Persbericht, Solana Nieuws

Newsbit 01-10-2021 07:50 leestijd 3 - 4 min

Secretum – De SOLANA-berichtenapp voor het Blockchain-tijdperk

Blockchain en data zijn de twee zusterverhalen van onze tijd. Het aantal gebruikers van cryptowallets wereldwijd is in 8 jaar meer dan 80x gegroeid, van minder dan een miljoen in 2013 tot bijna 80 miljoen vandaag:

Deze enorme groei is niet zonder een grote nieuwe dreiging gekomen, namelijk die van cryptodiefstallen, fraude en datahacks, die in 2019 resulteerden in meer dan $4,5 miljard aan verliezen voor crypto-eigenaren:

Nu het bezitten van crypto de standaard wordt, ervaart de wereld een parallelle hausse in het creëren en opslaan van gegevens:

En, net als voor Blockchain, hebben gegevens een groot deel van de recente ongelukken meegemaakt:

  • Cyberaanvallen in het Verenigd Koninkrijk zijn in 2020 met 20% gestegen, omdat hackers profiteerden van de toename van werken op afstand, online communicatie en het delen van bestanden.
  • De persoonlijke gegevens van meer dan 700 miljoen Linkedin-gebruikers, 93% van het totaal van het platform, werden gehackt en in 2021 te koop aangeboden.
  • De informatie met betrekking tot meer dan 530 miljoen Facebook-gebruikers (inclusief telefoonnummers en namen) is in april 2019 gehackt en openbaar gemaakt.

Het veilig houden van Blockchain-activa en gegevens is een topprioriteit geworden, waarbij de wereld op zoek is naar een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve oplossing voor deze toenemende uitdaging. Deze oplossing is er nu – aangedreven door de intrinsieke veiligheid, robuustheid en schaalbaarheid van Blockchain, en toegewijd om communicatie en crypto-eigendom volledig veilig te maken. De naam van deze oplossing is Secretum.


Secretum – Het veilige door Solana Blockchain aangedreven berichten- en cryptohandelsplatform

Secretum is ’s werelds eerste en enige op Solana draaiende Blockchain App de gedecentraliseerd is en gecodeerde berichten en OTC trading mogelijk maakt. Sectrum creëert een volledig nieuw ecosysteem waarmee alle eigenaren van crypto- en Blockchain-activa:

  1. Communiceer rechtstreeks en anoniem via berichten/telefoon/video met elke andere wallet-eigenaar ter wereld, alleen op basis van wallet-adressen.
  2. Handel crypto tokens en P2P via een geïntegreerde ESC-functionaliteit (escrow smart contract).
  3. Beveilig communicatie, bestandsopslag en transacties tegen hackers en overheidsinmenging via een gedecentraliseerd gedistribueerd node-netwerk.
  4. Ontvang beloningen voor app-gebruik en het maken van content, naast het betalen voor aanvullende diensten/abonnementen, via het SER-token.

Laat gebruikers premium content op openbare kanalen aanbieden aan andere platformgebruikers, in ruil voor betalingen via het SER-token.


The Secretum Edge – Een gebruiksvriendelijke app voor berichten en handelen met grote voordelen

Sectrum biedt een aantal belangrijke voordelen:

Berichtenbeveiliging – Geen gecentraliseerde gegevensopslag, volledige anonimiteit, geen gegevensoverdracht, geen moderators en volledige end-to-end-codering. Het nodes-to-nodes communicatieprotocol betekent dat alle berichten tussen gebruikers worden opgeslagen op vertrouwde nodes, rechtstreeks op ons privé Ethereum-gebaseerde Blockchain-netwerk. Gebruikers kunnen zich exclusief aanmelden met hun wallet-adressen, gevalideerd door het node-netwerk, met behoud van volledige anonimiteit.

Handelsflexibiliteit – Secretum op basis van Solana stelt crypto-eigenaren in staat iets ongekends te doen, namelijk met elkaar communiceren en handelen zonder elkaar te hoeven kennen of elkaars gegevens op een contactenlijst te hebben staan. Dit opent eindeloze mogelijkheden voor het uitwisselen van berichten, bestanden en activa tussen voorheen losgekoppelde individuen – een enorme stap in het bevorderen van de acceptatie van cryptovaluta en het creëren van liquiditeit in de markt.

Kosteneffectiviteit – Hiermee kunnen gebruikers crypto-activa op een kosteneffectieve manier verhandelen – of het nu fungibele (Ethereum, Bitcoin, enz.) Of niet-fungeerbare (NFT’s) zijn, rechtstreeks op P2P-basis. Dit helpt gebruikers de kosten, congestie en liquiditeitsproblemen te vermijden die van invloed zijn op gecentraliseerde (CEX) en gedecentraliseerde (DEX) crypto-exchanges. Gegevensbeveiliging – Bestanden worden opgeslagen op vertrouwde, onafhankelijke nodes in het Secretum-netwerk en overdrachten vinden plaats op P2P-basis, op basis van een versleutelde procedure die alleen door de betrokken partijen is geverifieerd. Geen datalekken, hacks, wachtwoordlekken of andere risico’s meer die van invloed zijn op bestaande cloudopslagoplossingen.


De visie van Sectrum

De visie van Sectrum is om een wereldwijd platform en ecosysteem te creëren voor alle eigenaren van crypto-wallets om te handelen, gegevens over te dragen en met elkaar te communiceren – allemaal vanaf één plek.


Doe mee met de Secretum-revolutie

Jouw inzet en hulp is van onschatbare waarde om de toekomst van op Blockchain gebaseerde handel en berichten op te bouwen. Ontdek nu hoe je kunt deelnemen aan onze aanstaande token-verkoop en deel kunt worden van de Secretum-revolutie op de Solana-blockchain.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten