uwerx3
Persbericht

Uwerx (WERX) wint aan grip, aangezien Avalanche (AVAX) en Arbitrum (ARB) prijzen fluctueren

Naarmate cryptocurrencies zich blijven ontwikkelen, wordt de markt gekenmerkt door frequente veranderingen en wisselende patronen. Terwijl sommige munten met uitdagingen en prijsdalingen worden geconfronteerd, slagen andere erin de aandacht van investeerders te trekken en aanzienlijke grip te krijgen.

Uwerx, een cryptovaluta in de voorverkoopfase, is naar voren gekomen als een veelbelovende speler en trekt de aandacht terwijl Avalanche (AVAX) en Arbitrum (ARB) aanhoudende prijsdalingen ervaren. In dit artikel gaan we dieper in op de groeiende populariteit van Uwerx en het potentieel om de freelance-industrie te ontwrichten. We zullen ook de contrasterende fortuinen van Avalanche (AVAX) en Arbitrum (ARB) analyseren.

Arbitrum (ARB) geconfronteerd met prijsschommelingen

Arbitrum (ARB) werd geïntroduceerd als een schaalbaar, Ethereum-compatibel Layer 2-protocol. Met zijn innovatieve technologie wil Arbitrum (ARB) de uitdagingen van hoge kosten en trage transactiesnelheden die vaak geassocieerd worden met het Ethereum (ETH) netwerk, aanpakken.

In termen van de huidige prijs heeft Arbitrum (ARB) de afgelopen tijd te maken gehad met opmerkelijke schommelingen. Toen de cryptomunt op coin exchange platforms werd genoteerd, was hij getuige van een bullish trend en bereikte zijn hoogtepunt van $1,16 per token op 18 april 2023. Wat betreft het circulerende aanbod, heeft Arbitrum (ARB) een totaal aanbod van 1.275.000.000 ARB-tokens. en een marktkapitalisatie van $1.477.960.864.

Avalanche (AVAX) Prijsschommelingen: inzicht in de volatiliteit ervan

Avalanche (AVAX), gelanceerd in 2020, is een platform voor blockchain-netwerken voor consumenten en gedecentraliseerde apps. Met zijn unieke consensusprotocol onderscheidt Avalanche (AVAX) zich als een veelbelovend project in de crypto-ruimte.

Ondanks zijn potentieel is Avalanche (AVAX) de laatste tijd echter getuige geweest van prijsschommelingen. De prijs van Avalanche (AVAX) heeft aanzienlijke stijgingen en scherpe dalingen doorgemaakt, waardoor investeerders en handelaren zich afvragen wat de onderliggende oorzaken zijn.

Positief nieuws, partnerschappen of ontwikkelingen in het ecosysteem van de munt kunnen leiden tot een toename van de vraag en daaropvolgende prijsstijgingen. Omgekeerd kunnen negatief nieuws of marktdalingen verkoopdruk veroorzaken en resulteren in prijsdalingen. Momenteel wordt Avalanche (AVAX) verhandeld tegen $14,40/AVAX, met een circulerende voorraad van 333.740.934,86 AVAX-tokens.

Uwerx: de toekomst van freelancen versterken

De voorverkoop van Uwerx komt in een stroomversnelling nu deze de vijfde fase ingaat, met respectievelijk 5.546 aanmeldingen en 1.627 en 1.456 volgers op Twitter en Telegram. De voorverkoop loopt af op 31 juli 2023 en heeft de aandacht getrokken van investeerders die graag getuige willen zijn van de transformatie van de gig-economie.

Om een eerlijke en inclusieve verdeling te garanderen, is ook het aandeel van het oprichtende team teruggebracht tot 7%, terwijl het partnerschapsteam ook een vermindering heeft gezien tot 3%. Bovendien heeft het team voor fase 5 van de voorverkoop 72,5 miljoen WERX-tokens toegewezen. WERX kost momenteel $0,041 per token. Vanaf 23 mei wordt de prijs van elk WERX-token echter verhoogd naar $0,0315.

Ervoor zorgen dat het platform wordt onderhouden, is van het grootste belang voor het Uwerx-team. Ze hebben strategisch besloten om afstand te doen van het eigendom van het slimme contract om dit te bereiken. Deze belangrijke stap zal worden gezet zodra Uwerx op gecentraliseerde uitwisselingsplatforms is genoteerd.

Evenzo heeft het Uwerx-team, om in overeenstemming te zijn met hun principes op het gebied van transparantie en duurzaamheid op de lange termijn, een liquiditeitsvergrendelingsperiode van 25 jaar geïntroduceerd voor tokens van ontwikkelaars. Deze maatregel is bedoeld om het vertrouwen van gebruikers in het platform te vergroten. Bovendien heeft het team, als reactie op de steun van de gemeenschap, waarbij 82,8% voor stemde, toegezegd hun tokens te vergrendelen voordat de voorverkoop eindigt. De concrete datum wordt binnenkort bekend gemaakt.

Opwindend nieuws wacht Uwerx-enthousiastelingen nu het platform de implementatie van een Test Airdrop bevestigt. Deze functie werd gretig ondersteund door 98,2% van de respondenten in een recente peiling. Met de airdrop kunnen investeerders niet alleen hun ontvangende portemonnee-adressen verifiëren, maar kunnen ze ook deelnemen aan het tokendistributieproces. Het is vermeldenswaard dat sommige analisten zelfs voorspellen dat de waarde van het WERX-token tegen Q1 2024 $3 kan bereiken.

Dat is echter niet alles! Uwerx introduceert de Uwerx Vault, een functie die is ontworpen om de gebruikerservaring, veiligheid en gemak te verbeteren. Deze innovatieve toevoeging stelt gebruikers in staat om hun tokens veilig op het platform op te slaan en tegelijkertijd beloningen te verdienen.

De overgang naar de bètaversie van Uwerx begint binnenkort, zodat gebruikers het platform kunnen testen en feedback van onschatbare waarde kunnen geven. Het Uwerx-team stelt suggesties en aanbevelingen van gebruikers zeer op prijs en verwelkomt ze, die kunnen worden gedeeld via hun speciale e-mail: feedback@uwerx.network.

Naarmate de ontwikkeling vordert, zullen er wekelijkse en tweewekelijkse updates van de bètaversie worden uitgebracht, waarbij feedback van gebruikers een cruciale rol speelt bij het vormgeven van deze verbeteringen. De release van het platform volgt de agile-methodiek en legt de nadruk op continue verbetering en samenwerking om een gebruikersgericht ecosysteem te creëren.

Als u zich nog niet heeft aangemeld voor de Uwerx-voorverkoop, is dit het moment om te handelen! Door WERX-tokens te kopen, kunt u profiteren van een aankoopbonus van 15%. Volg de onderstaande links om aan uw Uwerx-reis te beginnen.

Presale: https://invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network