Persbericht

Newsbit 18-10-2022 21:49 leestijd 2 - 4 min

The Hideaways (HDWY) steelt show van Ethereum PoW (ETHW) en Ethereum (ETH)

Ondanks de verbeteringen die deze week zijn onthuld, blijft er scepsis bestaan onder de houders van Ethereum PoW (ETHW) en Ethereum (ETH).

Het bredere marktsentiment bleef bearish na de aankondiging door de Federal Reserve van de vijfde renteverhoging dit jaar.

Dienovereenkomstig stal The Hideaways (HDWY) de schijnwerpers van de ETHW en ETH. Beleggers schakelden over op het nieuwe cryptoproject voor onroerend goed dat de impact van een mogelijke massale crypto-winter trotseert.

EthereumPoW (ETHW) Voordelen van Binance’s nieuwe miningpool

EthereumPoW (ETHW), een proof-of-work-token, benaderde deze week een opwaartse trend nadat Binance een pool voor het minen van ETHW aankondigde.

Dienovereenkomstig is de ETHW de afgelopen zeven dagen met 58,50% omhooggeschoten tot $11,80. Deze positieve beweging leidde tot een doorbraak van een dalende weerstandslijn, die aandrong op een verdere stijging. Het digitale activum richt zich nu op een opwaarts bereik van $17,00 en $19,00.

Eerder debuteerde ETHW met een indrukwekkende prijs van $121,00, maar de munt stortte dramatisch in tijdens het Merge-evenement. Vervolgens is de prijs vanaf daar alleen maar gedaald.

Ethereum (ETH) prijsvoorspelling; een bearish periode

Ethereum (ETH), de op één na grootste munt, wisselt handen uit voor $1.328,56 en beweegt zijwaarts in de voorgaande dagen.

De valutabeweging van ETH in de afgelopen 24 uur betekende een daling van 0,30%. Uiteindelijk boekten de digitale activa ook een daling van 0,10% in de tijdlijn van 7 dagen.

In lijn hiermee is er een potentieel voor Ethereum om de zomerse dieptepunten op $ 880 te halen, wat een duik van 33,00% vertegenwoordigt ten opzichte van de huidige marktkapitalisatie. Zo voorspelden analisten dat het token volgend jaar $1.320,45 en $1.612,58 zou zijn.

The Hideaways (HDWY) presteert beter dan Ethereum PoW (ETHW) en Ethereum (ETH)

Alle ogen zijn nu gericht op The Hideaways (HDWY), aangezien het nieuwe crypto-vastgoedproject met succes winsten voor houders stuurt. In tegenstelling tot Ethereum PoW (ETHW) en Ethereum (ETH), heeft het veelbelovende token opmerkelijke weerstand tegen de volatiele markt- en economische omstandigheden.

Onze analisten verwachten dat The Hideaways (HDWY) eind 2023 in de top 20 van cryptomarktkapitalisatie zal staan. Dat is een aanzienlijke stijging van 200x ten opzichte van de huidige prijs.

Waarom zo veel?

  1. $HDWY is net begonnen met de voorverkoop en er is nog maar 50% van de tokens over – vanaf het begin sterke ondersteuning.
  2. Hiermee kunt u voor slechts $100 in een volledig beheerd onroerend goed in elk land investeren.
  3. Ze geven u meer dan 20% passief inkomen betaald in $ ETH, en het zijn echte inkomsten die worden verdiend met huurinkomsten en bruiloften die bij het onroerend goed worden gehouden.
  4. Hun smart contract wordt gecontroleerd door het beste crypto-beveiligingsbedrijf, SolidProof, dat het vertrouwen van walvissen om te investeren vergroot.
  5. Ze vergrendelen teamtokens voor 2 jaar, meer dan andere voorverkoop. En de liquiditeit is voor altijd vergrendeld – nogmaals, meer dan andere presales.
  6. Ze zijn een gebruiksmunt, geen memecoin met slechte tokenomics. Hun tokenomics zijn de beste.

Bekijk de onderstaande links voor meer informatie over The Hideaways (HDWY):

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten