Persbericht, Solana Nieuws

Newsbit 06-10-2021 11:47 leestijd 4 - 5 min

Op Solana gebaseerde DEX Soldex AI: een interview met CEO John Robertson

Het is geen verrassing dat met de bredere acceptatie van cryptovaluta de dingen steeds sneller bewegen in de blockchain-wereld. Het is dan ook wel duidelijk geworden dat de cryptomarkt snel evolueert, wat leidde tot de vraag naar nieuwe technologieën die werden geïmplementeerd.

Soldex AI hoopt hun gebruikers naar de volgende stap in de evolutie van crypto-exchanges te brengen door gebruikers een hoeveelheid engagement te geven die nog nooit eerder is gezien.

In een interview met de CEO John Robertson, van de in Solana gevestigde DEX Soldex AI, komen we meer te weten over unieke handelsalgoritmen en de overvloed aan voordelen van de nieuwe technologie.


1. Ten eerste, kun je Soldex AI voorstellen aan de community? Wat motiveerde je team om Soldex AI te ontwikkelen?

Soldex AI is een ultramodern hybride crypto-exchange protocol dat draait op de Solana Blockchain. Een van de redenen voor de oprichting van Soldex AI is om de problemen op te lossen van derde generatie exchanges die worden veroorzaakt door gecentraliseerde exchanges voor het matchen van orders.

De reden voor het maken van het Soldex AI-protocol is om de nieuwe golf van flexibele financiële markten aan te drijven. Het protocol dient als een fundamentele laag voor de afwikkeling, bewaring, marketmaking en liquiditeit.

Omdat het protocol is gebaseerd op het Solana-netwerk, kan het problemen oplossen die vaak voorkomen bij andere op Ethereum gebaseerde DEX’s. Met dit nieuwe platform kunnen gebruikers tokens uitwisselen met een snelheid van meer dan 50.000 transacties per seconde. Dit alles zal gebeuren tegen een gemiddelde kostprijs van $0.00025 per transactie, wat naar verluidt efficiënte en snelle transacties mogelijk maakt.


2. Wat zijn de hoogte- en de unieke punten van Soldex AI-technologie?

Soldex AI creëert niet alleen een DEX op Solana Blockchain, maar biedt ook de flexibiliteit voor het maken van AI-handelsbots voor het automatiseren van elke unieke handelsstrategie. Traders hebben de mogelijkheid om 24/7 te handelen en maximale resultaten te behalen.

Later kunnen ontwikkelaars de handelsbot uitlenen voor succescommissies. Dit zou de gemeenschap prikkels bieden voor de verdere ontwikkeling van Soldex AI door middel van stemrechten.


3. AI-bots? klinkt interessant, kun je iets meer uitleg geven?

We zien een enorme vraag naar het automatiseren van de handel. 80% van de handelaren verliest door menselijke fouten. Elke handelaar kan kiezen welke strategie het beste bij hem past. Daarom ontwikkelen we verschillende bots met aangepaste criteria:

  • Handelsrisico
  • Succespercentage van 90 dagen
  • Ruilparen
  • Marges
  • Andere aangepaste criteria

4. Wat maakte dat je de Solana koos voor de blockchain.

Soldex AI wordt gebouwd Solana-netwerk. Aangezien de Solana nog steeds een relatief recent netwerk is, heeft het enkele technische verbeteringen ondergaan in vergelijking met andere bekende open-source blockchains zoals Ethereum. De belangrijkste voordelen van Solana ten opzichte van Ethereum:

  • Transacties per seconde (TPS) op Solana zijn 65.000, terwijl Ethereum slechts 30 TPS heeft;
  • Transactiekosten op Solana zijn slechts $ 0.00001, terwijl het op Ethereum ongeveer $ 12,76 is;
  • De bloktijd op Solana is 0,4 seconde, terwijl ter vergelijking Ethereum maar liefst 15 seconden heeft.

5. Waarom zouden naar uw mening de nieuwe handelaren zich bij uw exchange aansluiten?

Het allereerste dat de nieuwe en oude handelaren moeten herkennen, is de technische bekendheid omdat het op het Solana-netwerk is gebouwd, het garandeert snelheid van de transacties en onvoorstelbare technische mogelijkheden in de toekomst. Daarnaast kennen we allemaal de rompslomp die de nieuwe enthousiastelingen moeten doorstaan bij het openen van een rekening op de beurs. We zijn erin geslaagd een manier te vinden om al deze belemmeringen te vermijden, Soldex AI is volledig zonder toestemming, dus absoluut iedereen, waar dan ook, kan handelen, liquiditeit bieden en uitzetten. Er is ook geen KYC-vereiste – dus u hoeft geen ID- of bankgegevens te verzenden om te beginnen met handelen. We denken dat zowel de nieuwe als de oude handelaren dit zeer praktisch en veelbelovend zullen vinden.


6. Kunt u ons meer vertellen over SOLX-tokenomics?

Soldex AI is van plan een platform te bouwen dat miljoenen binnenhaalt met een inkomstenstructuur die transparant, eerlijk en winstgevend is. Om dit doel te bereiken zal Soldex AI native Solana-token gebruiken – Soldex AI (SOLX).

Het grootste deel (30%) van de tokens zal via een private sale gaan. Vervolgens zal er ongeveer 5% op een openbare verkoop gaan. 14% zal liquiditeit zijn en de rest gaat naar ontwikkelingsteam, adviseurs en dergelijke.


7. Het project zelf ziet er veelbelovend uit, maar waarom zouden mensen SOLX kopen, welke toepassingen zal het hebben?

Het SOLX-token kan worden gebruikt voor bestuursrechten, het betalen van transactiekosten en het staken voor winst. We hadden een mooie toekomst voor het token voor ogen en we zijn er zeker van dat de lijst met gebruik zal groeien, aangezien Solana geweldige kansen biedt voor de verbeteringen in de toekomst.


8. Wat is Soldex AI academy en wat zijn de doelen?

Het uiteindelijke doel van Soldex AI Academy is om een sterke en levendige Solana DeFi-community op te bouwen. Onze visie is om een educatief hulpmiddel te zijn, ontworpen om nieuwe gebruikers te helpen vertrouwd te raken met Solana en DeFi en de belangrijkste concepten ervan. Soldex AI hoopt deze academie te gebruiken om Solana en DeFi uit te leggen aan iedereen die nieuw is met de technologie, nieuwe ontwikkelaars te helpen met het bouwen, leren en blootstellen aan de technologie die door de Solana wordt aangeboden, middelen die door de gemeenschap zijn gemaakt te presenteren en een verenigd en impactvol gemeenschap.


9. Is er een verwervingsschema voor tokenhouders?

Alle particuliere verkopen voor serieuze projecten hebben een vesting om te voorkomen dat mensen hun tokens dumpen en de prijs op de eerste dag van de handel laten crashen. SOLX verwervingsschema is 20% bij betaling en het saldo wordt maandelijks onvoorwaardelijk met 10% per maand na de TGE.


10. Is er een kans voor retail om deel te nemen aan SOLX private sale?

Ja, momenteel zijn we bezig met de tweede lopende privéverkoopronde II, sinds de ronde waarin ik was overtekend. In totaal zullen er drie rondes zijn. We hebben een huidige prijs, die $0,06 per token is, op de lanceringsdag in 10 december zal dit $0,1 per token zijn. Momenteel zijn we zeer tevreden met zo’n grote betrokkenheid en gretigheid van het publiek, we zijn erin geslaagd om particuliere investeerders, zakelijke investeerders, fondsen en nog veel meer aan te trekken.

Daar in een lopende SOLX onderhandse verkoop. Om deel te nemen kunt u een bezoek brengen aan soldex.ai of contact opnemen met sales@soldex.ai

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten