Persbericht

Persbericht

Newsbit 09-03-2022 14:35u leestijd 1 - 2 min

Team Heretics voegt zich bij de strijd om de metaverse van Outer Ring

Outer Ring MMO heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Team Heretics, waardoor ze de eerste officiële esports-club in deze metaverse zijn. Het team zal zichtbaar zijn met eigen ruimtes in Great Silver City. Ook zal het merkartikelen maken, een clan vormen en beginnen te werken in de tokenized economie van het spel.

Deze strategische samenwerking is essentieel om nieuwe gamers aan te trekken in het ecosysteem van Outer Ring, interactie te hebben met verschillende doelgroepen en de gemeenschap in het algemeen te laten groeien. Team Heretics maakt van de gelegenheid gebruik om de eerste benadering van het crypto-gaming-ecosysteem te maken en de mogelijkheden van NFT’s en Play to Earn te verkennen.


Heretics in de Metaverse

Team Heretics heeft de grootste Spaanstalige e-sports fanbase ter wereld. Het entertainment-ecosysteem dat rond hun merk is gegroeid, biedt content creatie vanuit meerdere kanten van de reguliere cultuur. Hun influencers, professionele gamers en streamers zullen nieuwe ervaringen en inhoud creëren binnen de Outer Ring-metaverse.

De eerste benadering van deze samenwerking omvat de replicatie van hun Gaming Hub in Madrid in het stadscentrum van Great Silver City en het creëren van gepersonaliseerde skins. Spelers kunnen de eerste skins uitproberen op de volgende technische demo-release. Ook zal Team Heretics Outer Ring MMO helpen door hun knowhow te verstrekken bij het creëren van gamecontent en communitybeheer.

Ook is Team Heretics van plan om hun gemeenschap binnen de metaverse van Outer Ring te laten groeien. Dit door een clan te creëren, kunnen ze strijden om de controle over planeten en hulpbronnen, terwijl hun spelers kiezen tussen de 5 verschillende rassen en rollen. De club kan ook meerdere soorten ruimtes en evenementen creëren en zelfs rechtstreeks vanuit de game inkomsten genereren met behulp van Galactic Quadrants.

Het ontwikkelingsteam van Outer Ring wil hun grote waardering uitspreken voor Team Heretics en hen welkom heten in ons universum. Tot ziens in de lobby!

Website: https://outerringmmo.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Outer-Ring-MMO-111124460754710
Twitter: https://twitter.com/OuterRingMMO/status/1500063769006952448
Instagram: https://www.instagram.com/outeringmmo/
YouTube: https://www.youtube.com/c/OuterRingMMO
Reddit: https://www.reddit.com/user/OuterRingMMO/
Telegram: https://t.me/outerringofficialeng

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten