Persbericht

Newsbit 15-06-2022 07:18 leestijd 3 - 6 min

UnelmaCoin: mensen in staat stellen via Blockchain

UnelmaCoin (UNC) is een blockchain-project dat cryptocurrency in / met netwerken bevordert en integreert. Het verzenden en ontvangen van geld op elk platform is mogelijk met de juiste kennis; UnelmaCoin wil die kloof echter overbruggen door een ecosysteem te bieden waarin iedereen de crypto kan gebruiken als posting op social network sites. Beginnende gebruikers zouden echter niet herkennen dat ze blockchain-technologie gebruiken.

UnelmaCoin heeft tot doel de gemeenschappen samen te brengen en vrienden en familie er van te maken om geld naar elkaar te laten sturen via het social network door eenvoudig en gemakkelijk toegankelijk te maken. Een eenvoudig use case-scenario kan worden uitgelegd met de hulp van Alice en Bob, terwijl Alice uit het Verenigd Koninkrijk komt en een vriend heeft genaamd Bob, die in Nepal woont. Ze zijn vrienden op Facebook, and Alice is Bob wat geld verschuldigd. Hij kon geen gebruik maken van populaire binnenlandse wallet providers zoals (eSewa, Khalti, IMEPay, UPay enz.), Of een wereldwijd overschrijving bedrijf, of een SWIFT-overschrijving uitvoeren via zijn / haar bankrekeningen. Toch zouden deze opties traag en duur zijn.

Met UnelmaCoin kan Alice zijn vriend Bob echter gemakkelijk direct geld sturen met een tik op zijn vinger tijdens interactie op een social network. Bob zou het geld binnen enkele seconden onmiddellijk ontvangen. De use-cases zijn ook denkbaar bij oudere mensen die niet weten hoe ze digitale diensten moeten gebruiken om hun rekeningen te betalen. Met het UnelmaCoin platform is het binnenkort mogelijk met slechts een klik op de knop. De gewenste cryptocurrency zal ook worden omgezet in FIAT-valuta en worden overgedragen naar allocated debet – / credit cards. UnelmaCoin zal de catalyst zijn die cryptocurrency in de handen van de massa brengt via de kracht van sociale netwerken en helpt bij de toegang tot financiering in plattelandsgemeenschappen in de ontwikkelingslanden.

UnelmaCoins visie en missie

De Visie van UnelmaCoin is om het gebruik van cryptocurrency net zo eenvoudig te maken als het plaatsen van een bericht op een social network. Tegelijkertijd richt UnelmaCoin zich op het opleiden van mensen over de bruikbaarheid en toekomst van cryptocurrency.

De missie van UnelmaCoin is om een privé social network platform te bieden dat intuïtief de uitwisseling van een algemene cryptocurrency faciliteert met een stakings- en master node-functie, waaronder een ledger en anonieme transactie, directe overdracht met meerdere bevestigingen, additional privacy via een coin mixing feature, staking rewards en multi-send part.

UnelmaCoins voordelen

UnelmaCoin heeft een paar extra functies die nuttig zijn voor crypto traders en u kunt deze hulpvolle aspecten niet vinden in andere valuta’s. Deze opmerkelijke-functies worden hieronder gegeven die openlijk definiëren waarom UNC beter is dan andere cryptocurrencies.

Snel verzenden

UNC heeft een systeem ontwikkeld om crypto traders snelle transacties te leveren. Dit garandeert zero confirmation fees. Dit hele mechanisme is meestal called Fastsend. Het is mogelijk om geld te verzenden en te ontvangen op elk platform met de juiste expertise; UnelmaCoin helpt niettemin de kloof te dichten door een omgeving te creëren waarin iedereen de crypto kan gebruiken als posting op social network sites. UnelmaCoin heeft UnelmaCoin al gepubliceerd op een basis site waarmee gebruikers cryptocurrency kunnen verzenden en ontvangen via social networks. Het UnelmaCoin-network omvat transaction privacy. De UnelmaCoin splitst de transactie in kleinere stukjes wanneer de coin mixing function begint. Coupures zoals UNC 0.01, UNC 0.1 en UNC 10. Dit soort ‘breaks’ kan worden geleverd aan een MasterNode vanuit de gebruikers wallet om te worden gemengd

Gedecentraliseerde blockchain

UnelmaCoin heeft een gedecentraliseerd blockchain-network. Dit systeem legt de controle in uw handen. Een wijdverspreid netwerk en het gedecentraliseerde blockchain-mechanisme bevrijden het crypto proces van overheidscontrole of de centrale autoriteiten.

Gemakkelijk passief inkomen

Dit platform biedt u de mogelijkheid om passieve inkomsten te verdienen door alleen MasterNodes in te stellen.

Elektriciteitskosten

Het minen van digitale valuta’s kost veel elektriciteit, maar UnelmaCoin heeft een uniek kenmerk: de verbeterde tools verlagen de elektriciteitskosten met zijn PoS-algoritme.

Eenvoudig te gebruiken

Er is geen vereiste voor rocket science om te handelen op het UNC-platform. U moet een UnelmaCoin-wallet  account maken om uw verdienproces te starten.

Veilig in gebruik

UnelmaCoin geeft u een veilig en beveiligd systeem om crypto coins te verhandelen; UNC wallet is encrypted met 2FA. Dat zorgt ervoor dat uw account transactie en alle andere noodzakelijke gegevens veilig zijn.

Conclusie

UnelmaCoin is een goede optie als u op zoek bent naar crypto-investeringen. Alles, van het minen van UNC-coins tot de hele transactie procedure, is eenvoudig, veilig en beveiligd in gebruik. Met UNC-trading kunt u zoveel winst maken als u bereid bent. Dit betekent dat je je kleine inputs moet geven om enorme output te krijgen; de output is uw winst.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten