Persbericht

PrimeXBT introduceert native iOS-app: dit is wat handelaren zeggen

Wanneer je het commentaar checkt op crypto Twitter, Telegram of een andere handelsgroep online, is de kans aanwezig dat je wat gepraat zult zien over de recente lancering van de PrimeXBT native iOS-applicatie.

Tussen al het geroezemoes over Bitcoin en andere cryptocurrencies die nieuwe All-Time-Highs neerzetten, is er discussie over wat de nieuwe app de handelsgemeenschap te bieden heeft, en de verschillende manieren waarop gebruikers het meeste uit de ervaring halen.


Wat zegt de handelscommunity over de PrimeXBT-app

Hier is een overzicht van de meest voorkomende gedachten van handelaren en waar ze het precies over hebben met betrekking tot de geheel nieuwe app.

“De gebruikersinterface is stijlvol en gebruiksvriendelijk.”

In het verleden was de enige manier om toegang te krijgen tot de volledige reeks krachtige PrimeXBT-functies via een desktop- of mobiele browser. Op het scherm van een mobiele telefoon, hoewel de ervaring altijd krachtig was, was het onhandig om onderweg te gebruiken. Tegenwoordig is dat niet langer het geval, omdat de app nu vertrouwt op een vergelijkbaar uiterlijk, gevoel, functie en lay-out als de browsergebaseerde ervaring.

Gebruikers die bekend zijn met de kwaliteitsstandaard van PrimeXBT zullen direct merken hoe goed het handelsplatform zich vertaalt naar de native applicatie van iOS. Nieuwe gebruikers kunnen de tools onmiddellijk oppakken en gebruiken dankzij een intuïtief ontwerp.

“Er zijn zoveel activa beschikbaar vanaf één account!”

Deze opmerking gaat vaak gepaard met enthousiasme, of met getemperd scepticisme waardoor het citaat eindigt met een vraagteken in plaats van een uitroepteken. Of de gebruikers zijn aangenaam geschrokken en maken de opmerking aan anderen bekend, of ze stellen ronduit de vraag of de bewering waar is, omdat ze ongelovig zijn.

Alleen PrimeXBT biedt forex, crypto, aandelenindexen, grondstoffen en meer, allemaal vanuit hetzelfde account en dezelfde handelsportefeuille. Er is ook een volglijst om alle beschikbare activa bij te houden, en prijsgrafieken worden compleet geleverd met indicatoren en meer.

“Covesting copy trading accounts zijn inbegrepen.”

Op het moment de lancering, zijn een aantal van de belangrijkste functies met betrekking tot Covesting, zoals het starten van een nieuwe strategie of het beheren van strategieën vanuit de app, nog niet direct beschikbaar. Maar wat nu wel inbegrepen is, is al genoeg om gebruikers van het ecosysteem enthousiast te maken.

Gebruikers van de kopiehandelmodule ‘Covesting’ kunnen de prestaties van volgers of portefeuilles volgen. Op termijn zullen alle Covesting-functies worden toegevoegd, inclusief het nieuwe rendementsaccount dat onlangs op PrimeXBT is gelanceerd. De native PrimeXBT-app bevat al de infrastructuur om dergelijke functies eenvoudig toe te voegen in toekomstige updates.

“Download de app en beoordeel het vandaag nog met vijf sterren.”

Het enige wat ze allemaal zeggen, is om de app vandaag nog te downloaden. Ze zeggen niet alleen dat je het vijf sterren moet geven om de handelsgemeenschap en app-ontwikkelaars te ondersteunen, maar dat het gebruik van de app je zelfs geld kan opleveren.

Gebruikers zijn welkom om eventuele bugs te melden tijdens de maand van de lancering, om zo deel te nemen aan een bug bounty-programma. Zij zullen hier beloningen voor ontvangen, want er zijn verschillende prijsniveaus beschikbaar, afhankelijk van de ernst van de bug, de volgorde waarin de bug is gemeld en nog veel meer. Er wordt tot $10.000 aangeboden, gewoon voor het tegenkomen van problemen, dus er is eigenlijk alleen maar voordeel om de app vandaag te downloaden.

De geheel nieuwe PrimeXBT native iOS-app is volledig gratis en onmiddellijk beschikbaar via de Apple App Store voor iOS-apparaten.