Persbericht

Uwerx (WERX) 2023 Crypto Presale on Fire en Shiba Inu (SHIB) Prijsvoorspelling

De underdog van de crypto-bullrun van 2021-22, Shiba Inu (SHIB), heeft een zwaar jaar achter de rug. Maar de meme-munt lijkt zijn neerwaartse spiraal te veranderen en begint omhoog te gaan. Het heeft grote vooruitgang geboekt, met een stijging van 59% vanaf nu in 2023.

Hoewel de crypto volgens de verwachtingen van de handelaren nog meer te bieden heeft, voldoet het niet aan wat het nieuwe freelanceplatform Uwerx in petto heeft. Met zijn ultralage prijs van $0,000995 in de lopende voorverkoop, is de prijsvoorspelling van Uwerx enorm.

100x prijsstijging mogelijk voor Uwerx (WERX)

De freelancemarkt is groot. Payoneer, de belangrijkste betalingsverwerker voor grote marktplaatsen zoals Upwork en Fiverr, zei dat de Aziatische freelancemarkt de snelst groeiende is, met ongeveer 138%.

Het opkomende freelanceplatform Uwerx heeft het potentieel gezien van landen als Pakistan, India, Bangladesh en de Filippijnen. Het zal een gebruiksvriendelijk platform bieden dat een einde zal maken aan tal van inefficiënties die de huidige marktplaatsen hebben. Dingen zoals verlaagde tarieven (5%), onmiddellijke betaling, IP-bescherming en gebruik van het efficiënte Polygon-netwerk zorgen ervoor dat freelancers niet alleen meer verdienen, maar ook een veilig platform hebben om op te werken.

Het Uwerx-team is ook serieus bezig met beveiliging. Onafhankelijke audits door SolidProof en InterFi Network tonen aan dat er geen kieren in zijn pantser zitten. Een liquiditeitsslot van 25 jaar beschermt gebruikers ook tegen het trekken van tapijten.

Dit heeft veel freelancers en handelaren aangetrokken tot WERX, de native crypto-activa van het platform. De verwachte vraag in de komende maanden betekent een prijsvoorspelling van $1,01 in Q2, 2023. Met de lopende voorverkoop van $0,000995 per WERX kan dit leiden tot maar liefst 100x winst. Geen wonder dat de voorverkoop momenteel in vuur en vlam staat!

Shibarium Layer-2 Boost voor Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu (SHIB) kreeg bekendheid toen meme-munten een rage waren. Terwijl andere crypto’s weinig bieden, onderscheidt Shiba Inu (SHIB) zich door relevant te worden voor de cryptowereld. Zijn Layer-2 Shibarium is gepland om precies dat te doen. Het Layer-2-project biedt snellere transacties, DeFi-mogelijkheden en zelfs NFT’s.

Met de naderende lancering zijn de prijsvoorspellingen voor Shiba Inu (SHIB) zeer positief. Er is geen solide consensus, maar experts zeggen dat het kan schommelen van $0,00001798 tot $0,00002204, wat neerkomt op een verwachte stijging van 40% tot 72%.

Freelancers klaar om het voordeel van Uwerx (WERX) te grijpen

Door gebruik te maken van blockchain, zal Uwerx diensten aanbieden die andere traditionele gig-platforms simpelweg niet kunnen.

Met behulp van zijn WERX-token biedt het platform op crypto gebaseerde inkomsten, gekoppeld aan staking- en stemmogelijkheden binnen het ecosysteem, biedt het een beter betalingssysteem, passieve inkomsten en (het belangrijkste) een stem via het voorstel- en stemsysteem.

Andere geplande services zijn onder meer:

  • Meerdere incentives: aanmelden, verwijzingen, actieve deelname en het verbeteren van het platform – alles brengt beloningen met zich mee.
  • Webinars: Gebruikers kunnen online interactieve sessies houden met potentiële klanten om hun talent en banen te laten zien.
  • Crypto Burning: deflatie van WERX door regelmatige en geplande verbranding, waardoor de vraag verder stijgt.
  • Eigendom van het platform: de ontwikkelaars hebben gestemd om alle belastingen in de toekomst af te schaffen en de teugels over te dragen aan gebruikers.
  • Uwerx Kluis: stelt gebruikers in staat WERX-tokens op te slaan en vast te houden om te verdienen op een systeem op basis van platformvariabelen.

Een ingenieus project

Shiba Inu (SHIB) heeft potentieel, met een sterke aanhang van fans en een aantal handige functies gepland. Maar uiteindelijk doet Shiba Inu (SHIB) niets innovatiefs of praktischs.

Uwerx richt zich echter op een groeiende freelancemarkt en pakt belangrijke pijnpunten aan met zijn ingenieuze diensten en blockchain. Daarom is de voorverkoop en prijsvoorspelling momenteel zo’n hot topic.

Overweegt u om mee te doen aan de Uwerx voorverkoop?

Ga naar de volgende links om deel te nemen en een aankoopbonus van 20% te verdienen:

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network