Newsbit

dextnew

USDT Pairs & andere DEXTools Roadmap Updates

dextnew

DEXTools, de handelsapplicatie van DeFi, heeft de details van het voorgestelde stappenplan voor de komende acht weken vrijgegeven.


Verschillende updates over DEXTools zijn onthuld

DEXTools maakt naam in het wereldwijde decentrale financiële (DeFi) ecosysteem. Het platform heeft in een officiële blogpost de details van de roadmap vrijgegeven. Bovendien bevestigde het deze aankondiging via Twitter.

Volgens de tweet zijn er een aantal fascinerende features op het platform aan het broeden. Er zijn plannen om deze nieuwe functies zo snel mogelijk te lanceren.

Unchained Ninja heeft in een tweet de roadmap samengevat: nieuwe abonnementsmodellen, herontwerp van de website, DEXTools manifest, wallet-analyzer en 10 miljoen DEXT-burn. Dat was niet alles, want andere upgrades omvatten: prijswaarschuwingen, USDT-pairs, handelsbots, limietorders op Uniswap, Mempool-integratie en nog veel meer.


DEXTools routekaart in detail

Het platform heeft de hele routekaart in vier fasen verdeeld, namelijk: Onmiddellijke vrijgave, Ontwikkelingsprioriteit, Volgende in de lijn en Planning/Vroegtijdige ontwikkeling.

Alle fasen hebben een specifieke tijdslijn waarbinnen ze zouden worden uitgevoerd. Naast de Imminent Release upgrades zijn alle andere fasen aan verandering onderhevig en kunnen ze worden geherdefinieerd naarmate de roadmap zich ontwikkelt.

Onmiddellijke release (2 weken)

Deze fase begint met de lancering van een nieuw abonnementsmodel en de burn van 10 miljoen DEXT-coins op 1 november 2020. Het gaat ook om het ontwerpen van het web, de release van het DEXTools-manifest en upgrades van de prestaties en verbeteren van de betrouwbaarheid. In deze fase zullen ook de wallet-analyses, prijswaarschuwingen, functionele upgrades, enz. tot de nieuwe mogelijkheden behoren

Ontwikkelingsprioriteit (2 – 4 weken)

We kijken naar een complete App UI redesigning en nieuwe DEX-integratie, inclusief BSC en ETH. Nieuwe functies in deze fase zullen ook USDT-pairs, marketinginitiatieven, performance upgrades, etc. omvatten. Nieuwe samenwerkingsverbanden worden in deze fase verwacht.

Volgende In Lijn (4 – 8 weken)

Deze fase begint op 1 december 2020 met de burn van 10 miljoen DEXT-tokes. De maandelijkse burn van de abonnementsgelden zal ook beginnen. Dit zal ook gevolgd worden door meer DEX-integraties, betrouwbaarheidsupgrades, enz. Nieuwe kenmerken van deze fase zijn onder meer limietorders, Mempool-integratie, enz.

Planning/ Vroegtijdige ontwikkeling (8 weken +)

Deze fase omvat de laatste 10 miljoen DEXT- tokens die op 1 januari 2021 zullen worden verbrand. Nieuwe functies op het platform zijn onder andere: handel in bots, opgewaardeerde limietorders, de uitbreiding van het DEXTools ecosysteem, en ook de officiële publieke lancering van de API.

Falconswap is onlangs ook een strategisch partnerschap aangegaan met DEXTools om de uitbreiding van het decentrale financiële ecosysteem (DeFi) te vergemakkelijken.

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top