Persbericht, Solana Nieuws

Persbericht, Solana Nieuws

Newsbit 27-10-2021 13:00u leestijd 2 - 3 min

Privéverkoop van CODI komt tot een einde en biedt een laatste kans om aan boord te springen

CODI Finance is begonnen met de particuliere verkoop van CODI-tokens, zijn native en governance-token en heeft deze inmiddels ook opengesteld voor het grote publiek.


Wat is CODI?

CODI is een volledig gedecentraliseerde exchange op basis van de Solana Blockchain. Momenteel is CODI de snelste cryptocurrency exchange. De exchange heeft het potentieel van Solana erkend bij het aanpakken van de hoge transactiekosten en lage snelheden die gepaard gaan met de blockchainnetwerken van Bitcoin en Ethereum.

De CODI cryptocurrency exchange maakt een betrouwbare token-swaps en handel mogelijk, brengt een geheel nieuw spel naar de wereld van crypto-uitwisseling. Wat nog belangrijker is, is dat CODI de handel in activa heroriënteert door een andere tussenpersoon, het orderboek, te elimineren als onderdeel van een strategie om de beurs volledig gedecentraliseerd en liquide te maken.


Waarom CODI?

Een project als CODI is in de wereld hard nodig. Het team van CODI verwacht dat bestaande exchanges, met name die die de oudere Ethereum- en Bitcoin-netwerken gebruiken om hun transacties te ondersteunen, de komende jaren overweldigd zullen raken naarmate cryptocurrency in populariteit groeit en meer mensen zich meer bewust worden.

In vergelijking met traditionele fiat-valuta’s, is één van de belangrijkste kenmerken van cryptocurrency de hoge snelheid en de lage transactiekosten. Als deze doelstellingen niet worden gehaald, zal cryptocurrency zich niet kunnen onderscheiden van zijn fiat-tegenhanger. Bovendien zal de verbeterde schaalbaarheid van Solana CODI waarschijnlijk naar nieuwe recordhoogten sturen. Dit aangezien steeds meer mensen cryptocurrency aan hun beleggingsportefeuilles willen toevoegen, het willen gebruiken als een reguliere vorm van betaling of het willen verhandelen voor winst.

Wanneer u de sterke functies van Solana combineert de met buitengewone ontwerpkenmerken van CODI, waaronder een hoge liquiditeit, volledige decentralisatie, wrijvingsloos rendement, light-speed swaps, hogere transactiesnelheid en lagere transactiekosten, dan ziet de gedecentraliseerde uitwisseling er veelbelovend uit voor elke serieuze investeerder die op zoek is naar projecten met een mooie toekomst.

CODI heeft een roadmap gepubliceerd om particuliere investeerders zo snel mogelijk te laten deelnemen. De gedecentraliseerde beurs houdt momenteel een onderhandse verkoop die eind oktober zal eindigen.

Gebruikers kunnen het team een e-mail sturen op sale@scodi.finance om te informeren naar deelname aan de privéverkoop.


Meer details over de particuliere verkoop

Zoals hierboven al aangegeven, lopen de privéverkopen nog. Deze duren nog tot eind oktober. Deze voorverkoop is voor crypto-enthousiastelingen een kans om deel te nemen aan wat het ultieme gedecentraliseerde exchange-protocol lijkt te zijn. Het heeft echt het potentieel om de DEX-sector te veranderen. Het totale aanbod voor de onderhandse verkoop is 99 miljoen $CODI, of zo’n 30% van het totale aanbod van 330 miljoen CODI.

Voor de onderhandse verkoop wordt de prijs vermeld als $0,02. Volgens rapporten heeft CODI 34 procent van de toegewezen voorraad voor particuliere verkoop uitverkocht. De verkopen laten zien dat andere cryptocurrency-enthousiastelingen het token als een goede investeringsmogelijkheid zien.

Om deel te nemen aan privéverkopen, kunt u contact met hen opnemen via sales@codi.finance, en zij zullen u door het proces leiden.

Je kunt ze ook volgen op hun sociale mediakanalen om deel uit te maken van de community:
Twitter: https://twitter.com/Codi_Finance
Discord: https://discord.com/invite/kEw8RkMU
Telegram: https://t.me/codi_finance_community

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten