FLASH SALE
Persbericht

Price Alert: Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) dalen terwijl de Hideaways (HDWY) stijgt

The Hideaways verwacht dat Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), de 2 van de populairste cryptomunten, nog een keer in de rode zone komen voordat het jaar eindigt.

Beleggers en analisten kopen The Hideaways (HDWY), een luxe vastgoedinvestering, aangezien ze getuige zijn van een opmerkelijke stijging met het pre-sale-evenement dankzij de pre-sale tokenprijs die 30x lager is dan de toekomstige beursnoteringprijs. Dit is een enorme kans voor beleggers om grote winsten op hun investering te behalen.

Bitcoin (BTC) prijs blijft dalen

Houders van Bitcoin hebben het moeilijk omdat de prijs van BTC blijft dalen. BTC is ver verwijderd van de vorige all time highs en het lijkt onwaarschijnlijk dat de prijs van Bitcoin zich zal herstellen. Sommige beleggers gebruiken nu hun BTC om te investeren in nieuwe tokens zoals The Hideaways.

Wat zal de prijs van Bitcoin in 2025 zijn? Het team van The Hideaways denkt dat het kan blijven dalen tot $15.000 op basis van het huidige wereldwijde economische klimaat.

Houders van BTC trekken langzaam al hun bezit terug op zoek naar een alternatieve cryptomunt die hun veilige haven zal zijn in de krimpende markt.

Verschillende deelnemers overwegen The Hideaways in hun crypto-wallet vanwege een lage marktkapitalisatie die zich in de toekomst zou kunnen openen voor een groot aantal investeringsmogelijkheden.

Ook de Ethereum (ETH) prijs blijft worstelen

Naast Bitcoin heeft ook de prijs van Ethereum het moeilijk gehad in 2022, waarbij veel beleggers in ETH nu verliezen lijden. Deze Ethereum investeerders vragen zich af of Ethereum zal herstellen en of Ethereum een goede investering zal zijn voor 2025.

Ethereum is voor veel beleggers een goede investering geweest, hoewel de richtlijn van The Hideaways nu is dat Ethereum-beleggers moeten proberen hun ETH-belangen te verhandelen om nieuwe projecten met meer groeipotentieel te vinden.

De marktkapitalisatie van Ethereum is te groot om het soort winst te ervaren waarnaar crypto-investeerders op zoek zijn en we raden aan om nieuwe projecten te vinden als u de beste crypto-investeringen voor 2023 wilt doen.

Succesvolle voorverkoop van The Hideaways (HDWY) wekt hoop voor beleggers

De hoop op meer winst voor crypto-investeerders komt in de vorm van de enorme voorverkoop-superster, The Hideaways, waarvan The Hideaways denkt dat je erin moet investeren via Bitcoin en Ethereum.

HDWY is een cryptocurrency-project voor onroerend goed waarmee beleggers fracties van NFT’s kunnen kopen die zijn gekoppeld aan zorgvuldig geselecteerde eigendommen van miljoenen dollars over de hele wereld. Elke woning levert een huurrendement op van meer dan 20% en, in combinatie met inzetbeloningen, kunnen beleggers een passief inkomen van 90% per jaar verwachten.

Eén van de meest verbazingwekkende belangrijke beveiligingskenmerken van The Hideaways is de vergrendelde liquiditeitsfunctie die de tegoeden van elke belegger beveiligt en hen bevrijdt van de angstgevoelens die bekend zijn in de marktwereld.

Het project groeit in kracht en voor een betaalbare prijs van $0,03 tijdens de flash-uitverkoop – die nog maar 24 uur te gaan heeft. Investeer nu en u koopt de HDWY-token met een enorme korting van 50%.

Het HDWY-token zal naar verwachting op beurzen worden vermeld voor $0,90, wat een 30x hogere prijs is dan de aankoopprijs! Volgens The Hideaways wordt dit de beste investering van 2023, dus zorg dat je het niet mist en investeer nu in The Hideaways.

Meer info? Check dan onderstaande links.

Website: https://www.thehideaways.io
Voorverkoop: https://ticket.thehideaways.io/register
Telegram: https://t.me/thehideawayscrypto
Twitter: https://twitter.com/hdwycrypto