Dogeverse
Persbericht

Shiba Inu Koers Schiet Omhoog Na $12 Mln. Fundraiser Voor Nieuwe Meme Crypto – Waarom Stijgt Shiba Inu Deze Week?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De Shiba Inu koers wist onlangs een aanzienlijk herstel door te maken nadat het eerder nog een van de grootste verliezers was tijdens de crypto crash van vorige week. 

Shiba Inu is ondertussen al meer dan 21% gestegen over de afgelopen week en heeft daarmee het grootste gedeelte van zijn verloren terrein goed gemaakt. 

Deze stijging kwam voort nadat er nieuws naar voren kwam dat het team achter Shiba Inu erin was geslaagd om voor $12 miljoen aan financiering bij elkaar te verzamelen voor zijn nieuwe Layer 3 blockchain. 

Shiba Inu Team Verzamelt $12 Miljoen aan Financiering voor Nieuwe Blockchain

Het team van Shiba Inu was onlangs succesvol in het verzamelen van $12 miljoen aan financiering voor zijn nieuwe Layer 3 protocol. Dit nieuwe protocol zal zich voornamelijk focussen op de verbeterde privacy van zijn gebruikers. 

De financiering van dit project komt van ​​Polygon Ventures, Animoca Brands, Stake Capital, Mechanism Capital, Big Brain Holdings, Shima Capital, Morningstar Ventures, Woodstock Fund, DWF Ventures en Comma 3 Ventures. 

Het feit dat Shiba Inu kan rekenen op een groot aantal verschillende financierders is een teken van vertrouwen en bevestigt nogmaals hoe veel potentieel dit nieuwe Layer 3 protocol heeft. Deze nieuwe blockchain gaat samen met zijn eigen TREAT token, die de nieuwste non-stablecoin binnen het Shiba Inu ecosysteem vormt. 

Met de ontwikkeling van dit nieuwe systeem bevestigt het Shiba Inu team nogmaals dat SHIB geen standaard crypto meme coin zonder utility is. De ontwikkelaars van Shiba Inu hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om de gebruikstoepassingen te vergroten, iets waar de SHIB koers optimaal van heeft weten te profiteren. 

Shiba Inu Koers Verwachting – Waarom Stijgt Shiba Inu Deze Week?

De SHIB koers heeft duidelijk al kunnen profiteren van het recente nieuws over de nieuwe Layer 3 blockchain die op Shibarium gelanceerd zal worden. De koers wist in de avond van 20 april tot en met 22 april met meer dan 20% te stijgen. 

Shiba Inu Koers Grafiek – Bron: TradingView

Deze stijging heeft er ook voor gezorgd dat de 30-daagse MA voorbij de 200-daagse MA wist te stijgen. Dit wijst normaal gesproken op een toename van de koopdruk. 

Ook wist de RSI van SHIB op 22 april richting de 70 te stijgen nadat het eerder nog een korte duikeling maakte. Het feit dat de RSI zo snel in staat was om weer te stijgen is nog een bullish teken dat erop wijst dat SHIB zich in een bullish trend bevindt. 

De SHIB koers bevindt zich daarnaast boven zowel de 10-daagse als 30-daagse EMA’s op de korte termijn. Ook bevindt de SHIB koers zich boven zijn 50-daagse en 100-daagse EMA’s op de lange termijn. Dit geeft aan dat het er op zowel de korte als lange termijn veelbelovend uitziet voor de SHIB koers. 

Al met al lijkt de Shiba Inu koers zich te bevinden in een bullish trend die de koers in de aankomende maanden tot richting de $0,00004 zal kunnen brengen. Op het moment dat het momentum van de bredere markt toeneemt, zal de token zich vervolgens op kunnen maken voor een stijging richting de $0,0001. 

