presale hideaways
Persbericht

Polkadot (DOT) vs. Kusama (KSM) vs. The Hideaways (HDWY) kies er 1, laat de rest zitten

Twee afzonderlijke crypto-platforms, Polkadot (DOT) en Kusama (KSM), stellen gebruikers in staat hun blockchains in te stellen en uit te voeren. Ondanks de recente bearish prijsbeweging, breiden beide netwerken zich nog steeds in hoog tempo uit. De sentimenten rond DOT en KSM schieten echter tekort als nieuwe cryptoprojecten zoals The Hideaways (HDWY) op de markt komen.

Bears nemen de controle over Polkadot

Aangezien de prijs van Polkadot is gedaald tot het laagste punt op $6,09, toont de prijsanalyse van DOT aan dat de markt zich in een negatieve trend bevindt. DOT heeft onlangs bearish weerstand ondervonden en de prijsniveaus zijn gestaag gedaald, waardoor een lager dieptepunt op het moment van schrijven is bereikt.

Alhoewel de situatie afgelopen week weer in het voordeel was van kopers, konden de bears de bullish golf van deze week weerstaan. De waarde van de DOT-munt is momenteel $6,09, maar deze kan nog lager worden als de verkoopdruk toeneemt.

Prijsanalyse Kusama

De prijs van Kusama (KSM) kaatste terug na een daling van $600 naar ongeveer $38, een daling van bijna 70% ten opzichte van het hoogste punt ooit. Het is sindsdien gestegen van zijn dagelijkse dieptepunt van $36,95 naar een hoogtepunt van $37,15. Om de prijs van KSM hoger te laten stijgen, moet deze de weerstand van $50 doorbreken en boven de weerstand houden.

Ondanks de recente prestaties van KSM, lijken investeerders meer geïnteresseerd in het investeren van hun geld in gloednieuwe projecten met echte nutsbedrijven.

KSM kan een bearish trendlijn ondergaan als de prijs de komende dagen niet hoger is dan $37, zeggen analisten van The Hideaways, dus oriënteer je en schakel wellicht over naar andere projecten als The Hideaways.

Word eigenaar van een luxe onroerend goed met The Hideaways

The Hideaways (HDWY) is een gloednieuw cryptocurrency-project met een kleine marktkapitalisatie en de mogelijkheid om uit te groeien tot een top 20 crypto-marktkapitalisatiemunt.

HDWY heeft een verwachte marktkapitalisatie van $1,5 miljard voor 2023! Dat is berekend met behulp van echte cijfers van traditionele vastgoedinvesteringen.

Onder de producten en diensten vallen twee grote punten op. Eén daarvan is de gefractioneerde NFT’s van onroerend goed, ondersteund door hun tokenized luxe-eigendommen, wat niemand anders in de cryptocurrency-business ooit heeft gedaan, ondersteund door landgoederen van miljoenen dollars.

Minimaal 20% van de huurinkomsten plus een extra betaling van evenementen die op uw land worden gehouden, zijn van u als u een HDWY-token heeft!

Beleggers haasten zich om HDWY-tokens te bemachtigen nadat ze hebben gehoord dat het project exclusieve voordelen biedt aan Club Hideaways-leden. Liquiditeit is voor altijd vergrendeld en teamtokens worden twee jaar vergrendeld, wat het project super optimistisch maakt en goed voor grote investeerders. The Hideaways verkoopt tokens volgens hun team voor een betaalbare prijs in vergelijking met andere start-up projecten.

Meedoen met de volgende The Hideaways voorverkoop kan via:

Website: https://www.thehideaways.io/
Voorverkoop: https://ticket.thehideaways.io/register
Telegram: https://t.me/thehideawayscrypto
Twitter: https://twitter.com/hdwycrypto