BlastUP
Persbericht

Top crypto om nu te kopen voordat ze omhoogschieten!

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Het cryptolandschap evolueert voortdurend, en met de verwachte Bull Run van 2024 vallen bepaalde munten op met het potentieel om in waarde te stijgen. Het identificeren van deze kansen is van cruciaal belang voor iedereen die strategische investeringen wil doen.

In dit artikel worden cryptocurrencies uitgelicht die op het punt staan een aanzienlijke groei door te maken, en worden de redenen achter hun potentiële stijging nader bekeken.

BlastUP-voorverkoop: het eerste lanceerplatform in het Blast-ecosysteem is live!

BlastUP is een baanbrekend lanceerplatform voor Blast, de geavanceerde Layer 2-oplossing die in slechts 35 dagen snel een totale waarde van $1 miljard heeft bereikt. Het succes van BlastUP is ook duidelijk, aangezien het in slechts een paar weken tijd $4 miljoen heeft opgehaald, wat de aandacht heeft getrokken van slimme vroege investeerders.

BlastUP verdedigt het motto “Groei sneller, verdien meer.” Het primaire doel van dit lanceerplatform is om de toegangsbarrières voor blockchain-startups te verminderen, zodat ze vanaf het begin zijn uitgerust voor succes.

De BlastUP-token, een hoeksteen van het platform, ontgrendelt toegang tot gelaagde IDO-lanceringen, inzetbeloningen en exclusieve loyaliteitsvoordelen.

Groei sneller en verdien meer met BlastUP!

Houders van BlastUP-tokens kunnen genieten van exclusieve voordelen zoals toegang tot een Airdrop, speciale beloningen in IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

Terwijl BlastUP vooruitgang boekt, blijft het zich inzetten voor het creëren van een mondiale hub voor de Blast-gemeenschap, ter ondersteuning van startups in een vroeg stadium. BlastUP wint snel aan populariteit ten behoeve van alle deelnemers aan dit ecosysteem.

De routekaart van BlastUP strekt zich uit tot 2026 en belooft de introductie van AI-gestuurde tools en de Community Marketplace, waardoor de mogelijkheden van het ecosysteem verder worden verrijkt.

Sluit u NU aan bij de BlastUP-voorverkoop en profiteer van vroege voordelen

Polygon (MATIC) Huidige prijstrends en prognoses

De prijs van Polygon ligt momenteel tussen $0,96 en $1,07. Binnen een week daalde het met 11%, en binnen een maand daalde het met 21,57%. Maar het steeg met 59,22% over een periode van zes maanden. De bewegingen zijn gemengd. Op de korte termijn zijn ze corrigerend, aangezien de prijzen de laatste tijd zijn gedaald. Op de lange termijn is er sprake van een impulsieve stijging omdat de prijzen veel hoger zijn dan zes maanden geleden.

De dichtstbijzijnde steun ligt op $0,91, terwijl de weerstand $1,14 bedraagt. Als kopers hard pushen, kan de koers $1,25 bereiken. Maar als het daalt, kan het een bodem vinden in de buurt van $0,80. De RSI en andere signalen bevinden zich in het middengebied en duiden niet op een sterke trend. MATIC ziet er stabiel uit, maar kan beide kanten op gaan op basis van marktnieuws of trends.

NEAR-protocol: stuiteren of breken? Prijsbewegingen in beeld

NEAR Protocol heeft merkbare prijsactie gezien met een daling van ongeveer 8% in één week. De afgelopen maand is het echter met meer dan 50% gestegen. Een indrukwekkende rally van zes maanden heeft de koers met meer dan 500% in beslag genomen. Momenteel zweeft NEAR tussen $6,74 en $7,98. De beweging is corrigerender na de recente hoogtepunten.

Vooruitkijkend zou NEAR kunnen mikken op de dichtstbijzijnde weerstand van $8,67 als het momentum aantrekt, maar de obstakels blijven standvastig bij de tweede weerstand van $9,91. Aan de andere kant kan de bescherming van $6,18 vallen opvangen, met een sterker vangnet van $4,93. Door hoop en voorzichtigheid in evenwicht te brengen, zal de reis van NEAR afhangen van het marktsentiment en de voortgang van de adoptie.

De prijs van Jupiter schommelt momenteel tussen $1,39 en $1,94. In de afgelopen week is het met bijna 13% gestegen. Op maandbasis is de opwaartse trend duidelijker, met een indrukwekkende stijging van bijna 150%. De gegevens over zes maanden laten een verbazingwekkende stijging zien van meer dan 4800%. Kijkend naar de indicatoren, met een RSI van 30,63 en een zeer lage stochastische waarde, lijkt JUP zich in een corrigerende fase te bevinden na recente aanzienlijke winsten.

Ondanks de recente prijscorrectie duiden de sterke prestaties van Jupiter in de afgelopen maanden op potentiële groei. De volgende weerstandsniveaus van $2,14 en vervolgens $2,69 kunnen worden getest als kopers terugkeren. De lage Stochastics en de MACD van bijna nul duiden echter op de mogelijkheid van verdere correcties. Als JUP onder de dichtstbijzijnde steun van $1,04 breekt, kan het lagere steunpunten opnieuw testen op $0,49.

Polkadot (DOT) Prijsbeweging en inzichten

Polkadot heeft de afgelopen zes maanden een aanzienlijke stijging gekend, waarbij de prijs met 107,62% steeg. Meer recentelijk heeft DOT echter te maken gehad met een teruggang, die de afgelopen week met 10,49% en de afgelopen maand met 14,30% is gedaald. De huidige prijs schommelt tussen $9,27 en $10,04. De beweging lijkt de laatste tijd corrigerender omdat de prijs zich aanpast ten opzichte van eerdere winsten.

Als we vooruitkijken naar het traject van Polkadot, zou de prijs weerstand kunnen ondervinden bij $10,43 en sterkere weerstand bij $11,20. Als het daalt, heeft het steun op $8,89 en een sterkere steun op $8,12. Met een Relative Strength Index (RSI) dichtbij het middenbereik kan de DOT een tijdje stabiel blijven. Rekening houdend met zowel bullish als bearish signalen zou de munt nog steeds groei kunnen doormaken, maar zou ook met verdere aanpassingen te maken kunnen krijgen naarmate de markt op verschillende factoren reageert.

Conclusie

De beoordeelde munten, waaronder MATIC, NEAR, JUP en DOT, zullen mogelijk niet snel in waarde stijgen. Op de korte termijn kunnen ze minder spannend zijn. De aandacht moet uitgaan naar BlastUP. Het maakt deel uit van het bredere Blast-ecosysteem en valt op door zijn sterke concept. Er wordt aangenomen dat BlastUP het grootste potentieel heeft voor een aanzienlijke waardestijging.

Website: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.