudigen.

Om de kwaliteit van hun trading output verder te verfijnen, lanceert AltSignals een nieuwe trading stack genaamd ActualizeAI, met de release van het native ASI-token dat is ontworpen om deze nieuwe ontwikkeling een boost te geven. ActualizeAI combineert machine learning en natuurlijke taalverwerking (NLP) om verschillende prijsindicatoren gelijktijdig te analyseren voordat ze worden aangevuld met voorspellende modellen die historische gegevens gebruiken om trends op de huidige markt toe te passen. Omdat het hele proces wordt aangestuurd door AI, ontwikkelt het zich voortdurend en werkt het de algoritmen automatisch bij om de nauwkeurigheid te vergroten.

Het ASI-token geeft toegang tot door ActualizeAI aangedreven signals en tot de AI Members Club. Clublidmaatschap ontgrendelt nog meer voordelen, zoals toegang tot handelstoernooien waar deelnemers crypto beloningen kunnen verdienen.

AltSignals helpt handelaren van alle niveaus om consistent en betrouwbaar door de steile leercurve van crypto handel te navigeren, zodat ze niet verstrikt raken in deze volatiele activaklasse. De bewezen winstgevendheid van de trading tools van AltSignals helpt deskundige handelaren om hun potentiële rendement te maximaliseren dankzij de confirmation signals van ActualizeAI, die veel meer gegevens analyseren dan het menselijk brein kan.

Waarom zou je moeten overwegen om te investeren in crypto ASI?

AltSignals loopt voorop met de ontwikkeling van op blockchain gebaseerde AI-oplossingen. De AI-aangedreven crypto-intelligentie lijkt de toch al uitstekende succespercentages van de AltAlgo™-indicatoren verder te verbeteren en naar een geheel nieuw niveau te tillen.

Dit maakt het ASI-token tot een aantrekkelijk nieuw crypto-activum om bij in te stappen, waarbij de uitstekende utility en de ontwikkeling mogelijk uitstekende potentiële beloningen opleveren voor de vroege belegger die wil investeren in crypto.

ASI lanceerde de presale voor slechts $0,012 per token, maar de beschikbaarheid van deze nieuwe cryptocurrency tegen de initiële prijs is beperkt. In feite zal de prijs stijgen tot $0,02274 in de zevende en laatste fase. Voor iedereen die op zoek is naar uitstekende nieuwe crypto om vandaag te kopen, lijkt AltSignals een fantastische optie.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van AltSignals, vind je hier <<<

4. Metacade (MCADE)

Wat is Metacade?

Metacade bouwt ‘s werelds grootste Web3-gaming arcade en biedt gamers verschillende play-to-earn (P2E)-games op één locatie. Het wordt algemeen beschouwd als een van de meest opwindende nieuwe GameFi-ontwikkelingen in 2023, levert een uitgebreide en interessante spelervaring op en beloont gamers ook voor vooruitgang in het spel.

Bovendien wil Metacade de go-to-hub worden voor de community van Web3-gamingontwikkelaars om geld te verdienen en om hun carrière naar een hoger niveau te tillen. Makers van sociale content kunnen crypto beloningen verdienen door bij te dragen aan het platform via game beoordelingen, het delen van alfa’s en meer. Tegelijkertijd zal het work-to-earn programma, dat naar verwachting in 2024 van start gaat, zich richten op het bieden van enkele van de meest opwindende Web3-vacatures die op internet beschikbaar zijn.

Het innovatieve Metagrants programma van Metacade zal van fundamenteel belang zijn voor het ontwikkelen van de beste nieuwe P2E-titels. Ontwikkelaars kunnen aanvragen voor nieuwe games indienen bij de MCADE community, die stemmen op de voorstellen die hen het beste aanspreken. Metagrants worden toegekend aan de ontwikkelaars die de meeste stemmen krijgen om de creatie van nieuwe games alleen voor Metacade te ondersteunen.

Andere voordelen voor de Metacade community zijn onder meer verdienen terwijl games bètatests ondergaan door feedback te geven aan de ontwikkelaars, waarmee ze crypto beloningen verdienen voor hun tijd, moeite en opmerkingen.

Waarom zou je moeten overwegen om te investeren in crypto MCADE?

Na een indrukwekkende presale is het gemakkelijk te begrijpen waarom investeren in MCADE een goede keuze zou kunnen zijn. De financiering voor het nieuwe crypto-token is extreem snel opgehaald, omdat het token zoveel utility heeft binnen het platform van Metacade.

Nu gaming zich ontwikkelt richting Web3, lijkt Metacade een waardige investering, vooral gezien de uitgebreide en veelbelovende roadmap voor de toekomst. Bovendien zal P2E-gaming enthousiaste gamers stimuleren die normaal gesproken gratis games zouden spelen; Met MCADE kunnen ze een inkomen verdienen terwijl ze zich bezighouden met hun hobby, iets wat iedereen zou willen! Het token zal alleen maar in prijs stijgen, dus slimme investeerders en gamers zouden er verstandig aan doen om eerder vroeger dan later te

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van Metacade, vind je hier <<<

5. ApeCoin (APE)

Wat is ApeCoin?

ApeCoin is het native ERC-20-token voor de gerenommeerde Bored Ape Yacht Club (BAYC)-community, een van ‘s werelds meest bloeiende meme coin communities, die sinds de lancering in 2022 enorm populair is geworden. Yuga Labs heeft onlangs $320 miljoen opgehaald in een virtuele real estate land sale waar APE-coinhouders landpercelen konden kopen in de Otherside metaverse ruimte.

Hoewel ApeCoin niet noodzakelijkerwijs een geheel nieuwe cryptocurrency is, lijkt de beweging naar de metaverse ApeCoin naar het volgende niveau te lanceren, terwijl het zijn aanbod aan de community aanzienlijk ontwikkelt en verbetert. Otherside is een metaverse game die zou kunnen uitgroeien tot een populaire Multiplayer Online Role-Playing Game (MMORPG) en virtuele wereld, waardoor het APE-token verder kan worden gebruikt door het in te bedden in het BAYC-ecosysteem.

APE werd gelanceerd in maart 2022 met een indrukwekkend handelsvolume van 1 miljard coins en werd een snel succesverhaal aan het begin van de bearmarkt van 2022 toen de marktkapitalisatie snel toenam, waardoor APE veel spannender werd dan eerder gelanceerde meme coins.

Waarom je zou moeten overwegen om te investeren in crypto APE

ApeCoin sprak al snel tot de verbeelding van NFT-cryptofans en bracht het veelgevraagde lidmaatschap van de BAYC en zijn jongere broer of zus, de Mutant Ape Yacht Club (MAYC), met zich mee. De exclusiviteit die door beide clubs wordt geboden, heeft een lange weg afgelegd om extra waarde te bieden aan door APE ondersteunde NFT’s in vergelijking met andere die beschikbaar zijn op de crypto markt.

De push van het platform in de metaverse lijkt de wens van crypto fans om mee te doen te vergroten, met meer mogelijkheden om merchandise te verkopen en vooruitgang te boeken met de ontwikkeling van een gedecentraliseerde Web3-app. Met nu al een enorm indrukwekkende marktkapitalisatie, geeft deze beweging naar de metaverse de coin de ruimte om verder te groeien, waardoor het een van de beste nieuwe cryptocoins is van dit moment.

6. Livepeer (LPT)

Wat is Livepeer?

Livepeer, gelanceerd in 2017, werd het eerste volledig gedecentraliseerde netwerkprotocol voor live videostreaming dat gebruikmaakt van de kracht van blockchain technologie om de macht van gecentraliseerde streaming platforms, zoals YouTube of Twitch, over te hevelen naar makers van content.

Met live streaming, uitzendingen en de honger naar 24/7 content consumptie die blijft toenemen, wil Livepeer producenten in staat stellen te profiteren van decentralisatie die wordt aangeboden door blockchain technologie om makers een efficiëntere en gestroomlijnde manier te bieden om hun werk rechtstreeks op het platform aan te bieden.

Livepeer biedt verschillende mogelijkheden voor gebruikers om deel te nemen aan het platform, het aanbieden van pay-as-you-go content consumptie en stelt makers in staat geld te verdienen met hun content. Bovendien kunnen alle makers van de technische dienst zulke automatisch schaalbare video’s, ongecensureerde live journalistiek en video-enabled dApps verwachten. Dit alles draagt ertoe bij dat Livepeer de wereld van live videostreaming verstoort en zichzelf positioneert als marktleider in de sector.

Waarom je zou moeten overwegen om te investeren in crypto LPT

Het native LPT-token wordt een steeds gewilder bezit nu crypto handelaren en fans van livestreaming beseffen wat de voordelen zijn van het decentraliseren van videostreaming en het plaatsen van de macht in de handen van de makers in plaats van enorme multinationale techreuzen.

LPT is een ERC-20-coin die de komende jaren een rijk groeipotentieel lijkt te hebben, aangezien uitzenders van videostreaming de transformerende kracht van blockchain technologie erkennen. Nu Livepeer zichzelf positioneert als een pionier in de branche, is er aanzienlijke ruimte in het handelsvolume en de coinprijs, momenteel $5,83, om aanzienlijk te stijgen. Mogelijk al binnen acht weken tijd.

7. Balancer (BAL)

Wat is Balancer?

Balancer is ontwikkeld op de Ethereum blockchain en in maart 2020 gelanceerd als geautomatiseerde marktmaker (AMM). Na $3 miljoen te hebben opgehaald tijdens het presale evenement, heeft Balancer een protocol ontwikkeld dat functioneert als een zelfbalancerende wallet, liquiditeitsverschaffer en prijssensor. Gebruikers verdienen winst via het onlangs gelanceerde BAL-token door bij te dragen aan aanpasbare liquidity pools.

Er zijn drie soorten pools die worden beheerd door Balancer: Private pools bieden de eigenaar volledig beheer over de pool, waardoor hij de enige bijdrage levert aan de uitwisseling van liquiditeit en waardoor hij de parameters van de pool volledig kan bepalen.

Gedeelde pools zijn beschikbaar voor gebruikers die samen met andere gebruikers liquiditeitsverschaffers willen worden en hun beloningen willen ontvangen in Balancer Pool Tokens (BPT’s). Ondertussen zijn slimme pools vergelijkbaar met privétools, maar worden ze beheerd door een smart contract. BPT’s worden ook gebruikt als het beloningsmechanisme voor smart pools, waardoor iedereen liquiditeit aan de pool kan bijdragen.

Waarom je zou moeten overwegen om te investeren in crypto BAL

BAL is het native token van Balancer en het kanaal waarmee gebruikers kunnen deelnemen aan liquidity pools om passief inkomen te verdienen, dat wekelijks aan gebruikers wordt toegekend. Het BAL-token stelt het platform ook in staat om zijn decentralisatie te vergroten en biedt houders bestuursstemrecht over de toekomstige strategische richting van het project.

De huidige prijs van $6,36 lijkt een aantrekkelijke waarde voor een platform dat, hoewel het niet het eerste DeFi-protocol is dat AMM’s gebruikt, een verfrissende en nieuwe benadering heeft gebracht voor het ondersteunen van liquiditeit. Deze nieuwe aanpak lijkt de reputatie van Balancer als een DeFi-oplossing op te bouwen, waardoor het een van de beste nieuwe crypto projecten is om te kopen in 2023.

8. Frax Financiën (FRAX)

Wat is Frax Finance?

Frax is een open-source, volledig on-chain en permissionless DeFi-protocol dat het eerste fractioneel-algoritmische stable coin systeem heeft geproduceerd. Frax heeft zijn einddoel bepaald om een zeer schaalbare, volledig gedecentraliseerde, algoritmische valuta te bieden in plaats van vaste digitale activa zoals Bitcoin.

Verschillende concepten zijn verwerkt in Frax, waaronder de fractioneel algoritmische stable coin, waarbij een deel van het aanbod wordt gedekt door onderpand, zoals bij elke andere stable coin, en het andere deel door het algoritmische aanbod. De verhouding van de twee hangt af van de marktprijs van de stable coin van FRAX. Wanneer FRAX hoger is dan $1, neemt de onderpand ratio af, terwijl het onderpand toeneemt als het onder $1 wordt verhandeld.

Bovendien is het platform een community die wordt bestuurd zonder een gecentraliseerde controle hub en maakt het gebruik van volledig on-chain oracles, Uniswap en Chainlink.

