crypto stijgt
Persbericht

Top 3 Altcoins Met Potentie Crypto Miljonairs Te Maken In April Nu Koersen Bekende Crypto’s BTC & ETH Dalen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De nacht van 1 op 2 april was geen fijne voor traders die zich vooral met de grootste tokens bezighouden. Bitcoin en Ethereum daalden met meer dan 5% in waarde, terwijl een grote meme coin als Dogecoin zelfs 11% ingeleverd heeft. Wat is de top 3 crypto met potentie nu koersen van de meest bekende tokens dalen?

BTC Koers Gaat (Even) Kopje Onder

Europese investeerders die bij het ontbijt de koersen wilden checken, moeten zich op z’n minst tweemaal in hun ontbijt verslikt hebben. Om 4 uur ‘s nachts daalde binnen slechts enkele minuten tijd de koers van de grootste token van een stabiele waarde boven de $69.000 naar de $66.000. Het is daarbij nog maar zeer de vraag of de bekende crypto deze koers vast kan houden.

De daling van de BTC koers komt voort uit meerdere factoren. Zo werd al snel door analisten uitgelegd dat de druk van de Amerikaanse dollar een grote rol speelt, net zoals het feit dat veel (Aziatische) investeerders hun winst uit de token halen. Dankzij de hefboomwerking die steeds gangbaarder is, komen verliezen extra hard aan. Daarnaast blijkt dat de outflows bij Spot Bitcoin ETF’s op 1 april een grote invloed op de koers hebben gehad.

De verwachting is dat de BTC koers, ondanks de huidige correctie, op korte termijn weer verder zal gaan stijgen. Zo kan de Bitcoin halving voor de nodige FOMO zorgen onder traders. Wie vanochtend zijn tokens niet op tijd heeft verkocht, doet er waarschijnlijk goed aan zijn hoofd koel te houden.

ETH Koers – Wachten op ETF?

Net als de BTC koers is ook de ETH koers flink gekelderd. Het is niet voor het eerst dat Ethereum de koers van Bitcoin en andere bekende crypto volgt. Wel is het de vraag welke ontwikkelingen ervoor kunnen zorgen dat ETH binnenkort echt booming zal zijn.

Mogelijk kan de introductie van ETH ETF producten op de Amerikaanse beurs voor een doorbraak zorgen. Over de introductie van dergelijke beursproducten wordt al lang gefantaseerd.

Spot Bitcoin ETF’s hebben ervoor gezorgd dat er maar liefst $12 miljard aan nieuw geld is binnengestroomd. Ethereum ETF’s zouden eenzelfde effect kunnen hebben. Dit zorgt er niet alleen voor dat de ETH koers significant kan stijgen, maar kan ook een enorme groei betekenen voor andere bekende crypto en altcoins op de ERC-20 blockchain.

Er zit wel een addertje onder het gras, namelijk dat de SEC deze producten zal moeten gaan goedkeuren. Dit zou weleens een langslepend gevecht kunnen worden. Eind mei wordt een beslissing hierover verwacht, die vervolgens ook weer aangevochten kan worden. Het is dus goed mogelijk dat het nog een tijdje gaat duren.

Dogecoin: Bekende Crypto Meme Dipt Meer

Voor de volledigheid is het niet verkeerd om even een kort blik te werpen op Dogecoin. DOGE is een meme coin. Dit type tokens staat erom bekend grotere stijgingen neer te zetten bij een bull market, maar ook harder te kunnen dalen wanneer het slechter gaat.

De Dogecoin grafiek maakt duidelijk dat dit patroon zich ook nu doorzet. De token heeft meer dan 10% ingeleverd binnen één dag, maar de gains in de afgelopen week waren zo groot dat de token nog steeds hoger staat dan zeven dagen geleden. Of dit ook zo blijft, is echter nog maar zeer de vraag.

Top 3 Crypto met Potentie

Nu de bekende crypto dipt, kijken investeerders met de ambitie om crypto miljonair te worden snel naar andere mogelijkheden om te investeren. Presale tokens zijn daarbij populair, omdat deze nog niet volatiel zijn en in deze periode dus niet in waarde zullen dalen.

Wat is de beste crypto met potentie? Bij Newsbit zijn we uitgekomen op de volgende top 3 crypto om nu in te investeren:

  1. SlothanaPresale crypto met potentie voor x100 rendementen
  2. SmogSuccesvolle meme coin trekt veel traders aan met airdrop
  3. Bitcoin MinetrixPopulaire nieuwe cryptomunt door aanstaande halving

Wil je weten waarom we denken dat je met deze tokens crypto miljonair kunt worden? Lees dan snel verder!

Slothana – Volgende Crypto met Potentie op Solana?

De meme coin Slothana heeft een grote kans om de opvolger te worden van enkele bekende meme coins op Solana die in de afgelopen periode een grote pump hebben laten zien.

Tokens als BONK, DogWifHat en Book of Meme hebben de nodige investeerders met een klein bedrag crypto miljonair gemaakt. Ook de Slerf token, met een luiaard thema, heeft voor de nodige enorme winsten gezorgd.

In korte tijd heeft de presale token $SLOTH (Slothana) al meer dan $5 miljoen opgehaald. Met een minimalistische aanpak en de ambitie om de $420 miljoen te halen zijn de harten van meme coin liefhebbers snel veroverd.

Er gaan de nodige geruchten dat deze token op korte termijn zal gaan launchen op verschillende exchanges, waaronder mogelijk Binance. Hierover is echter niets officieel bekendgemaakt.

Het is daarbij nog geheel onbekend wanneer de lancering gaat plaatsvinden. Het mysterieuze aspect van de token zorgt ervoor dat een soort crypto FOMO aan het ontstaan is, die de koers van de token later flink omhoog kan stuwen.

Zorg dat je er op tijd bij bent, want Slothana kun je dankzij speculatie mogelijk crypto miljonair maken.

Nu naar Slothana

Smog – Grootste Crypto Airdrop Ooit

Smog is een kleine token crypto met de potentie om flink te groeien met dank aan de grote crypto airdrop die aangekondigd is. Eerder wisten meme coins op Solana zoals Bonk dankzij airdrops flink in waarde te stijgen.

De SMOG crypto airdrop zal echter de grootste uit de geschiedenis van de Solana chain worden. Liefst 35% van het totale aantal tokens zal op deze manier gratis aan de community geschonken worden. Hoe langer je de token in bezit hebt, hoe meer airdrop credits je krijgt.

Kort geleden wist de token een pump neer te zetten van maar liefst 75x. Veel investeerders kozen ervoor hun winsten te pakken, waardoor ze hun airdrop credits lieten varen.


Terwijl FOMO groeit in aanloop naar de SMOG airdrop, stijgt de prijs van de token. Of het verstandig was om met 75x al te verkopen, zal de toekomst moeten uitwijzen. Wij denken echter dat SMOG nog veel grotere winsten kan realiseren.

Nu naar Smog

Bitcoin Minetrix – De Toekomst van Mining na de Halving?

Nu de Bitcoin halving nadert houden veel miners hun hart vast: voor het minen van één Bitcoin block moet je over een paar weken dubbel zoveel moeite doen. Veel grote mine firma’s zijn bang dat ze de komende halving niet kunnen overleven.

Dit schept de nodige perspectieven voor het Bitcoin Minetrix project. BTCMTX is een kleine, gedecentraliseerde crypto op de Ethereum blockchain. Door de token te staken ontvang je extra Bitcoin Minetrix tokens, maar krijg je ook zogenaamde mining credits uitgekeerd.


Deze mining credits kun je gebruiken om toegang te krijgen tot de cloud mine van Minetrix, waar je echte Bitcoin tokens uitgekeerd krijgt. Dit is een volledig gedecentraliseerde Bitcoin mine, waar je geen hoge instapkosten hoeft te betalen en transparantie en betrouwbaarheid voorop staat.

Bitcoin Minetrix komt precies op tijd om het gat dat Bitcoin miners laten vallen in te vullen. Het kopen en staken van Minetrix is de enige manier om toegang te krijgen tot de Bitcoin mine. Mede hierdoor kan de BTCMTX koers, net zoals de BTC koers, flink stijgen.

Nu Naar Bitcoin Minetrix


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.