Hideaways
Persbericht

The Hideaways (HDWY) wordt lid van Bitcoin (BTC) en Solana (SOL) als Top 20 Crypto

Bitcoin (BTC) en Solana (SOL) zijn sterk beïnvloed door de bearmarkt, waarbij Bitcoin en Solana beide werden beïnvloed door stijgende rentetarieven.

Solana (SOL) werd gehackt, wat ertoe leidde dat veel beleggers constant het Solana (SOL)-nieuws checkten op zoek naar prijsupdates van Solana (SOL).

In ander cryptonieuws hebben brancheanalisten richtlijnen vrijgegeven waarin staat dat The Hideaways in 2023 een marktkapitalisatie van $900 miljoen zou kunnen bereiken, een waanzinnige stijging ten opzichte van de huidige marktkapitalisatie van $45 miljoen.

Dit toont de kracht van vroegtijdig investeren in een project aan. Investeer in The Hideaways wanneer de prijs slechts $0,045 is en het kan 20x uw investering zijn.

Bitcoin prijs update

Bitcoin (BTC) heeft voortdurend ups en downs in de BTC-prijs ervaren naarmate de Amerikaanse rente blijft stijgen.

Wat gebeurt er met Bitcoin? Er is niet veel nieuws over Bitcoin, behalve dat de Bitcoin (BTC) de hele week gestaag daalt.

Bitcoin (BTC)-investeerders zien de Bitcoin (BTC)-prijs op iets meer dan $18.000, de laagste Bitcoin (BTC)-prijs in maanden. Dit is een slechte tijd voor beleggers in Bitcoin (BTC).

Wat zal Bitcoin waard zijn in 2025? Het zou terug kunnen springen naar bijna $30.000, maar de prijs van Bitcoin (BTC) in 2025 hangt af van de bredere economie.

Solana (SOL) nieuws

In het nieuws over Solana (SOL) handelde Solana (SOL) op $34,36 en steeg de afgelopen week slechts met 2,65%.

De Solana (SOL)-prijs is drastisch gedaald tot een niveau boven de verwachtingen van de meeste Solana (SOL)-beleggers, waardoor velen zich afvragen wat de Solana (SOL)-prijs in 2025 zal zijn.

Wat gebeurt er met Solana (SOL)? We denken dat de Solana (SOL)-prijs sterk is beïnvloed door de Solana (SOL)-hack.

Waarom is de prijs van Solana (SOL) gedaald? De Solana (SOL)-hacks hadden een grote impact op de Solana (SOL)-prijs, waardoor de Solana (SOL)-prijs crashte.

Beleggers kopen The Hideaways nu het nog goedkoop is

De voorverkoop van The Hideaways ($HDWY) begon slechts 3 weken geleden, maar wordt gezien als een van de snelst groeiende voorverkopen in de cryptomarkt vanwege het nut, de efficiëntie, de veiligheidsmaatregelen en de beloningen voor de gemeenschap.

Het stelt beleggers in staat om NFT’s te kopen die worden ondersteund door villa’s van miljoenen dollars die zorgvuldig zijn uitgekozen door een team van experts over de hele wereld vanwege hun vermogen om meerwaarden en enorme passieve inkomsten voor HDWY-investeerders te leveren.

Het passieve inkomen is bevestigd op meer dan 90% per jaar bij het combineren van stakingsinkomsten en huurinkomsten en elke maand zal dit aan investeerders worden betaald als USDT.

De prijs van Hideaways ($HDWY) is momenteel slechts $0,045, maar het is bevestigd dat deze zondag om middernacht zal stijgen naar $0,06. Investeerders en walvissen hebben het HDWY-token opgepakt om winst te behalen vóór de grote prijsstijging.

Als beloning voor zijn loyale en groeiende community heeft het team van The Hideaways zojuist ook een verhoging van de toewijzing van bonustokens aangekondigd tot 50% en een prijstrekking van $10.000 gepland die openstaat voor alle investeerders die de HDWY-token vóór zondag middernacht ophalen.

Het is bewezen dat The Hideaways ($HDWY) veiliger is dan Solana (SOL) en efficiënter met een hoog nut dan Bitcoin (BTC).

Hoewel de voorverkoop aan de gang is, hebben onze analisten voorspeld dat de token geen probleem zal hebben om in 2023 $900 miljoen te bereiken en verwachten dat het zal blijven groeien tot $4,5 miljard in 2025 – een enorme 100x op uw investering.

Om deel uit te maken van The Hideaways (HDWY) bezoek: