Persbericht

Newsbit 11-05-2023 16:02 leestijd 2 - 4 min

No Meme Token Op Weg Omhoog – Nieuwe Crypto Trend op Twitter en de Exchange na Elon Musk ‘There is No Meme Milady NFT Tweet’

Twitter CEO Elon Musk heeft woensdag een bepaalde NFT laten exploderen na een tweet aan zijn bijna 140 miljoen volgers. Direct erna werd de nieuwe crypto $NOMEME geboren. 

Musk tweette een meme van de Milady NFT, die sindsdien extreem in prijs is gestegen. Bij de afbeelding stond geschreven: ‘Er is geen meme,’ en ‘Ik hou van je’ door Musk. 

De NFT’s van Milady werden binnen enkele uren van Musk’s tweet voor 2 tot 3 duizend euro meer verhandeld dan ervoor. Misschien houdt Musk gewoon van de collectie. Het is een kenmerkende mysterieuze tweet, die past bij de Milady NFT collectie. 

Binnen enkele uren van de tweet was ook de $NOMEME coin geboren. Op basis van Musk’s tweet bracht hij een nieuwe crypto de wereld in die op dit moment al meer dan $34 miljoen in volume heeft gezien. 

>>> Direct naar de NOMEME Website <<< 

Nieuwe Crypto Meme Coin NoMeme +700%

De nieuwe crypto meme coin $NOMEME is direct goed begonnen met een vrijwel onmiddelijke +700% stijging. Elon Musk staat bekend om zijn rol in het opdrijven van de koers van meme coins Dogecoin en Shiba Inu, en nu heeft hij er zelfs een tot leven geroepen met een meme. 

 

Het is niet bekend wie er achter $NOMEME zit, maar het werd gelanceerd om 19:00, binnen drie uur nadat Musk zijn tweet plaatste.

De nieuwe crypto $NOMEME is in de cryptosfeer inmiddels ook trending op Twitter. Crypto analisten hebben voorspeld dat deze nieuwe crypto meme coin 100x zou kunnen stijgen binnen enkele dagen. Met wat er recent is gebeurd met meme coins zijn dat geen luchtkastelen.  

Elon Musk Crypto Effect en Milady NFTs

Elon Musk heeft al jaren een enorme invloed in de crypto industrie met zijn tweets. Alles waar Musk woorden aan vuilmaakt, schiet de lucht in, waardoor hij zelfs is aangeklaagd door de makers van Dogecoin voor een schadevergoeding. 

Een andere crypto coin won ook aan populariteit toen Musk erover tweette, Musk veranderde vorige maand het Twitter logo in de Shiba Inu hond, het logo van de crypto Dogecoin. 

Wat precies Musk’s motieven zijn, en of hij überhaupt een motief heeft, is niet duidelijk. In eerder tweets leek hij aan te geven niet gecharmeerd te zijn van NFT’s. Waarom hij in dit geval een Milady NFT heeft gekozen voor een meme referentie is ook een raadsel.

Het Elon Musk crypto effect wordt meteen duidelijk op Dexscreener, waar NoMeme de hoogst stijgende meme coin van vandaag is. 

Met andere meme coin stijgingen van de afgelopen periode zoals $PEPE, $TURBO en $WOJAK die soms elk uur verdubbelden in koers, hopen crypto traders nu op deze nieuwe crypto meme coin $NOMEME.

Hoe investeren in $NOMEME? 

$NOMEME is minder dan dag geleden tot leven gebracht en is sindsdien al meer dan 700% gestegen met ruim $34 miljoen aan volume verhandeld. De tweet van musk is al meer dan 27 miljoen keer gelezen, en de nieuwe no meme coin lijkt voorbestemd om $PEPE en $SPONGE achterna te gaan. 

Met hoe snel het team achter NoMeme heeft gereageerd op de tweet van Musk, voorspellen we dat deze crypto coin snel uit zal breiden met listing op CEX’s en andere gedecentraliseerde exchanges. 

Wil je de nieuwste meme coin crypto frenzy niet meer missen? Op dit moment coins swappen betekent dat je er op de eerste dag nog bij bent. 

>>> Nu NOMEME Kopen <<<