Tamadoge (DOGE)
Persbericht

Shiba Inu Verliest Terrein Als Top Meme Coin – Dit Zijn de Veelbelovende Nieuwe Cryptomunten Waar Investeerders warm Voor lopen

De marktwaarde van meme coin Shiba Inu staat al een tijdje onder druk en daar lijkt voorlopig nog geen einde aan te komen. In totaal draagt de token nog altijd een waarde van $5 miljard, maar dat is slechts 15% van de recordhoogte van SHIB. 

Dat er druk op de token is komen te staan, is niet gek. Het volgde lange tijd Dogecoin, maar heeft eigenlijk nog minder te bieden dan de originele meme coin, die wel een eigen blockchain heeft in plaats van het op Ethereum ontwikkelde Shiba Inu. 

Toch zal het voor sommige crypto traders toch als verrassing gekomen zijn dat Shiba Inu ook afgelopen week niet goed wist te presteren. Afgelopen week kan namelijk gezien worden als een start van een bullish meme coin markt. 

Er kwamen een aantal nieuwe meme coins die het goed deden, maar ook een munt als Dogecoin deed het aan het begin van de week nog goed. 

>>> Nu naar presale van nieuwe cryptomunt AiDoge <<< 

Shiba Inu is terrein aan het verliezen

Het is niet nieuw dat Shiba Inu het lastiger heeft, alle goede initiatieven ten spijt heeft het team achter de token nog nooit een echte functionaliteit van de token kunnen ontwikkelen. Of dat ze nu wel lukt met de plannen voor een metaverse is nog maar de vraag. 

De term metaverse heb je ongetwijfeld veel voorbij horen komen als je vaker crypto trade, maar een echt geslaagde metaverse lijkt er nog altijd niet te zijn. Het zijn vaak producten waar weinig echte technologische ontwikkeling achter zit en niet kunnen concurreren met games van grote studio’s. 

Verder kwam er vanuit de community steeds meer aandacht voor het burnen van Shiba Inu tokens. Hier is echter alleen een website voor opgericht waar je vrijwillig tokens kan burnen, maar door het ontbreken van een echt burning-mechanisme zit ook hier geen schot in. 

Al met al heeft de token het steeds lastiger om nog met Dogecoin te concurreren, ook gezien DOGE het voordeel van een grotere community heeft met bekende personen als Elon Musk die de munt actief aanbevelen. 

Dit zijn veelbelovende nieuwe cryptomunten waar investeerders warm voor lopen 

Het waren afgelopen week vooral nieuwe cryptomunten die goed presteerden en sommigen schoten zelfs met meer dan 1.000% de lucht in. Dat begon bij Pepe Coin, een token gebaseerd op de ‘Pepe the Frog’-meme. 

Die nieuwe token lijkt een trend begonnen te zijn, waar eerst bijna alle meme coins op dezelfde Doge-meme gebaseerd waren, komen er nu steeds meer verschillende memes bij, zoals je in het overzicht hieronder zult merken. 

  1. AiDoge (AI) – Genereer memes met AI en verdien extra tokens
  2. Spongebob Token (SPONGE) – Is dit de nieuwe community coin?
  3. Launchpad XYZ (LPX) – Het platform voor Web3-toepassingen

>>> Direct naar de AiDoge presale <<< 

Meer over deze nieuwe cryptomunten

De wereld van nieuwe cryptomunten is er eentje waar je voorzichtig je weg in moet vinden. Er worden nog altijd veel nieuwe tokens gelanceerd waar weinig functionaliteit achter zit of die technisch zelfs problemen kennen. 

Daarom hebben we de munten hieronder verder beschreven zodat je zelf kan bekijken of een munt je aanspreekt of niet en of je vertrouwen hebt in de ontwikkeling van het project.

1. AiDoge (AI) – Genereer memes met AI en verdien extra tokens

AiDoge is een nieuw project waarvan een aantal weken geleden de presale gelanceerd werd. Dat is niet onopgemerkt gebleven want het project heeft nu al een indrukwekkend bedrag van meer dan $6 miljoen opgehaald. 

Waar Shiba Inu juist een daling in heeft gezet vanwege het gebrek aan functionaliteit heb je daar bij de AiDoge tokens niet over te klagen. De AI tokens die nu in de presale verkrijgbaar zijn heb je namelijk nodig om credits te kopen binnen AiDoge. 

Die credits kun je uiteindelijk gebruiken om memes te laten generen door middel van de AI die het project ontwikkeld heeft. Deze AI heeft een dataset van duizenden memes aangeleerd en is daardoor in staat om op basis van een tekst prompt een afbeelding en grappige tekst te genereren. 

Daar blijft het niet bij, want AiDoge kan je ook nog tokens uitkeren als jij één van de beste memes hebt laten genereren. Dat werkt doordat je de gegenereerde memes op een publieke wall kan plaatsen. 

Op die wall kan iedereen de memes inzien, maar ook een stem uitbrengen op de favoriete meme. Zo wordt er een ranglijst samengesteld en worden er uiteindelijk AI tokens uitgekeerd op basis van deze volgorde.

Er zijn dus al veel crypto traders die geïnvesteerd hebben in het project, maar ook jij kunt nog tegen een voordelig tarief instappen. Op dit moment kosten de tokens $0,0000296 terwijl de prijs bij de listing van de tokens stijgt naar $0,0000336. 

>>> Direct naar de AiDoge presale <<< 

2. Spongebob Token (SPONGE) – Is dit de nieuwe community coin?

Waar Shiba Inu alleen heeft kunnen stijgen doordat er een grote community vertrouwen had in de token, wil SPONGE dit ook realiseren. De token werd afgelopen week gelanceerd en wist in de eerste week al met meer dan 1.000% te stijgen. 

Het volgde daarmee de trend om bekende memes te gebruiken voor het ontwikkelen van nieuwe meme coins. In dit geval gaat het om de bekende Spongebob Meme waarin hij sarcastisch iemand napraat. 

Inmiddels gaat het snel met de token die eerder deze week alleen nog verkrijgbaar was bij de decentrale exchange Uniswap. Inmiddels zijn de exchanges Gate.io, MEXC, Bitget, LBank, Poloniex, BTCEX en CoinW ook zover dat ze de token gelist hebben.

Nu de token steeds beter beschikbaar is, lijkt de kans aanwezig dat de prijs verder zal gaan stijgen. Hiervoor is het wel afhankelijk van de inzet van de community achter dit project. 

>>> Nu SPONGE tokens kopen <<< 

3. Launchpad XYZ (LPX) – Het platform voor Web3-toepassingen

Tot slot nog een andere cryptomunt die niets met memes te maken heeft. Launchpad XYZ werkt aan een platform waarop je alles kan vinden wat je nodig hebt om je veilig door de wereld van Web3 te bewegen. 

Web3 wordt gezien als de volgende grote ontwikkeling in het internet waarbij websites en andere toepassingen veel meer gebruik maken van blockchain en crypto-technologie. Daarvoor heb je wel de juiste kennis en tools nodig. 

Dat gaat Launchpad XYZ je bieden met een eigen nieuwsbrief over de beste nieuwe Web3 coins, een trading terminal en nog veel meer. De roadmap van het project loopt tot eind 2024 en staat vol met nog te ontwikkelen onderdelen van het platform. 

De tokens van Launchpad XYZ gaan je toegang bieden tot het platform en je kunt ermee betalen voor bepaalde abonnementen. Deze tokens zijn alvast verkrijgbaar in een presale waar tot nu toe al voor $300.000,- aan tokens verkocht is. 

De presale loopt voorlopig nog wel even door, maar de prijs zal wel gaan stijgen zodra de token gelist wordt. Waar je op dit moment nog slechts $0,035 betaalt, zal dit verdubbeld zijn bij de listing als de token voor $0,07 verkocht wordt. 

>>> Nu naar de Launchpad XYZ Presale <<<