VCSPCT
Persbericht

Onveranderlijk, Chainlink, VC Spectra: welke investeringsoptie is het beste voor dit najaar?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Nu het einde van het jaar nadert, overspoelt een tastbaar gevoel van verwachting de meeste crypto-investeerders. Immutable (IMX) en Chainlink (LINK) hebben een aantal innovatieve projecten gelanceerd, wat tot positieve sentimenten heeft geleid. VC Spectra (SPCT) wordt echter beschouwd als de beste crypto om in te investeren, omdat het bij de onderhandse verkoop meer dan $2,4 miljoen heeft opgehaald.

Maar waarom geven beleggers VC Spectra een fooi om beter te presteren dan Immutable en Chainlink? Laten we kijken.

SPCT Tokens Kopen

Kan onveranderlijk (IMX) bullish blijven?

Immutable (IMX) heeft actief ecosysteemprojecten gelanceerd om de interesse van de gemeenschap te wekken. De lancering van het zkEVM-protocol op het testnet in augustus, evenals voortdurende pogingen om de ontwikkeling van games te stroomlijnen, dragen allemaal bij aan de groeiende populariteit van Immutable (IMX).

Tegen het huidige marktmomentum in is de Immutable (IMX) cryptocurrency boven zijn wekelijkse voortschrijdend gemiddelde geklommen en stabiliseerde zich op 22 september boven de $0,61. Er is dus een toestroom van Immutable (IMX) crypto-bulls naar de markt geweest.
Om nieuwe hoogtepunten te bereiken moet de Immutable (IMX) prijs nu het weerstandsniveau van $0,75 doorbreken. Volgens de Immutable (IMX) prijsvoorspelling van marktanalisten zou deze top-altcoin tegen eind 2023 kunnen stijgen tot $1,79.

Aan de andere kant kon Immutable (IMX), ondanks het recentelijk bereiken van een aanvankelijk hoogtepunt, niet voorbij het omgekeerde FIB-niveau van 0,236 komen, wat het hele jaar door een consistente weerstand is geweest. Vervolgens gaven de 20-daagse, 50-daagse en 100-daagse EMA’s een bearish vooruitzicht voor het jaar. Analisten voorspellen dat de IMX eind 2023 zou kunnen dalen tot $0,34.

Chainlink (LINK) werkte in augustus samen met Base, een nieuwe Ethereum Layer-2-oplossing gebouwd door Coinbase. Op 4 september onthulde Chainlink (LINK) ook de integratie van prijsfeeds in de basisketen.

Volgens experts vergemakkelijkt het partnerschap van Chainlink (LINK) de integratie van DeFi-protocollen door extern verbonden DeFi-applicaties op te nemen, zoals leen-, leen- en derivatenmarkten. Ze denken dat dit de Chainlink-prijs zou kunnen beïnvloeden. Vanaf 22 september steeg LINK naar een maandelijks hoogtepunt van $6,9392.

Is Chainlink (LINK) een van de beste DeFi-projecten? De Chainlink-prijsvoorspellingen blijven bullish terwijl het bedrijf werkt aan de uitbreiding van het Chainlink (LINK)-ecosysteem, waarbij de Chainlink-prijs naar verwachting zal stijgen naar $7,57 in 2024. Volgens bullish analisten zouden deze partnerschappen ertoe kunnen leiden dat Chainlink (LINK) een van de top 10 altcoins wordt. tegen 2030.

Ondertussen voorspellen analisten, als gevolg van de prijscorrecties en de toegenomen marktvolatiliteit op de bredere cryptomarkt, dat Chainlink-prijsdalingen zouden kunnen optreden. Veel van deze experts richten hun blik op LINK richting de weerstandszone van $5,1 voor het einde van het jaar.

VC Spectra (SPCT): prijsstijgingen in voorverkoop met verbluffende rendementen

Het indrukwekkende herstel van Immutable (IMX) en Chainlink (LINK) is zeker opwindend nieuws. Een andere cryptocurrency, VC Spectra (SPCT), ervaart momenteel echter een enorme piek in de voortdurende openbare voorverkoop, met het potentieel voor aanzienlijke winsten.

VC Spectra (SPCT) functioneert als een gedecentraliseerd hedgefonds, dat driemaandelijkse dividenden uitkeert aan gebruikers tijdens de openbare voorverkoop en terugkopen voltooit met de winst uit hun investeringen. Gebruikers die deelnemen aan de voorverkoop ontvangen niet alleen incentives, maar krijgen ook toegang tot top DeFi-projecten en nieuwe ICO’s in de start-/privéverkoop.

Bovendien gebruikt het platform de Spectra Token (SPCT) als bestuursvaluta om de vele functies ervan te vergemakkelijken, zoals stemmen, inzetten en beloningsdistributie. Deze munt werkt volgens de BRC-20-standaard en is interoperabel met de meeste Ethereum-wallet.

VC Spectra (SPCT) bevindt zich in fase 3 van de openbare voorverkoop, met tokens die $0,033 kosten. Vroege investeerders hebben opmerkelijke winsten geboekt bij de voorverkoop. Beleggers die VC Spectra (SPCT)-tokens tegen de huidige prijs kopen, kunnen een aanzienlijke stijging verwachten wanneer het VC Spectra (SPCT)-token tegen het einde van de voorverkoop $0,080 bereikt.

Daarom is VC Spectra (SPCT) door experts uitgeroepen tot een van de beste crypto’s om in te investeren.

Lees hier meer over de VC Spectra-voorverkoop:

Presale: https://invest.vcspectra.io/login

Website: https://vcspectra.io

Telegram: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund