Persbericht

Tokendistributie van Cadalabs NFT Marketplace begonnen, tweede fase tokenverkoop gestart

Het Cadalabs-team wil iedereen die ons heeft gesteund of die heeft geïnvesteerd vanaf de eerste fase van onze voorverkoop enorm bedanken. Bedankt voor het vertrouwen en het vasthouden aan ons, we vragen ook nog steeds om uw volledige steun terwijl we naar de tweede fase gaan van onze voorverkoop. Hiernaast willen we ook bekend maken dat we zijn begonnen met de distributie van CALA-tokens aan de deelnemers van de eerste fase van de voorverkoop van CALA-tokens.


CALA Tokens tweede fase voorverkoop procedure

Cadalabs zal in deze tweede fase 10 miljoen CALA-tokens aanbieden, tegen een zeer betaalbare 0.25 Cadano (ADA) per token-tarief. Het minimale aantal token dat u kunt kopen is 300 ADA, of 1.200 CALA-tokens en het maximale token dat kan worden gekocht is 15.000 ADA, of 60.000 CALA-tokens. Dit is om iedereen in staat te stellen actief deel te nemen aan Cadalabs-token in deze voorverkoop-fase, voordat het na de voorverkoop op cryptocurrency exchanges komt.

Daarnaast zal er een extra bonusbeloning zijn voor tokens die in elke fase zijn gekocht. De voorverkoop van de tweede fase heeft een bonus van 5% en loopt drie (3) dagen, vanaf 1 november tot en met 3 november 2021.

Cadalabs zal ook zijn Cadalabs NFT Marketplace lanceren tegen het einde van de voorverkoop, om de gemeenschap een werkend businessplan te laten zien.


Over Cadalabs

CADALABS is een door de gemeenschap aangestuurd NFT DeFi-platform. Cadalabs bouwt een NFT Minting Dapp op het netwerk van Cardano, om verzamelaars van digitale kunstwerken in staat te stellen hun werken als NFT’s te maken en ze te verbinden met verkopers om in de toekomst naadloos te kunnen handelen. CADALAB-team ontwikkelde zijn utility-token genaamd $CALA Token, waarmee de gemeenschap kan deelnemen aan bestuurskwesties. Bovendien kunnen gebruikers, door het CALA-token vast te houden, makers modereren, stemmen op voorstellen, hun tokens inzetten om aanbevolen kunstwerken te verdienen en te beheren. Het CADALAB-protocol probeert zich verder te begeven in de niet-vervangbare-token-industrie en helpt daarbij makers van digitale inhoud, kunstenaars en kunstverzamelaars elkaar te ontmoeten op een digitaal platform.


Cadalabs Token (CALA) Utility

  • Tokens zullen bestaan in ingezette en niet-uitgezette vormen. Ingezette tokens bieden gebruikers platformfunctionaliteit.
  • Maak een ‘Democratized Autonomous Platform’ (DAP) mogelijk, zodat gebruikers kunnen deelnemen aan organisatorische beslissingen en de productroadmap kunnen vormgeven.
  • Sta houders toe om fysieke en virtuele goederen, inhoud en diensten te kopen op een gedecentraliseerde marktplaats.
  • Beloon makers van digitale inhoud die meetbare waarde genereren, bepaald met de consensus van de gemeenschap.
  • Deel advertentie-inkomsten met gebruikers die ervoor kiezen om advertenties te zien. Door meer tokens uit te zetten, kunnen gebruikers een groter deel van de inkomsten verdienen die ze genereren.

Hoe kun je aan de tweede fase van de CALA Token voorverkoop deelnemen?

De CALA Token voorverkoop van de tweede fase is aan de gang voor geïnteresseerde investeerders en leden van het publiek om te kopen en early adopters te worden.

Via de volgende links kom je bij de officiële sociale media-kanalen van Cadalabs:
Twitter: https://twitter.com/Cadalabprotocol
Telegram Community Groep: https://t.me/cadalabscommunity
Telegram-Kanaal: https://t.me/cadalabsnews
Medium: https://cadalabs.medium.com