The hideaways
Persbericht

The Hideaways (HDWY) kan Shiba Inu (SHIB) en Polygon (MATIC) inhalen in 2023

Het steeds groter wordende aanbod van Shiba Inu (SHIB) en de sterkere concurrentie van Polygon (MATIC) zullen in 2023 op hun prijzen drukken.

Al op dit moment sluiten investeerders af voor een token met een hoger potentieel, The Hideaways (HDWY), waarvan wordt voorspeld dat het de best presterende cryptocurrencies van dit jaar zal overtreffen.

Beveilig een bonus van 100% op uw investering als u nu investeert, voordat hun Black Friday-aanbieding afloopt. De prijs stijgt ook binnenkort, waardoor dit de beste tijd voor u is om uw HDWY-tokens veilig te stellen.

De prijs van Shiba Inu (SHIB) wordt beïnvloed door het lot van Dogecoin (DOGE)

Shiba Inu (SHIB) staat voor twee belangrijke blokkades die volgend jaar zijn prijs zouden kunnen bepalen. Ten eerste is er de afnemende verbrandingssnelheid die het totale circulerende aanbod naar een inflatoir tempo zou kunnen sturen. Terwijl een andere de directe banden is met Dogecoin (DOGE), de andere helft van het grootste meme-muntenduo in de cryptogeschiedenis.

De prijs van Shiba Inu (SHIB) is met 1,14% gedaald tot $0,0000127 in de wekelijkse grafieken. Dogecoin (DOGE) heeft onlangs een daling met dubbele cijfers geregistreerd nadat Twitter werd aangeklaagd wegens massaontslagen na de overname van Elon Musk.

Shiba Inu (SHIB) zal naar verwachting tot volgend jaar blijven haperen en op een gegeven moment worden ingehaald door de nieuwe favoriet The Hideaways (HDWY).

SHIB is jaar-op-jaar met 80% gedaald en worstelt om zijn recordprestaties in 2021 te behalen.

De Meta-Boost van Polygon (MATIC) zal niet lang duren

Polygon (MATIC) bereikte een hoogtepunt in zes maanden nadat Meta de lancering aankondigde van een toolkit waarmee gebruikers op Polygon gebaseerde NFT’s op Instagram kunnen slaan en verkopen.

De prijs bereikte $1,15 na het nieuws – een niveau dat het sinds mei 2022 niet meer heeft bereikt. Sinds eind juni beloonde Polygon (MATIC) investeerders met een investeringsrendement van 270%. Dit is een van de grootste sprongen die deze cryptowinter is gemeld, met een andere afkomstig van The Hideaways (HDWY).

Analisten merkten echter op dat het optimisme van beleggers over het Meta-partnerschap van Polygon (MATIC) snel zal verdwijnen. Toegegeven, MATIC is terug in de zone van $1,20 in de nieuwste hitlijsten.

Experts waarschuwden dat Polygon (MATIC) voor het einde van dit jaar onder de $1 zou kunnen dalen en in 2023 een bearish momentum zou kunnen behouden.

Polygon (MATIC) is 60% gedaald ten opzichte van het hoogste niveau ooit van $2,90 in december 2021.

The Hideaways (HDWY) wordt een top 10 cryptocurrency

The Hideaways (HDWY) is een brouwsucces. Beleggers die hun Shiba Inu (SHIB) en Polygon (MATIC) verwisselen voor deze high-potential crypto doen het juiste.

Ga snel om uw 100% bonus op uw HDWY-investering veilig te stellen voordat de HDWY-token in prijs stijgt. Dit is de beste tijd om te investeren, dus wacht niet, anders loop je iets mis.

The Hideaways (HDWY) is een nieuw crypto-investeringsproject dat onroerend goed betaalbaar maakt voor reguliere investeerders door gefractioneerde NFT’s aan te bieden met een startprijs van $100.

Deze NFT’s worden ondersteund door real-world activa die eigenaren recht geven op een deel van de maandelijkse huuropbrengsten die worden verdeeld in ETH en USDT.

Als u op zoek bent naar een investering die de bank niet kapot maakt, verkoopt The Hideaways (HDWY) tegen een lage prijs van $0,08.

Dit is het laagste dat je ooit zou kunnen scoren voor een munt die dit jaar 16.000% zal stijgen en Shiba Inu (SHIB) en Polygon (MATIC) zal inhalen.