BitcoinSPCT
Persbericht

Tiener Miljonair komt voort uit vroege investeringen in Bitcoin en Ethereum; Alle ogen gericht op zijn volgende financiële spel

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De toegankelijkheid van Crypto heeft geleid tot een aantal werkelijk inspirerende verhalen van jonge mensen die hun fortuin verdienen door in de ruimte te investeren. Vandaag zullen we ons concentreren op een jonge man uit Londen, VK, die in zijn tienerjaren cryptomiljonair werd.

Hoe heeft hij het gedaan? En wat wordt zijn volgende stap? Ga met ons mee terwijl we het intrigerende verhaal van Youssof Altoukhi verkennen.

SPCT Tokens Kopen

Het verhaal van de serieel Entrepreneur

Youssof Altoukhi heeft altijd het ondernemerschapsvirus gehad. Als kind verkocht hij telefoonhoesjes die hij met een 3D-printer cadeau maakte aan zijn klasgenoten. Hij zette een eenvoudige website op om zijn telefoonhoesjes aan een bredere klantenkring te verkopen. Hoewel hij slechts een paar koffers verkocht, weerhield dat hem er niet van om zijn reis voort te zetten.

Nadat de telefoonhoesjesbusiness flopte, begon hij sneakers en kleding in beperkte oplage te verkopen via een website en op Instagram. Hij kreeg zijn grote doorbraak nadat hij zijn sneakerwinkel op Google Maps had vermeld. Mensen die naar sneakers zochten, vonden zijn vermelding, namen contact met hem op en kochten uiteindelijk zijn producten. De eisen op het gebied van opslag en logistiek van zijn sneakerwinkel zorgden er echter voor dat hij het bedrijf sloot, omdat hij het niet kon combineren met scholing.

Op zoek naar een bedrijf dat hij volledig online kon doen, begon hij op 10-jarige leeftijd met handelen in aandelen. Interessant genoeg zette hij een demo-account op voordat hij zich in het echte werk stortte.

De kindondernemer vindt cryptocurrency

Altoukhi ontdekte cryptocurrency op 11-jarige leeftijd. Hij onderzocht en begreep Bitcoin. Op 12-jarige leeftijd vond hij altcoins. Hij realiseerde zich dat elke altcoin een specifiek gebruik had. Met dit in gedachten investeerde Altoukhi in Bitcoin en enkele van de beste altcoins in 2017 en 2018.

Hij kocht ook een paar ASIC-mijnwerkers om Bitcoin en andere crypto’s te minen. Zijn investering leverde gunstige rendementen op tijdens de crypto bull run van 2021, waardoor hij miljonair werd.

Hij wilde echter meer. In zijn tijd als crypto-investeerder had hij zich gerealiseerd dat de meeste cryptocurrency-projecten niet democratisch waren; de stem van één walvis woog zwaarder dan die van honderd andere investeerders.

Dit inspireerde hem om Y Coin te creëren. Y Coin is een betaaltoken waarbij iedereen evenveel zeggenschap heeft, ongeacht de omvang van hun bezit. Volgens Altoukhi zal Y Coin meer gaan functioneren als een community waar iedereen wordt beloond voor zijn activiteit op het platform.

Tegenwoordig, op 18-jarige leeftijd, brengt Altoukhi zijn tijd door met het bijwonen van conferenties over de hele wereld, het geven van TED-lezingen en het runnen van Y Coin.

VC Spectra (SPCT): de volgende stap voor de jonge crypto-ondernemer?

Altoukhi is nog steeds op zoek naar de volgende grote cryptocurrency, zoals elke goede investeerder doet. Hij zou VC Spectra (SPCT) kunnen overwegen, omdat de kenmerken en het potentieel van het project zeer aantrekkelijk zijn voor investeerders.

Maar waarom VC Spectra (SPCT)? Omdat VC Spectra (SPCT) slimme beleggers een unieke kans biedt om de omvang van hun beleggingen te vergroten en tegelijkertijd aanzienlijke en regelmatige winsten te maken. VC Spectra (SPCT) investeert in veelbelovende blockchain-startups en nieuwe DeFi-projecten en handelt ook op de cryptomarkt.

VC Spectra (SPCT) belooft investeerders regelmatige dividenden en ruime winstmarges. Deze beloften worden ondersteund door de beproefde en vertrouwde handelsstrategieën van het platform en een duurzame beleggingsaanpak. Investeerders krijgen ook toegang tot exclusieve pre-ICO’s en kunnen stemmen op gemeenschapsvoorstellen.

Deze kenmerken hebben de aandacht getrokken van andere topinvesteerders en daarom heeft VC Spectra (SPCT) tijdens de zaadverkoop $2,4 miljoen opgehaald. De aandacht bleef ook bestaan tijdens de openbare voorverkoop, waardoor de VC Spectra (SPCT) tokenprijs met 587,5% steeg, tot de prijs van $0,055 in fase 4.

In zijn huidige vorm is VC Spectra (SPCT) een van de meest winstgevende cryptoprojecten van de afgelopen tijd. Prognoses laten zien dat het project alleen al tijdens de openbare voorverkoop een ROI van 900% zal opleveren en nieuwe hoogtepunten zal bereiken zodra het op de grote beurzen terechtkomt. Gezien deze cijfers zijn analisten en investeerders het erover eens dat dit de beste crypto is om te kopen voor slimme investeerders in 2023.

Ga voor meer informatie over VC Spectra (SPCT) naar:

De voorverkoop: https://invest.vcspectra.io/login

Website: https://vcspectra.io

Telegram: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.