Tamadoge (DOGE)
Persbericht

Shiba Inu vs Tamadoge: Wie haalt het eerst de 1 euro?

De laatste jaren is er een nieuw soort digitale munt opgedoken – meme coin. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn deze munten gebaseerd op populaire internet memes. De meme coin industrie is snel groeiende, met nieuwe munten die je om de oren vliegen. 

Een van de bekendere coins in deze hoek is de Shiba Inu coin. Shiba heeft sinds de start extreme groeiperiodes meegemaakt, maar is ook al een paar keer hard onderuit gegaan. Daarnaast zijn er concurrenten op de markt die een goed alternatief bieden zoals Tamadoge. Wij gaan Shiba Inu en Tamadoge met elkaar vergelijken zodat jij een goede keuze kunt maken.

Shiba Inu Koers: Het glazen plafond van veroudering 

Doordat de meme coin markt een erg snelle markt is, hebben coins die al een tijd meedraaien het lastig. In het begin van de coin en vooral eind 2021 hebben er veel mensen verdiend aan Shiba Inu, maar nu lijkt de rek eruit. 

Het grootste probleem waar Shiba Inu mee lijkt te kampen is (om het maar even zo te noemen) ‘’crypto ouderdom’’. Aangezien de coin een sterk lange termijn plan heeft liggen, druipt de achterban af wanneer de koers over de piek heen lijkt te zijn gekomen. 

Als we dit weer afzetten tegen Tamadoge, die nog in de presale fase zit, lijken de kansen op grote winsten in de komende jaren bij Shiba Inu stukken kleiner. 

Tamadoge: Nostalgie en nieuwe markten komen op een mooie manier samen

Bij Tamadoge is de eerste ronde van de voorverkoop super snel uitverkocht en die ging voor een koers van 0,01 euro. Een koersverloop richting de 1 euro is hierdoor een stuk realistischer voor deze memecoin, vooral als je je bedenkt dat in de volgende ronde er al grote hoeveelheden coins zijn verkocht voor 0,0125 euro.

>>>Nu Tamadoge Kopen in de presale<<<

Waarom zou de Tamadoge wel door de 1 euro kunnen breken?

Wij verwachten dat het voor Shiba Inu een praktisch onmogelijke missie is om met het huidige vertrouwen ooit nog richting de euro te gaan. Maar wat maakt de 1 euro voor Tamadoge wel realistisch? Dat heeft te maken met verschillende factoren. Wij zetten ze voor je op een rijtje:

1. De hype ligt op de loer

Aanzien veel handelaren deze coin zullen associëren met succesvolle meme coins zoals Dogecoin. Daarnaast combineert het team van Tamadoge het met de populaire rage uit de jaren 90: Tamagotchi. Door beide te combineren heeft Tamadoge qua branding de perfecte startpositie om de hype te worden het najaar van 2022.

2. De timing is perfect

Waar andere meme coins een zware periode achter de rug hebben door het instorten van de cryptomarkt, staat Tamadoge klaar om de meme coin investeerders op te vangen met een beter alternatief. De verwachting is dat ook de Bitcoin weer zal aantrekken in het naseizoen, waardoor het lanceringsmoment van Tamadoge niet op een beter moment had kunnen komen.

3. Opwaartse trends in de gaming markt

Een andere drijfkracht van de koers is dat de crypto gaming markt in de lift zit. Aangezien Tamadoge ook mooie gaming elementen heeft, zal het sterker aanslaan dan Shiba Inu bij dit deel van de markt. Tamadoge heeft ook nog een AR-element op de planning staan, die goed aan kan slaan in de gamingwereld. 

4. De bruikbaarheid van Tamadoge

Aangezien Tamadoge werkt met een Play-to-earn model waarbij spelers Tamadoge kunnen verdienen doordat hun Tamadoge Pets beter presteren dan anderen. Dit zorgt allereerst voor een sterke achterban, maar ook voor een grotere bruikbaarheid van de munt, aangezien de coin ook in de game een waarde heeft. 

Conclusie 

Om net als de Dogecoin richting de 1 euro te kunnen als Memecoin, zul je een toekomstgerichte coin moeten hebben en het juiste momentum. Shiba Inu is wat ons betreft over zijn momentum heen en daarom is het verstandiger om te kijken naar alternatieven. Eén sterk alternatief is de Tamadoge die nog in de presale fase zit op dit moment. 

De lancering valt namelijk qua timing goed en deze coin brengt veel groeiende markten samen zoals Play-to-Earn, AR en NFT. 

>>>Nu Tamadoge Kopen in de presale<<<