Chainlink
Persbericht

Presale-hype zorgt voor waanzin bij Borroe Finance, terwijl Chainlink- en MATIC-houders een te lage instap in de gaten houden

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De hype rond de voorverkoop van Borroe Finance ($ROE) heeft voor veel opschudding gezorgd in de cryptogemeenschap, waarbij beleggers zich snel aangetrokken voelden tot deze ogenschijnlijk lucratieve ICO-mogelijkheid vóór de opkomst van DEX. Te midden van de opstand overtrof Chainlink (LINK) Cardano (ADA) op het gebied van blockchain-activiteiten, terwijl Polygon (MATIC) onder vuur kwam te liggen vanwege het afnemende aantal actieve wallets.

Laten we bepalen welke van deze topcryptomunten de beste prijsinvoer biedt.

$ROE Tokens Kopen

Borroe Finance-voorverkoop zorgt voor waanzin

Borroe Finance ($ROE) veroorzaakte een opschudding in de crypto-scene nadat de voorverkoop in de schijnwerpers kwam te staan. Beleggers zagen onmiddellijk de kans in dit top-ICO-project, resulterend in het bombardement van het ecosysteem en een snelle accumulatie van de eigen valuta, $ROE. De wijsheid achter deze stap is gebaseerd op de mogelijkheid om enorme winsten te realiseren met Borroe Finance ($ROE) na de lancering ervan op de beurzen.

Naast het winstpotentieel in de voorverkoop van $ROE, beschikt Borroe Finance ook over verschillende unieke functies die Web3-gebruikers zouden kunnen interesseren. Het is een marktplaats waar toekomstige inkomsten uit abonnementen, royalty’s en openstaande facturen kunnen worden omgezet in directe cashflow. Als DeFi-protocol creëert het ook een liquiditeitspool voor stakers om $ROE in te zetten voor beloning en dApps voor deelnemers om te communiceren met DeFi-platforms.

Borroe Finance ($ROE) is onlangs de laatste fase van zijn voorverkoop ingegaan voor $0,02, en meer dan de helft van het token dat voor deze fase is toegewezen, is verworven. Terwijl de verwachtingen richting de lancering van de $ROE-beurs toenemen, is dit het beste moment om het Borroe Finance-token te kopen voor enorme winsten en FOMO te vermijden. Vóór het einde van de verkoop verwachten investeerders een ROI van 25% van Borroe Finance ($ROE) en tot 50x winst na de lancering.

$ROE Tokens Kopen

Chainlink (LINK) heeft onlangs Cardano (ADA) voorbijgestreefd in ontwikkelaarsactiviteiten, een opmerkelijke prestatie voor de laag-1-blockchain. Santiment, een on-chain inlichtingenplatform, rapporteerde deze ontwikkeling op 23 maart in een publicatie op zijn officiële website. Chainlink (LINK) verdrong Cardano (ADA), een blockchain waarvan historisch bekend is dat deze dit record heeft behouden.

De dynamiek van blockchain-technologie wordt weerspiegeld in de opkomst van Chainlink, waaruit blijkt dat het protocol dat aan de behoeften van gebruikers voldoet de meeste betrokkenheid registreert. De blockchain-sector vaart mee op de golf van innovatie, en Chainlink (LINK) loopt de laatste tijd voorop op het gebied van innovatie. Toch blijft LINK ruim onder zijn hoogste punt van $22,86.

Opvallend is dat Chainlink (LINK) met 6,4% daalde van $19,63 op 15 maart naar $18,36 op 23 maart. Experts suggereerden dat deze daling de correctie vóór de halvering was, in de verwachting dat Chainlink (LINK) verder zou dalen. Het koersdoel voor Chainlink (LINK) is $16,79, een daling van 8,5% ten opzichte van de huidige marktprijs.

Polygon’s prijs onder toezicht te midden van dalende actieve wallets

Marktwatchers hebben Polygon (MATIC) in de gaten gehouden nadat uit een recent rapport bleek dat het aantal actieve wallets op het netwerk voortdurend afneemt. Volgens het rapport dat op 23 maart werd uitgebracht, zijn de actieve MATIC-adressen de afgelopen acht dagen drastisch gedaald en bereikten ze een bereik dat voor het laatst op 27 februari werd waargenomen. Bovendien merkte het rapport op dat ongeveer 51% van de Polygon-investeerders verlies lijdt tegen de huidige koers van MATIC. .

Onlangs vormden de exponentiële voortschrijdende gemiddelde lijnen op de Polygon-grafiek een death cross, wat duidt op een mogelijke daling van de prijs van het token op de korte termijn. Deze update, in combinatie met de vermindering van het aantal actieve adressen, heeft een schaduw geworpen over Polygon, waarvan experts veronderstellen dat dit binnenkort zou kunnen resulteren in een negatieve trend op de MATIC-markt.

Deze ontwikkeling kan echter een voordeel hebben, aangezien potentiële MATIC-investeerders zouden kunnen profiteren van de daling om een deelname te boeken voor de volgende stap omhoog.

Polygon (MATIC) is tussen 18 en 24 maart met 9,2% gedaald van $1,08 naar $0,98. Experts verwachten een verdere depressie naar $0,93, wat wijst op een daling van 5,1% in de MATIC-prijs van Polygon. Hoewel Polygon samen met Borroe Finance en Chainlink de mogelijkheid biedt om met korting in te stappen, wordt beleggers geadviseerd altijd onderzoek te doen voordat ze een investeringsbeslissing nemen.

Lees hier meer over Borroe Finance ($ROE):
Bezoek de Borroe Finance voorverkoop | Word lid van de Telegram-groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.