Borroe Finance
Persbericht

Ontgrendel de kluis: Borroe Finance, Avalanche en Ethena: het trio dat rijkdom opnieuw definieert in 2024!

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Het creëren van rijkdom met cryptocurrency is mogelijk als een investeerder over voldoende kennis beschikt van specifieke activa om in te investeren. Voor niet-ingewijden zijn Borroe Finance ($ROE), Avalanche (AVAX) en Ethena (ENA) doorgelicht als de beste crypto’s om voor te kopen. welvaartsopbouw in 2024.

Ontdek hoe deze top-altcoins in 2024 rijkdom opnieuw gaan definiëren.

$ROE Tokens Kopen

Onderzoek naar Borroe Finance: de geldbank in 2024

Borroe Finance ($ROE) is een AI-aangedreven project dat is ontwikkeld om een duurzaam financieel systeem voor Web3-deelnemers te creëren. Het wordt beschouwd als een geldbank of vermogensschepper waar elke crypto-investeerder bij betrokken moet zijn. Onder de vele nieuwe DeFi-projecten die tegenwoordig in de DeFi-ruimte opkomen, valt Borroe Finance ($ROE) op als de beste cryptocurrency om in te investeren.

Borroe Finance is een marktplaats waar Web3-gebruikers toekomstige inkomsten kunnen inruilen voor onmiddellijke cashflow. Deze toekomstige inkomsten zijn afkomstig van openstaande facturen, abonnementen en royalty’s en omgezet in niet-fungibele tokens die tegen gereduceerde tarieven op het platform kunnen worden verkocht. Deze use case dient als een manier voor Web3-gebruikers om geld in te zamelen voor zakelijk en persoonlijk gebruik.

Borroe Finance ($ROE) begon zijn voorverkoop in de bètafase en handelde voor $ 0,01 per token. Na de overstap naar $0,02 en het leveren van een ROI van 100% aan investeerders, zal de Polygon blockchain-munt nog een rally van 25% ervaren naar $0,025 vóór de DEX-notering. Daarna zal Borroe Finance ($ROE) naar verwachting ongekende hoogten bereiken, waardoor dit de beste tijd is om zich in het nieuwe ICO-project te verdiepen.

$ROE Tokens Kopen

Lawine stabiliseert nadat de impact van de crash afneemt

Avalanche (AVAX) begint zich te stabiliseren nu de impact van de marktcrash van 13 april begint te vervagen. Op de aangegeven datum verloor Avalanche (AVAX) 13,85% van zijn marktwaarde, tot een dieptepunt van $30,00. De volgende dag zag Avalanche (AVAX) zich echter herstellen, een momentum dat het sindsdien heeft behouden.

Uit marktgegevens bleek dat 57,68% van de Avalanche (AVAX)-investeerders ondanks de dump winstgevend is. Dit komt omdat deze investeerders AVAX voor ongeveer $ 20 kochten. Intussen zijn de handelsactiviteiten verdwenen, waardoor de volgende stap van Avalanche naar de bulls of de bears gaat.

Avalanche (AVAX) is met 27,7% gedaald van $47,30 op 11 april naar $34,16 op 16 april. Ondanks de daling zijn experts van mening dat Avalanche (AVAX) een goede crypto is om te kopen voor maximale winst, gezien zijn trackrecord. Ze voorspellen dat Avalanche (AVAX) drie dagen vooruit $37,50 zou bereiken, een stijging van 9,7% ten opzichte van de huidige prijs.

Whale-activiteit heeft geleid tot speculatie over een opwaartse ommekeer voor Ethena

In een X-post op 15 april vestigde SpotOnChain, een tracker van marktactiviteiten, de aandacht op een whale die onlangs een aanzienlijk aantal Ethena (ENA)-tokens had opgenomen en deze op een inzetplatform had ingezet. Met name de whale verzamelde 6.954 Ethena (ENA) ter waarde van $7,99 miljoen tegen $1,15 per token van Binance voor staking. Deze terugtrekking vond plaats nadat de belegger aanzienlijke verliezen had geleden door de recente crash.

Uit verdere gegevens blijkt dat de whale de afgelopen vier dagen 18,12 miljoen Ethena (ENA) uit Binance heeft gehaald. Deze tokens zijn in totaal $23,9 miljoen waard tegen de huidige ENA-prijs. De deep-pocket investeerder zette zijn ENA-tokens in via twee afzonderlijke wallets, geïdentificeerd als 0xbba en 0x886.

Ondertussen daalde Ethena (ENA) van 1,46 dollar naar 0,96 dollar tussen 11 en 16 april. De recente whale-activiteit heeft de aandacht gevestigd op Ethena (ENA), waarvan experts denken dat het een mogelijke ontwaking van de stier is. Daarom verwachten ze dat Ethena (ENA) met 19,7% zal stijgen, van $0,96 naar $1,15.

Lees hier meer over Borroe Finance ($ROE):
Bezoek de Borroe Finance voorverkoop | Word lid van de Telegram-groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.