uwerx
Persbericht

Nu freelancers 35% van het personeelsbestand uitmaken, moet het freelanceplatform Freelancer.com cryptobetalingen zoals Uwerx bevatten?

Freelancen is niet nieuw! Door de geschiedenis heen hebben mensen inmiddels al genoten van de vrijheid om hun eigen fulltime schema’s te maken of om parttime wat bij te verdienen.

In de afgelopen ruim 10 jaar heeft de oprichting van online marktplaatsen voor freelancers, zoals Freelancer.com, de kansen en de levensstijl van freelancers verbeterd, aangezien fysieke vergaderingen, advertenties en langdurige communicatie grotendeels zijn geëlimineerd.

Echter, met freelancers die ongeveer 35% van het totale personeelsbestand uitmaken, de komst van digitale activa (crypto’s) die freelancers ertoe aanzetten om digitale gedecentraliseerde betalingsoplossingen te zoeken om financiële vrijheid veilig te stellen, en de aanstaande lancering van een nieuwe freelance cryptomarktplaats, Uwerx, zou Freelancer moeten .com voorzien van cryptobetalingen?

Wat is Freelancer.com en waarom zou het cryptobetalingen moeten bevatten

Freelancer.com is wereldwijd één van de grootste freelance marktplaatsen, waar meer dan 32 miljoen gebruikers bij elkaar komen. Al meer dan tien jaar heeft Freelancer.com zichzelf gevestigd als een favoriete freelance marktplaats voor duizenden bedrijven en freelance professionals om samen te werken aan projecten van verschillende omvang.

Alhoewel de markt geldopnames aanbiedt via meerdere traditionele kanalen, waaronder PayPal, ACH en meer, geloven veel freelancers dat deze systemen inefficiënt worden.

Volgens een onderzoek onder willekeurig geselecteerde in de VS gevestigde freelancers, uitgevoerd tussen juni en juli 2022, gaf 50% aan dat ze het prettig vonden om een aanzienlijk deel van hun betalingen te ontvangen via alternatieve betalingsmethoden (crypto’s en andere digitale middelen). Dit onderzoek geeft aan dat Freelancer.com het risico loopt marktaandeel en gebruikersbestand te verliezen als het geen crypto-betaling biedt, zoals de aankomende crypto-freelance-marktplaats, Uwerx.

Maar hoe profiteren crypto’s van de gig-economie?

Het gebruik van elektronische fiatbetalingen was ooit een revolutionaire stap in de financiële sector. Crypto’s en blockchain-technologie zorgen echter op de volgende manieren voor een verdere revolutie in de gig-economie:

Geen bankrekening, geen probleem! Crypto-betalingen bij freelancen maken een bankrekening overbodig. Over de hele wereld zijn miljoenen mensen zonder bankrekening uitgesloten van deelname aan de wereldwijde freelance-economie. Maar nu niet meer! Bovendien omzeilt crypto-adoptie de omslachtige regels en voorschriften die banken opleggen.

Directe betalingen. Een van de beste verkoopargumenten van crypto’s zijn hun razendsnelle transactietijden. Crypto’s en blockchain-technologie minimaliseren de stappen die nodig zijn om fiat over verschillende platforms en rekeningen in één enkele transactie over te dragen. Bovendien geven digitale activa freelancers meer controle over hun geld. Freelancers hoeven niet meerdere opruimdagen te navigeren voordat hun inkomsten beschikbaar zijn voor besteding. Inkomsten zijn klaar om te worden uitgegeven direct nadat ze de crypto-wallets hebben bereikt.

Aanzienlijk lagere tarieven. Traditionele freelance-platforms, Upwork en Fiverr, rekenen 20% op voltooide taken, terwijl Freelancer.com een vast tarief berekent op optredens en aanmeldingskosten vereist om aan boord van het platform te komen. Bovendien vereisen fiat-overschrijvingen en opnames verplichte overschrijvingskosten en bankkosten om freelancebetalingen te verwerken. Crypto-betalingen vereisen echter alleen gaskosten voor geldoverboekingen die aanzienlijk te verwaarlozen zijn in vergelijking met traditionele betalingsverwerking.

Maak naadloze transacties mogelijk met Uwerx (WERX)

Uwerx levert de voordelen van blockchain-technologie aan de gig-economie en biedt opwindende tools en functies voor een naadloze gebruikerservaring. Het nieuwe project zal ook gemakkelijke cryptobetalingen mogelijk maken. Uwerx zal de barrières van traditioneel bankieren doorbreken door freelancers toe te staan hun DeFi-portemonnees zoals Metamask, TrustWallet en Crypto.com DeFi Wallet te verbinden en WERX, Uwerx’s ERC-20 native coin, te verdienen als compensatie voor voltooide optredens.

WERX zal beschikbaar zijn voor directe peer-to-peer swap-uitwisseling met andere ERC-20-tokens op Uniswap (UNI) wanneer Uwerx wordt gelanceerd. Bovendien zal Uwerx aanzienlijk lagere tarieven bieden voor voltooide optredens met een vast tarief van 1%.

Met auditgoedkeuringen van InterFi Network en SolidProof en de voorgestelde tokenomics, bieden de Uwerx-ontwikkelaars WERX momenteel aan voor $0,0225/WERX om de duurzaamheid van het project te waarborgen. Het project zal deze investeerdersfondsen veiligstellen door een vergrendelingsperiode van 25 jaar vast te stellen op de liquiditeitstokens van ontwikkelaars en zal afstand doen van slimme contracteigendom van het project nadat de belastingen nul zijn geworden om oplichting zoals het trekken van tapijten te voorkomen.

Aangezien de waarde van WERX naar verwachting mogelijk meer dan $1 zal bedragen in Q3-Q4 2023 na de lancering van het project, biedt dit een kans voor freelancers die de voorverkoop vroegtijdig toepassen om extra inkomen te verdienen. Als je dat vergelijkt met een gevestigd en bloeiend DeFi-token zoals Filecoin (FIL), dat wordt verhandeld tegen $4,57 en naar verwachting $9,15 zal bereiken, is dat een stijging van 19.900% voor Uwerx versus een stijging van 50% voor Filecoin (FIL).

Om meer te weten te komen over de Uwerx-voorverkoop, volgt u de links hieronder om meer te weten te komen over de aankoopbonus van 20% en de aanstaande Alpha-release.

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network