Persbericht

Newsbit 13-07-2021 06:15 leestijd 2 - 3 min

StormGain introduceert internetcomputerhandel (ICP) tegen 0% commissie

StormGain is verheugd de toevoeging van Internet Computer (ICP)-handel aan zijn platform aan te kondigen. Er zijn veel voordelen aan het verhandelen van dit actief, aangezien de korte termijn prijsanalyse er nog steeds bullish uitziet, ondanks de recente bearish trend die op de cryptomarkt is waargenomen. Gebruikers van StormGain profiteren van 0% commissie, evenals vele andere voordelen.

Het platform van StormGain is een alles-in-één cryptocurrency-platform dat handelsdiensten en andere functies aan zijn klanten aanbiedt. Het crypto bedrijf is hiernaast ook de belangrijkste speler bij het rentetarief dat door CoinMarketCap aangeboden wordt aan cryptohandelaren. Dit benadrukt het potentieel in deze branche nog meer. Bovendien ondersteunt StormGain’s platform nu de handel in Internet Computer (ICP) tegen een commissie van 0%, waardoor het huidige momentum van de munt vastgehouden wordt. Gezien het feit dat ICP vandaag de dag nog steeds één van de populairste crypto-activa op de markt is, is de toevoeging relatief eenvoudig.

Internet Computer (ICP) betrad de top 10 van de cryptocurrency-marktkapitalisatie na de lancering op 10 mei 2021 snel. De prijs piekte toen in hoog tempo naar een recordhoogte van $750, waardoor de marktkapitalisatie ervan naar $53 miljard steeg. Sindsdien is de prijs echter gedaald, waardoor er veel nieuwe investeringsmogelijkheden zijn ontstaan ​​voor zowel beginnende als meer ervaren cryptocurrency-handelaren. Volgens de iorucgter van Dfinity, Dominic Williams, is Internet Computer “de derde grote innovatie in blockchain, na Bitcoin en Ethereum”.

Gebruikers die Internet Computer (ICP) op StormGain verhandelen, profiteren van een commissie van 0%. Dat tarief is standaard van toepassing en vereist geen tussenkomst van de gebruiker om dit niveau te bereiken. Het is een van de cruciale voordelen van handelen met StormGain, omdat het platform prioriteit geeft aan lage of nul handelskosten om cryptocurrencies voor miljoenen mensen wereldwijd toegankelijker te maken.

Bovendien biedt StormGain een premium-handelssignaal aan al zijn gebruikers. Die service omvat updates op dagelijkse basis, ideeën en nieuws van de bredere cryptocurrency-markt om handelaren te helpen beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Het platform is ook intuïtief om activa te gebruiken en te beheren en vergemakkelijkt het gemakkelijk kopen en verkopen van cryptocurrency via traditionele betalingsmethoden. Het platform biedt tevens de mogelijkheid om posities tot 300x te benutten, wat veel hoger is dan het branchegemiddelde.

Bij StormGain hebben handelaren ook nog eens de mogelijkheid om hun positie te vergroten en hun winst rentevrij te benutten. Tot slot kunnen nieuwkomers experimenteren met een demo-account van $50.000 waarmee zij kunnen zien hoe het platform werkt, welke opties ze kunnen gebruiken en hoe ze de best geïnformeerde handelsbeslissingen kunnen nemen.


Over StormGain

StormGain biedt cryptocurrency-handels- en uitwisselingsoplossingen en biedt goedkope wereldwijde toegang tot de cryptomarkten.

Het platform van StormGain stelt handelaren in staat om zowel long- als shortposities in te nemen en hun handelsideeën in actie te brengen op een reeks cryptocurrencies, terwijl ze profiteren van hun multiplier tot x100 om hun inzet te vergroten. StormGain biedt tevens ook handelssignalen om zijn klanten te helpen de beste handelsmogelijkheden op de cryptomarkten te ontdekken, evenals een demo-account waarmee gebruikers vertrouwd kunnen raken met het platform voordat ze met echt geld handelen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten