tamadoge
Persbericht

Shiba Inu en Dogecoin Whales Cashen In – Waarom zij TamaDoge als Betere Investering zien

Voor veel investeerders blijft het een bijzondere gewaarwording; cryptomunt als Dogecoin en Shiba Inu zijn regelmatig prima investeringen gebleken. Dat terwijl de munten bekend staan als ‘meme coin’, een term die gegeven werd aan munten die bedoeld zijn als grap. 

Beide munten zijn dan ook gebaseerd op het Shiba Inu hondenras, een soort hond die al vaker op internetfora en dergelijke als meme gebruikt werd. Dogecoin was al een aardig bekende munt, maar kreeg een boost nadat Elon Musk er een tweet over uit stuurde. 

Na de enorme uitbraak van Dogecoin kwam er bijna elke dag wel een nieuwe meme coin, vaak ook gebaseerd op dezelfde hond, naar buiten. Alleen de Shiba Inu koers heeft het echt gered, maar de volgende meme coin lijkt op het punt van doorbreken te staan nu whales Dogecoin en Shiba Inu verlaten. 

>>> Nu naar Tamadoge toe <<<

Dogecoin en Shiba Inu Whales pakken de winst

Cryptocurrency koersen zijn erg onvoorspelbaar en van cryptomunten als Dogecoin en Shiba Inu, waarvan er getwijfeld wordt over het nut van de munt en daarmee de waarde, is dit alleen nog maar heftiger. 

Niet gek ook dat investeerders al snel twijfelen of ze niet hun winst moeten pakken na een investering in één van deze munten. Dat lijkt inmiddels ook in grote getalen te gebeuren, steeds meer whales verlaten Dogecoin en Shiba Inu en zijn op zoek naar de volgende kans. 

De Dogecoin prijs ontplofte begin 2021 toen het bijna €0,50 waard werd en veel investeerders geloofden in het bereiken van een koers van €1. Inmiddels is de munt teruggezakt naar €0,06 en dat klinkt misschien als het weinig waard is, maar zover is het absoluut nog niet. 

In totaal is het Dogecoin netwerk namelijk 8,2 miljard euro waard. Bij Shiba Inu ontplofte de koers pas in oktober 2021, maar doordat er daar veel meer tokens van beschikbaar zijn, kwam de prijs slechts tot €0,000070. 

Het is nu de keuze voor grote whales; pak je de winst die nog over is of laat je de munten staan in de hoop op een nieuwe bull markt voor meme coins.

Waarom kiezen ze voor een nieuwe coin? 

De grote Dogecoin en Shiba Inu whales lijken nu (een deel van) hun voorraad munten te verkopen en te investeren in een nieuwe meme coin: Tamadoge

Ze weten hoe het is om op tijd te investeren in een project en wat je dat op kan leveren en dus zijn de ogen gericht op Tamadoge. Deze nieuwe cryptomunt is nog maar sinds een paar weken verkrijgbaar, maar is al één van de meest besproken cryptocurrency van het moment. 

Dat komt voornamelijk door het verschil tussen de munten Dogecoin en Shiba Inu en Tamadoge. De munt is op dezelfde meme gebaseerd, maar biedt daarnaast nog veel meer. 

In plaats van alleen een betaalmiddel wordt Tamadoge een platform met een groot aanbod Play-to-Earn games en zelfs met een eigen Metaverse. Voor de spellen, en ook voor de metaverse, heb je een Tamadoge Pet nodig; je eigen digitale huisdier. 

Dit digitale huisdier kun je kopen en wel als NFT. In totaal komen er 21.100 Tamadoge NFT’s beschikbaar waarvan 100 ‘Super Zeldzame’ uitvoeringen, 1.000 ‘Zeldzame’ en 20.000 ‘Normale’.

Er komt een speciale Tamadoge Pet Store waarin je items en voedsel voor je Tamadoge kunt kopen. Van alle transacties in deze winkel wordt 5% van de tokens geburnd, hierdoor is Tamadoge een zogenaamde ‘deflatoire’ cryptomunt; een munt waarvan er in de loop der tijd steeds minder van beschikbaar zullen zijn. 

Het idee hierachter is dat Tamadoge hierdoor nog sneller meer waard wordt omdat het aanbod daalt. Als de vraag dan gelijk blijft of zelfs stijgt, kan het niet anders dan dat de Tamadoge koers ook de lucht in gaat. 

>>> Nu naar Tamadoge toe <<<