Waarom zou je moeten overwegen om te investeren in crypto FRAX?

Het FRAX-protocol is een door de community aangestuurde coin met een uniek ontwerp. Meer dan 60% van het aanbod wordt over meerdere jaren uitgegeven aan liquiditeitsverschaffers en yield farmers met zijn volledig gedecentraliseerde protocol en on-chain governance.

De aard van FRAX maakt het een aantrekkelijke optie voor beleggers die op zoek zijn naar stabiliteit. FRAX is namelijk ‘s werelds enige fractioneel-algoritmische stable coin.

9. Proxy Swap (PROXY)

Wat is Proxy Swap?

Proxy Swap is een platform waarmee handelaren digitale activa kunnen ruilen met een tweede token zonder een gecentraliseerde exchange nodig te hebben. Het biedt gebruikers nog steeds een hoge mate van privacy omdat het transacties mogelijk maakt zonder dat ze hun MetaMask-adres hoeven te onthullen.

Het cruciale kenmerk van Proxy Swap is dat het platform het mogelijk maakt om elk op Uniswap vermeld token te ruilen, wat betekent dat elke beschikbare coin op UniSwap kan worden verhandeld met behulp van Proxy Swap. Hierdoor is het een van de meest veelzijdige en handige platforms voor het wisselen van coins. Alle gebruikers hebben een MetaMask wallet nodig om toegang te krijgen tot Proxy Swap en verbonden zijn met Ethereum om toegang te krijgen tot hun smart contractfaciliteit om snelle, veilige en betrouwbare token-swaps mogelijk te maken.

Naast het bieden van anonimiteit aan individuele handelaren, kunnen bedrijven profiteren van de verborgen tokens van Proxy Swap waarmee ze veilige en anonieme transacties kunnen uitvoeren op de blockchain van Ethereum, waardoor gevoelige financiële informatie wordt beschermd.

Waarom je zou moeten overwegen om te investeren in crypto PROXY

De privacy die wordt geboden aan PROXY-tokenhouders naast gedecentraliseerde handelsmogelijkheden, maakt Proxy Swap een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid voor gebruikers die directe overdrachten willen doen zonder tussenkomst van een centrale bestuursautoriteit en toch anonimiteit willen behouden.

De daadwerkelijke waarde van het PROXY-token wordt ontgrendeld met de release van nieuwe functies, waaronder een mobiele app, een bètaplatform en de overdracht van Ethereum naar andere wallets zonder een spoor achter te laten. Bovendien ontgrendelt het houden van PROXY-tokens stemrechten op bestuursbeslissingen voor leden van de community. Dit maakt de huidige prijs van $0,003408 een aantrekkelijke kans voor handelaren die op zoek zijn naar een van de beste nieuwe opties voor investeren in crypto.

10. Grove Coin (GRV)

Wat is Grove Coin?

Grove Coin is de rebranding van Grove Token, een gedecentraliseerd en veilig crypto-activum dat is ontworpen om de toekomst van de planeet te helpen verzekeren. De verklaarde missie van Grove Coin is om rijkdom te creëren voor alle GRV-coin houders door gebruik te maken van de kansen die worden geboden door een veilige, volledig gedecentraliseerde digitale valuta met een milieubewustzijn.

Nu zorgen over de impact van cryptomining op het milieu een reëel probleem worden, wil Grove Coin het nummer één Global Green Payment System (GGPS) worden door zich te concentreren op eco blockchain oplossingen die vrij zijn van mining. Het resultaat is een milieuvriendelijke coin die op dezelfde manier functioneert als Bitcoin (BTC) als digitale valuta, waarbij sterk de nadruk wordt gelegd op het ondersteunen van milieubewuste crypto projecten, vergelijkbaar met koolstofkredieten.

In zijn pogingen om de utility die in het GRV-token is ingebouwd uit te breiden, heeft Grove Coin zijn eigen Grove Chain uitgebracht. Deze Binance Smart Chain-enabled blockchain heeft de mogelijkheden voor GRV-coinhouders aanzienlijk vergroot.

