terra
Persbericht

Terra Luna Classic Koers Verwachting – LUNC op koers naar Laagste Punt Dit Jaar, Kan Luna Herstellen of Is Wall Street Memes een Betere Crypto Investering

Het houdt maar niet op met Terra Luna Classic ($LUNC). De cryptocurrency die de motor was achter de originele Terra blockchain blijft klap na klap krijgen, en daalt ook deze week weer in waarde. In totaal daalde de Terra Luna koers afgelopen maand met 19,4%. 

Voor $LUNC holders is nu de vraag wat er gaat volgen. Kan Luna herstellen, of gaat de Terra Luna koers omlaag, tot misschien wel het laagste punt in een jaar tijd? Lees verder voor onze $LUNC koers analyse van juni 2023. 

Terra Luna Koers Verwachting – Terra Luna Classic Komt Catastrofale Klap niet te Boven 

Het ziet er al langere tijd slecht uit voor Terra Luna Classic. Ooit was $LUNC de drijvende kracht achter het Terra ecosysteem, en was de verwante $UST een van de meestgebruikte stablecoins binnen crypto. 

In mei 2022 verloor $UST echter zijn 1:1 peg met de Amerikaanse dollar, waardoor er een bank run onstond die zorgde voor een vicieuze (negatieve) spiraal. In de onstane paniek ging een groot deel van het Luna ecosysteem verloren en raakten duizenden beleggers berooid. De voorraad $LUNC nam gigantisch toe, waardoor de inflatie zo hoog werd dat de tokens praktisch niets meer waard waren. Ondanks het introduceren van onder andere een burning-systeem, is $LUNC deze klap alles behalve te boven gekomen. 

Gaat Terra Luna Classic Dieptepunt Hertesten?

De daling van de Terra Luna koers afgelopen week lijkt erop te duiden dat er meer slecht nieuws op komst is voor beleggers in $LUNC. Het lijkt zelfs een reëel scenario dat er op korte termijn lows hertest zullen worden, die tot zo laag kunnen gaan als $0,00008. Dit was het afgelopen jaar de laagste koerswaarde voor Terra Luna Classic. 

$LUNC bevindt zich bovendien op de grens van een triangle waar verdere daling mogelijk is, en waarna een nieuw steunpunt gezocht zal moeten worden als de koers onder de steun valt en de verkoopdruk te hoog is. 

Het key-level voor de lange termijn is dan $0,00008 en een daling omlaag kan $LUNC verder naar beneden duwen tot de $0,000035 regio.

Voor de Terra Luna koers zou dat een verdere daling van ruim 60% betekenen, wat geen verrassing is gezien de staat van het netwerk. Deze is slecht – en sinds de catastrofe in mei 2022 meer dood dan levend te noemen.

Terra Luna Classic Alternatieven om te Overwegen als Crypto Belegger – Hou deze Token in de Gaten! 

Kan Luna herstellen? Wij hebben er – net als veel andere analisten en beleggers – een hard hoofd in. Het ecosysteem lijkt te zeer beschadigd te zijn geraakt om dit nog te kunnen doen. In plaats daarvan is het daarom in onze ogen een stuk interessanter om als belegger te kijken naar nieuwe cryptomunten waarvan de vooruitzichten positiever zijn. 

Als investeerder is het altijd goed om te zoeken naar manieren om je portfolio uit te breiden en te diversificeren, en zo het risico op een of twee falende projecten te verkleinen. Een interessante optie om dit te doen zijn presale tokens, die het mogelijk maken om voor kleine bedragen een positie in te nemen in een geheel nieuw project. Hieronder lichten we een van de presale tokens uit die volgens experts kans maakt om te groeien in 2023. 

Beste Terra Luna Classic Alternatief – Wall Street Memes Token ($WSM) nu in Presale Verkrijgbaar

De nieuwe Wall Street Memes token heeft een bekende naam, en wordt ondersteund door een grote community van honderdduizenden finance beleggers en experts. In totaal heeft $WSM zelfs meer dan een miljoen volgers, verspreid over hun verschillende social media kanalen. 

De verwachting is dan ook dat deze token hoge ogen kan gaan gooien na de lancering bij diverse crypto exchanges. Op dit moment is het project bezig met de uitrol van een marketingplan en presale, waarbij investeerders de kans krijgen om vroeg en voordelig al een aantal $WSM tokens te kopen. Deze presale verloopt in 30 fases, waarbij de prijs van de tokens steeds met enkele procenten stijgt, in aanloop naar de uiteindelijke exchange listing.

Er werd tot nu toe al voor ruim $2.800.000 opgehaald bij investeerders, en het project is dan ook immens populair onder de aanhang. Investeren tijdens een crypto presale is uiteraard niet zonder risico’s, maar ook bij uitstek de mogelijkheid om vroeg betrokken te raken en het project te ondersteunen. 

Om zelf deel te nemen aan de presale kun je onderstaande link gebruiken om naar de website van Wall Street Memes te gaan, en meer informatie te vinden. De token is aan te schaffen met ETH, BNB en USDT, maar je kunt hiervoor ook een creditkaart gebruiken. Ook raden we aan het om Twitter-kanaal, de Discord en de Telegram groep van het project te joinen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, giveaways en listingen.

Bezoek de Wall Street Memes Presale

Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering.