Persbericht

Persbericht

Newsbit 21-01-2021 11:11u leestijd 1 - 2 min

Samsung Blockchain Wallet integreert Elrond’s EGLD-token

De veiligheid van de blockchain-technologie maakt het mogelijk om ‘echt’ eigenaar te zijn van activa. Dit dankzij de geavanceerde cryptografie die ervoor zorgt dat toegang tot- en overdracht van geld alleen kan worden uitgevoerd door de eigenaar van de privésleutels. Ze veilig houden is daarom van cruciaal belang voor de opslag en het beheer van cryptocurrencies.


Veilig EGLD opslaan op je smartphone

De meest populaire en veilige opties zijn hardware wallets – ook wel “koude opslag” genoemd. Hardware walletz zijn met opzet gebouwde apparaten die privésleutels opslaan met behulp van speciale coderingschips. Ze bieden het hoogste niveau van bescherming tegen diefstal en ongewenst gebruik, maar dat gaat ten koste van het gebruikersgemak, aangezien het weer een ander apparaat is om mee te nemen en om een wachtwoord voor te onthouden.

Om deze reden heeft Elrond gezocht naar een manier om je eGold-tokens veilig op te slaan, zonder gebruikersgemak te verliezen en deze optie is nu beschikbaar. Je kunt vanaf nu je tokens veilig opslaan op de ingebouwde hardware wallet van je Samsung-apparaat. Let wel het moet een smartphone zien die is uitgerust met de Samsung Blockchain Keystore.

Samsung voegt eGold toe aan blockchain wallet

De zogenaamde ‘Trusted Execution Environment’ van de telefoon biedt de hoogste beveiliging en kan alleen worden ontgrendeld met dezelfde mechanismen die worden gebruikt om je mobiel te beveiligen. Denk bijvoorbeeld aan biometrische gegevens of je pincode. De combinatie tussen een smartphone en een hardware wallet biedt op een uiterst comfortabele manier de hoogste mate van bescherming tegen diefstal.

eGold-tokens in ERC20-formaat kunnen direct in je Samsung Blockchain Wallet worden opgeslagen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten