uwerxgig
Persbericht

Uwerx (WERX) versus Shiba Inu (SHIB): welke is een betere investering in 2022?

Er worden voortdurend nieuwe blockchain-protocollen en tokens gelanceerd, ondanks de recente bezwijming van de markt. En met het enorme aantal projecten, die stuk voor stuk door hype, pracht en praal investeringen verleiden, kan het voor investeerders een uitdaging zijn om de projecten met een lucratief potentieel te onderscheiden van de projecten die allemaal sissen en geen biefstuk zijn.

Ondertussen hebben top 20 pijlers zoals Shiba Inu (SHIB) miljonairs gecreëerd uit vroege investeerders na een ongelooflijke 43.800.000% vanaf de lanceringsprijzen tot de piek in 2021. Maar zoals we zullen bespreken, is het onwaarschijnlijk dat Shiba Inu (SHIB) dergelijke winsten opnieuw zal creëren, en het is onrealistisch om anders te denken.

Dat gezegd hebbende, zijn investeerders op zoek naar vergelijkbare cryptocurrencies die enorme winsten kunnen opleveren, zoals Shiba Inu (SHIB) deed – en een potentiële munt die in 2022 een 1000x zou kunnen doen, is Uwerx (WERX). Laten we eens kijken waarom Uwerx een betere waardepropositie is dan Shiba Inu (SHIB).

Het is onwaarschijnlijk dat Shiba Inu (SHIB) de magie van 2021 zal recreëren

Shiba Inu (SHIB) werd in 2021 het gesprek van de dag in de crypto-industrie, met een epische stijging waarbij de prijs met een ongekende 43.800.000% steeg. Shiba Inu (SHIB) maakte miljonairs uit het niets.

Shiba Inu (SHIB) is ontstaan als een meme-token om te concurreren met Dogecoin. Beide zijn reguliere cryptocurrency-tokens geworden die algemeen geaccepteerd worden als betaalmethoden en trots zijn op hun eigen projecten.

Op dit moment kopen in Shiba Inu (SHIB) als een top 20 cryptovaluta op basis van marktkapitalisatie is echter een enigszins riskant voorstel, omdat een nieuwe run zoals 2021 niet snel zal plaatsvinden. Het succes van Shiba Inu (SHIB) is vooral gebaseerd op hype, en de hype-trein komt niet snel terug.

Tegen de huidige prijs van $0,00000887 en met bijna 600 biljoen tokens in omloop, zou Shiba Inu (SHIB) ongeveer $5 moeten halen om de epische prijsstijging van 2021 te evenaren. Potentiële kopers van Shiba Inu (SHIB) moeten hun potentiële winstverwachtingen temperen.

Uwerx (WERX): Beleggers zijn zeker van hoge winsten

Beleggers zijn tegenwoordig overal in Uwerx. De voorverkoop van Uwerx wint enorm aan kracht tegen de huidige voorverkoopprijs van $0,0315 en analisten voorspellen extreem positieve korte- en langetermijnrendementen voor potentiële investeerders.

Naast de talloze voordelen; lagere tarieven van 5%, veiligheid en transparantie van de volgende generatie. Uwerx zal de geloofwaardigheid helpen bevorderen door middel van een eerlijk en gelijk beloningssysteem, het WERX-token zal dit jaar een prijsstijging zien tot $1,80. Dit maakt het WERX-token tot een van de meest waardevolle cryptocurrency om op dit moment in te investeren. Hierdoor is Uwerx het meest aantrekkelijke pakket voor zowel investeerders als potentiële gebruikers.

Beleggers hebben een unieke kans om te profiteren van het potentieel van Uwerx voor enorme groei in 2023 en daarna. Verder zijn er al delen van de alfaversie uitgebracht, terwijl de bètaversie in de nabije toekomst opdoemt. De WERX-prijs stijgt van $0,0315 naar $0,041 op vrijdag 2 juni om 17:00 Nederlandse tijd. De bonus op bestellingen wordt ook verlaagd van 20% naar 15%. Voeg WERX toe zolang het kan voor $0,0315 en geniet van een aankoopbonus van 20%. Mis deze opwindende kans niet – klik op de onderstaande links voor meer informatie en investeer vandaag nog in Uwerx.

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network