Persbericht

Persbericht

Newsbit 10-09-2021 10:17u leestijd 3 - 5 min

RedPanda Earth: Doe mee aan de Crypto Liefdadigheid Revolutie

RedPanda Earth (REDPANDA) is een liefdadigheidsproject en tevens een deflatie token gecreëerd om op meerdere manieren terug te geven. Het proactieve RedPanda team koestert een omgeving die een realistische en waargenomen waardestijging voor de token houder aanmoedigt door marketinginspanningen en prestaties zoals partnerschappen en projectuitbreiding, of deze nu gepland zijn of momenteel worden uitgevoerd.

Een andere manier waarop RedPanda iets teruggeeft, en de belangrijkste functie van dit token, is om te fungeren als een voertuig voor het bijdragen van geldelijke donaties om bedreigde dieren en bedreigde natuurlijke ecosystemen over de hele wereld te helpen. RedPanda ziet zichzelf graag als helden voor een zeer specifieke en belangrijke zaak: het redden van hulpeloze dieren en hun leefgebieden.


De drijvende kracht achter RedPanda

RedPanda is trots op het feit dat ze graag geven. RedPanda voelt het als hun morele plicht om mensen in nood te helpen. Voor ons heeft dit idee zeker ook betrekking op de dieren- en plantenwereld. Wij zijn allen rentmeesters van deze planeet. Er is maar één menselijk ras en één aarde. Soms laten we ons leiden door onze stompzinnige neigingen en verwaarlozen we de gevolgen van onze daden. Dit moet worden verzacht door onderwijs, actie, voogdij; en in de eerste plaats door te begrijpen hoe we de kleinste levende organismen door onze daden beïnvloeden. Je kunt het een vlindereffect noemen als u wilt. Eén kleine actie kan uitgroeien tot een onvoorzien catastrofaal gevolg. De gevolgen van onze ondoordachte, ongebreidelde daden en koppige onwetendheid openbaren zich elke dag over de hele wereld. Vuile rivieren gevuld met dode vis en fabrieksafval; kale plekken waar bossen ooit bloeiden en een scala aan levendig dierenleven herbergden, nu leeg; en plastic puin eilanden groter dan landen drijvend op de Stille Oceaan, die ontelbare wezens doden, zo groot als walvissen. Waar zijn we in hemelsnaam mee bezig? Zijn we allemaal gek geworden? RedPanda is hier om te helpen de schade te herstellen die al is aangericht; en om enig aspect van genezing mogelijk te maken, mogelijk zelfs om verdere schade aan de natuurlijke habitats en ecosystemen van de aarde te voorkomen-alles vanuit een liefdadige bestuurdersstoel.


Financieringsbron

Waar komt de financiering vandaan om RedPanda in staat te stellen al deze verbazingwekkende en belangrijke dingen te doen? Het komt van mensen die RedPanda’s token kopen via online cryptocurrency exchanges. Hier is een vereenvoudigde versie van hoe de schatkist van RedPanda wordt gefinancierd via tokenomics: ten eerste, wanneer een aankoop of verkoop van REDPANDA-token wordt verhandeld op het Ethereum netwerk, wordt een vergoeding van 4% gemaakt van het totale bedrag dat wordt uitgewisseld. Deze vergoeding is bijzonder omdat het een veelheid aan voordelen heeft. Van de 4% vergoeding wordt 2% voor altijd verbrand; klinkt eng, maar het is een gunstige functie omdat het de inherente waarde van elk token in omloop verhoogt door schaarste. De andere 2% wordt herverdeeld onder de houders van de token; het bedrag dat aan elke houder wordt gegeven is gebaseerd op het percentage van hun tokenbezit van de gehele circulerende voorraad. RedPanda geeft aan vele organisaties over de hele wereld, voor een groot deel dankzij RedPanda’s onveranderlijke tokenomics. Ongetwijfeld, de belangrijkste meevaller van RedPanda’s vergoeding herverdeling is dat dit mechanisme ook RedPanda’s multi-sig charity wallet versterkt; meer dan één ondertekenaar is nodig om toegang te krijgen tot de fondsen. De liefdadigheidsportemonnee bevat over het algemeen ongeveer 2,5% van het gehele circulerende aanbod. Vanuit deze portemonnee zoekt RedPanda naar goede doelen en doneert hieruit gul. Deze portemonnee profiteert ook van de stijging van de tokenprijs, waardoor de oorlogskas die wordt gebruikt om de problemen van het in gevaar brengen van dieren en ontbossing te bestrijden.


Tokenomics

RedPanda Earth is een autonoom protocol voor het genereren van opbrengsten. Wanneer u tokens koopt en vasthoudt, kunt u letterlijk zien hoe het aantal tokens in uw wallet toenemen met elke transactie. De $REDPANDA-contract is gecontroleerd en de LP (Liquidity Pool) tokens zijn vergrendeld. RedPanda heeft een eerlijke lancering gedaan zonder voorverkoop en geen enkel token werd toegewezen aan de ontwikkelaars. Het team moest hun eigen tokens kopen zoals iedereen op de open markt. Max Totale Levering van 1000Quads, 50% van hen verbrand bij de start. Aangezien het verbrandingsadres ook zijn deel krijgt van de gegenereerde opbrengst, groeit het exponentieel als een zwart gat. 25Quads worden opgeslagen in een multi-signature wallet (Gnosis Safe) voor RedPanda’s Earth Charity Wallet. Team core devs en vertegenwoordigers van de gemeenschap zijn eigenaar. Elke transactie vanuit deze portemonnee moet worden goedgekeurd door alle eigenaren voordat het geld kan worden overgemaakt. Bovendien zullen alle transacties van deze portemonnee worden beoordeeld en besproken met de gemeenschap.


Eindeloze ambitie

RedPanda heeft een grote en ambitieuze lijst van ontwikkelingen in petto. De roadmap is niet in steen gebeiteld en is onderhevig aan verandering wanneer dat nodig wordt geacht. Op deze manier bewijst RedPanda een flexibele organisatie te zijn. Op dit moment werkt RedPanda aan basisprestaties om zichzelf een stevige voet aan de grond te kunnen krijgen binnen de crypto ruimte om vervolgens de lucht in te kunnen schieten en naar nog te ontdekken delen te trekken! RedPanda is uitzonderlijk ambitieus en wil veel doen in een korte periode van tijd. Crypto beweegt in golven en momenteel begint de golf zich te vormen. RedPanda wil hun “surfplank” klaar hebben voor die golf van onvermijdelijkheid, wanneer crypto massale aantrekkingskracht bereikt. RedPanda mag dan nieuw zijn, maar hun team beschikt collectief over massa’s ervaring en intuïtie – en gezond verstand. Voor een mooi en live overzicht van de roadmap van RedPanda’s project, bezoek deze link.

Voor meer informatie over het spannende project van RedPanda Earth, kunt u terecht op: https://redpandatoken.com/

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten