cosmos 1xbit
Persbericht

Ontdek COSMOS met 1xBit

1xBit blijft deelnemen aan projecten en ontwikkelt functies om een ​​betere gebruikerservaring te creëren. Op basis van deze toezegging staat COSMOS nu op 1xBit en kunnen gokkers deze cryptocurrency gebruiken voor hun betalingen, aandelen en opnames.

Wat is Cosmos?

COSMOS onderscheidt zich als een project dat tot doel heeft de cryptocurrency-industrie te democratiseren door zich te concentreren op het oplossen van het mysterie van blockchain-technologie. Het protocol is bedoeld om blockchain-netwerken te vergemakkelijken om naadloos met elkaar te communiceren en de versnippering van de industrie te verminderen. Dit is een opvallend kenmerk bij crypto-weddenschappen. COSMOS bevordert een naadloze adoptiecultuur door cryptocurrency en blockchain minder complex te maken. Dit zal een aanzienlijke invloed hebben op crypto-weddenschappen, omdat het de snelheid vergroot waarmee mensen de sportweddenschappen betreden. Een protocol als COSMOS brengt ons dichter bij de toekomst door bij te dragen aan het optimaliseren van de crypto-wedervaring. COSMOS is ook gericht op ontwikkelaars. Het biedt het raamwerk voor het onderling verbinden van verschillende blockchain-lagen en stelt ontwikkelaars in staat om blockchain-applicaties te bouwen. Het belangrijkste is dat dit protocol gebruikmaakt van open source-tools, waardoor ontwikkelaars kunnen inspringen op de trend en platforms voor de toekomst kunnen bouwen.

Het protocol geeft gebruikers ook veel macht. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld validators zijn die belangrijke beslissingen nemen op het platform. Andere gebruikers kunnen ook beloningen verdienen door hun tokens over te dragen aan validators. Dit proces dwingt validators om eerlijk te handelen, aangezien gebruikers altijd hun voorkeursvalidator kunnen wijzigen. 1xBit is van mening dat COSMOS een gebruikersgerichte benadering deelt die vergelijkbaar is met de missie van het sportsbook. 1xBit wordt gedreven door de behoefte om gebruikers altijd de beste ervaring en kansen te bieden die hun passie belonen en hen positioneren voor het volgende grote ding. Deze gedeelde waarden tussen de twee platforms maken een aankondiging de moeite waard om lid te worden van COSMOS op 1xBit.

Waarom 1xBit

Als de snelste en toonaangevende site voor crypto-sportweddenschappen, is 1xBit gepassioneerd over het creëren van de toekomst van vandaag. Het platform biedt zijn gebruikers tal van voordelen waarmee ze de crypto-gokruimte kunnen maximaliseren.

U kunt op 1xBit wedden met een van de 40+ ondersteunde cryptocurrencies. Met de nieuwste toevoeging van COSMOS kunt u uitbetalingen en weddenschappen met munten verwerken. Deze crypto-adoptie elimineert de noodzaak van fiat-valuta. Het neemt de stress weg bij het converteren van uw cryptocurrency naar fiat voordat u geld stort in een sportsbook om op uw favoriete spellen te wedden. In plaats daarvan kunt u deze valuta’s rechtstreeks gebruiken en kunt u hun waarde maximaliseren zonder ze te verliezen aan conversiekosten. Bovendien is 1xBit voortdurend op zoek naar relevante partnerschappen en nieuwe munten om toe te voegen. U profiteert ook van directe betalingen zonder kosten. Hierdoor kun je verdienen zonder een groot deel van de kostenstructuur van het platform te verliezen.

Gebruikers genieten ook van volledige anonimiteit, wat het gemakkelijk maakt om te wedden zonder uw identiteit te onthullen. Bovendien biedt 1xBit gebruikers een welkomstbonus van maximaal 7 BTC na uw eerste 4 stortingen. Door deze of een andere bonus te krijgen, krijg je de snelle start die je nodig hebt om het platform te ervaren.Je kunt je favoriete spellen spelen. Er is ook toegang tot tal van toernooien en beloningsprogramma’s die zijn ontworpen om actieve deelnemers te belonen met prijzen voor grote aantallen spelers. Ten slotte duurt het minder dan 2 minuten om te beginnen.

Laatste gedachten

De toekomst van crypto-weddenschappen begint bij actieve deelnemers. Doe mee met de ervaring door COSMOS vandaag bij 1xBit te proberen. Je bent nog vroeg!