Nieuwe Meme Tokens Met Meer Potentieel

Ondanks dat SHIB nog altijd een van de best presterende crypto meme coins is binnen de crypto markt en de token er op dit moment goed voor lijkt te staan, is het niet de enige meme coin met potentieel. Eerder dit jaar hebben opkomende meme coins zoals WIF en BONK al laten zien dat ze ongelofelijke stijgingen kunnen realiseren en makkelijk in staat zijn om market caps van meerdere miljarden te behalen. 

Recentelijk zijn er echter nog een aantal andere nieuwe tokens op de markt verschenen die in staat zijn soortgelijke stijgingen te realiseren. Hieronder vallen Dogeverse, Slothana, Sponge token en Smog. Hieronder gaan we verder in op deze veelbelovende nieuwe meme coins

Dogeverse (DOGEVERSE) – Nieuw Uniek Alternatief voor Populaire Dogecoin

Dogeverse is een presale die onlangs op de markt verscheen en al meteen een groot succes bleek. De native token van dit project is ontwikkeld als een multi-chain alternatief voor Dogecoin, nog altijd de grootste meme coin van de wereld. Het team maakt dit mogelijk door de native DOGEVERSE token te ontwikkelen voor meerdere blockchains. De Dogeverse token zal onder andere ontwikkeld worden voor de Ethereum, Polygon, Solana, Avalanche, Base en BNB blockchains. 

Dogeverse zal hierdoor beschikbaar zijn voor vele apps en platformen. Daarnaast kunnen gebruikers profiteren van de beste functies van deze blockchains en zullen ze hun fondsen gemakkelijk kunnen verplaatsen over deze verschillende blockchains. Ook zal Dogeverse snellere en goedkopere transacties kunnen aanbieden door zijn verbeterde liquiditeit. 

De EERSTE multi-chain Crypto (MEME) coin | UNIEK, MEME en onderscheidend! | Altcoin Review DOGEVERSE

Van de totale token voorraad van 200 miljard tokens zal het team 30 miljard tokens beschikbaar stellen tijdens de presale. Daarnaast zullen er nog eens 20 miljard token apart gezet worden voor staking beloningen. Door deze maximum token voorraad is Dogeverse een deflatoire token en het staking mechanisme zal ervoor zorgen dat er ook nog eens tokens uit de circulerende voorraad worden gehaald. 

De DOGEVERSE token heeft inmiddels al meer dan $10 miljoen opgehaald tijdens zijn presale. Tokens zijn op dit moment te koop voor $0,000301 per stuk, maar deze prijs zal stijgen in elke nieuwe fase van de presale. Tokens zijn te koop middels ETH, MATIC, BNB, AVAX, BASE, USDT en creditcard. 

Bezoek Dogeverse Presale

Slothana (SLOTH) – Nieuwe Veelbelovende Solana Meme Coin

Slothana is een nieuwe Solana meme coin die zijn voorgangers zoals BONK en WIF wil gaan opvolgen. De Solana blockchain is recentelijk verantwoordelijk geweest voor meerdere succesvolle meme coin lanceringen en komt hiermee steeds dichter in de buurt van de prestaties van de Ethereum blockchain. Nieuwe Solana meme coins lijken hier op dit moment optimaal van te profiteren en daar hoopt het team van Slothana dan ook gebruik van te maken. 

Om te verzekeren dat de presale een succes werd maakte het team van Slothana gebruik van een uniek send-to-wallet systeem. In dit systeem kunne gebruikers hun SOL tokens simpelweg overmaken naar het wallet adres van Slothana om in aanmerking te komen voor SLOTH tokens. Deelname is hierdoor nog nooit zo makkelijk geweest en dit bleek al snel uit het succes van de presale. Deze presale raakte binnen no-time uitverkocht. 

De presale van Slothana had een hard cap doel van $10 miljoen. In slechts enkele dagen tijd werd dit doel behaald, wat betekent dat investeerders nu nog maar tot 29 april de tijd hebben om in te stappen voordat de presale ten einde loopt. Op dat moment zal de SLOTH token zich gaan opmaken voor een listing op exchanges, iets wat gepaard kan gaan met explosieve koers stijgingen. 

1 SOL token levert je 10.000 SLOTH tokens op. Dat staat gelijk aan ongeveer $0,0154 per token, afhankelijk van de huidige Solana koers. Gebruikers kunnen hun SOL tokens overmaken naar het wallet aders van Slothana, of naar de officiële website gaan en hier hun wallet verbinden. Op dit moment worden de Phantom Wallet, Solflare Wallet, Coinbase Wallet en Trust Wallet geaccepteerd.

Bezoek Slothana Presale

Sponge (SPONGE) – Bekende Meme Coin Die Migratie Naar Polygon Maakt

Sponge is een bekende naam onder veel crypto traders. Deze crypto meme coin wist in 2023 namelijk binnen korte tijd een market cap van $100 miljoen te realiseren. Sindsdien moest deze token echter een aanzienlijke correctie accepteren vanwege zijn gebrek aan utility. Maar daar lijkt nu verandering in te komen. 

Het team achter Spong heeft er namelijk voor gekozen om een geüpdatete versie van de originele Sponge token te ontwikkelen. Met de introductie van SPONGEV2 heeft het team een nieuwe versie van Sponge ontwikkeld die de belangrijkste problemen, zoals gebrek aan utility, van de originele Sponge token tegengaat. Zo gaat SPONGEV2 gebruikt worden voor Play 2 Earn games waardoor het de nodige utility met zich meebrengt. Daarnaast kunnen gebruikers de token ook staken voor aantrekkelijke beloningen. Op dit moment zijn er al meer dan 9,8 miljard Sponge tokens vastgezet. 

Het team heeft ervoor gekozen om te migreren naar de Polygon blockchain vanwege de snellere en goedkopere transacties die beschikbaar zijn op deze blockchains. Al deze stappen bleken al snel een groot succes, aangezien de market cap van de token snel richting de $160 miljoen steeg. Sindsdien heeft de token moeten consolideren, maar is het nog altijd meer dan $70 miljoen waard. 

De originele V1 Sponge token zal uiteindelijk volledig verwijderd en vervangen worden door SPONGEV2. Tokens zijn op dit moment nog te koop op de Sponge website. 1 USDT levert je op dit moment 597 SPONGE tokens op. 

Bezoek Sponge Website

Smog (SMOG) – Succesvolle Solana Meme Coin


Smog is een voorbeeld van een Solana meme coin die al snel grote successen wist te boeken. Deze token maakte geen gebruik van een presale, maar werd in plaats daarvan meteen gelist op een DEX. Ondanks dat dit een risicovolle strategie is, bleek het al snel een groot succes. De token wist namelijk meer dan 100% te stijgen in zijn eerste 24 uur. 

Ondanks een kleine consolidatie is de koers nog altijd  80% meer waard dan sinds zijn lancering. Dit komt mede door de marketing campagnes die het Smog team aan het uitvoeren is. Het Smog team reserveerde van tevoren al 50% van de token voorraad voor marketing campagnes. Op deze manier willen ze de naamsbekendheid en viraliteit van het project blijven vergroten. 

Daarnaast werd ook nog eens 35% van de token voorraad gereserveerd voor airdrop beloningen. Deze beloningen gaan een belangrijk aandeel vormen in de token allocatie van het project. Om in aanmerking te komen voor deze airdrops zul je Smog tokens moeten aanschaffen. Daarnaast kan je op Zealy sparen voor airdrop punten. 

Smog werd origineel alleen gelist op de Jupiter DEX, maar op 4 april maakte het team bekend dat de Smog token ook beschikbaar is op de MEXC exchange. Gebruikers kunnen op de website van Smog daarnaast in aanmerking komen voor 10% korting. 

Bezoek Smog Website


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.