Waarom je zou moeten overwegen om te investeren in crypto GRV

Het GRV-token is een revolutionaire nieuwe crypto die tot doel heeft de functionaliteit van Bitcoin na te bootsen door investeerders, ontwikkelaars en handelaren die zich zorgen maken over de ecologische levensvatbaarheid van crypto-technologieën een milieuvriendelijk alternatief te bieden.

Fondsen die met GRV worden ingezameld, worden ook geïnvesteerd in projecten voor hernieuwbare energie, energieboerderijen op zonne-energie en hydrocultuur, wat betekent dat de bredere samenleving ook profiteert van investeringen in GRV. De huidige prijs van $0,7084 en het lage handelsvolume lijken enorme groeiruimte te hebben, aangezien de focus op ecologische duurzaamheid in de blockchain-sector blijft groeien.

11. Aussie Digitals (AUD)

Wat is Aussie Digitals?

Aussie Digitals is een nieuw baanbrekend e-commerce ecosysteem dat gebruikers de tools biedt om een bloeiende online e-commerce winkel te bouwen, te openen en te onderhouden. Twee sleutelprocessen ondersteunen het platform dat de kern vormt van de methodologie van Aussie Digital.

Ten eerste door gebruikers in staat te stellen een e-commerce ecosysteem op te bouwen met een krachtige online store builder. Deze geeft toegang tot krachtige digitale marketing tools en een B2B-handelsplatform dat de kracht van sociale media op baanbrekende manieren ontsluit, samen met andere gedecentraliseerde blockchain-aangedreven diensten die onaangeboord zijn in de e-commerce sector.

Ten tweede is het native AUD-token een ERC-20 digitale coin die klanten en bedrijven nieuwe kansen biedt bij gebruik in combinatie met het Aussie Digitals ecosysteem dat momenteel niet beschikbaar is via gecentraliseerde of traditionele online e-commerce providers.

Waarom je zou moeten overwegen om te investeren in crypto AUD

De oorspronkelijke AUD-coin van Aussie Digitals is de brandstof waarmee het Tradezy platform en de Tradedo beursnoteringen voor cryptocurrency van het bedrijf zullen werken, waardoor e-commerce bedrijven gemakkelijk verschillende cryptocoins kunnen accepteren als geldige valuta voor hun goederen en diensten.

AUD’s Initial Exchange Offering (IEO) loopt tot 13 maart tegen $0,01. Er is een totale symbolische voorraad van 50 miljoen coins, waarvan 60% beschikbaar is voor crowd-sale. Met zijn potentieel om de traditionele e-commercemarkt radicaal te veranderen en te verstoren, lijkt AUD een aantrekkelijk nieuw crypto-activum voor particuliere beleggers om te onderzoeken.

12. Mintera (MNTE)

Wat is Mintera?

Mintera is een nieuw crypto project dat tot doel heeft een klimaatpositief financieel ecosysteem te introduceren in de wereld van blockchain-aangedreven DeFi-oplossingen. Het platform heeft tot doel een duurzaam knooppunt van crypto-investeringsdiensten en -producten te creëren voor een nieuw klimaatbewust publiek en een nieuwe groep beleggers die investeren in crypto. De kern van deze plannen vormt is Mintera’s utility-token, MNTE.

Het basisprincipe achter Mintera is het creëren van digitale beleggingsdiensten die duurzaamheid bevorderen met een netto positieve impact op het milieu, waardoor beleggers toegang krijgen tot veilige, bewuste wereldwijde kansen.

De MNTE-coin is een ERC-20-coin die de Ethereum blockchain ondersteunt waarop Mintera zal werken, en tokenhouders kunnen verschillende voordelen ontgrendelen. Deze omvatten exclusieve toegang tot de groene investeringsproducten van Mintera en extra voordelen als onderdeel van de MNTE-community. Bovendien zullen MNTE-coin houders rechtstreeks positieve klimaatacties financieren en deelnemen aan bestuursstemmingen die de toekomstige richting van het platform zullen bepalen.

Waarom zou je moeten overwegen om te investeren in crypto MNTE?

De MNTE-presale is op 1 februari van start gegaan met de bèta-presale ronde. De eerste volledige ronde wordt gelanceerd op 1 maart en de tweede ronde start op 1 april. De huidige prijs van MNTE is $0,14 in de eerste volledige ronde, een waarde die tijdens de presale fase zal stijgen.

De helft van de totale voorraad van 65 miljoen tokens is beschikbaar in de presale, die eindigt op 1 juni 2023, waarbij het eerste Mintera-investeringsproduct 14 dagen later wordt gelanceerd. De lage prijs van MNTE tijdens de presale en de nieuwe manier om DeFi-investeringsproducten een milieuvriendelijke inslag te geven, maken het een uitstekende nieuwe optie als je overweegt om te investeren in crypto.

Hoe vind ik de nieuwste crypto die op het punt staat te ontploffen?

Geïnteresseerde investeerders die op zoek zijn naar de nieuwste crypto die een vlucht gaan nemen, kunnen op verschillende plaatsen informatie vinden.

Coinmarketcap is een uitstekende bron van actuele informatie over de meest opwindende en veelbelovende nieuwe crypto-activa in presale en openbare verkoop. Coin Gecko is een andere gerenommeerde en waardevolle bron voor het bijwerken van nieuwe coin listings.

Andere manieren om op de hoogte te blijven zijn onder meer het vinden van relevante handelsgroepen op Discord-servers en Telegram, het zoeken op Google naar ‘crypto presale mogelijkheden’ en het bekijken van sociale media platforms zoals Twitter en TikTok.

Wat zijn de voor- en nadelen van het investeren in nieuwe crypto?

Zoals bij elk investeringsproces, zijn er voor- en nadelen aan het investeren in crypto. Voordelen zijn onder meer het gevoel van kameraadschap dat wordt verkregen door het gevoel deel uit te maken van een groeiende community en een gevoel van eigenaarschap dat begint te bloeien. Daarnaast is er natuurlijk een aanzienlijk potentieel van waardestijging naarmate de coin aan populariteit wint en de mogelijkheid om tokens met korting te kopen in vergelijking met andere crypto activa.

Aan de andere kant zijn cryptomarkten notoir volatiel, waarbij nieuwe crypto’s met meer volatiliteit reageren op marktomstandigheden dan meer gevestigde valuta’s. Bovendien is er geen garantie dat een nieuw crypto project onmiddellijk van de grond komt. Geduld is vereist om ervoor te zorgen dat de maximale winst kan worden gerealiseerd, samen met het besef dat plotselinge successen in de crypto wereld eerder uitzondering dan regel zijn.

Gerelateerde veelgestelde vragen over crypto

Zijn nieuwe cryptocoins een goede investering?

De beste nieuwe cryptocoins kunnen een goede investering zijn wanneer ze in de vroege stadia van hun bestaan worden gekocht, hetzij tijdens de presale van cryptovaluta, hetzij voordat ze van de grond komen nadat ze op de markt zijn gebracht.

Het kan even duren voordat nieuwe cryptocurrencies en projecten zich hebben gevestigd, dus beleggers die investeren in crypto moeten geduld hebben als ze niet van de ene op de andere dag rendementen behalen. Het is echter essentieel op te merken dat er geen garantie is dat de nieuwste cryptocoins zullen slagen, net zoals bij andere investeringen.

Hoe worden cryptocurrencies gemaakt?

Nieuwe tokens worden gemint door middel van blockchain mining. Bij dit proces wordt computerkracht gebruikt om complexe wiskundige problemen op te lossen die leiden tot het genereren van digitale coins.

Welke crypto explodeert in 2023?

Het aanmerken van een specifieke crypto die het in 2023 heel goed zal doen, is nooit een exacte wetenschap. Het is echter mogelijk om aanbevelingen te doen op basis van verschillende indicatoren, zoals routekaarten, projectondersteuning en potentieel. Gezien deze factoren lijkt Chancerde een uitstekend vooruitzicht op aanzienlijke groei in 2023, met het Shiba Memu niet ver achter.

Wat is een crypto listing?

Een crypto listing is wanneer een gecentraliseerde of gedecentraliseerde exchange trading pairs aanbiedt voor een bepaalde coin. Dit gebeurt meestal na een presale evenement dat bekend staat als een Initial Coin Offering (ICO), dat wordt gebruikt om cashflow te genereren voor de beste nieuwe crypto projecten.