Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Newsbit 20-06-2022 12:43u leestijd 3 - 4 min

Verdien een passief inkomen met KuCoin

Je geld voor je laten werken. Het is een bekend gezegde in de financiële wereld. Het is namelijk zonde om je geld op je bankrekening te laten staan en er niks mee te doen. Hetzelfde geldt voor je cryptomunten. Als je van plan bent niet te daytraden met je cryptomunten kun je ze wellicht beter gebruiken om een passief inkomen te generen.

Over KuCoin

KuCoin is één van de vijf grootste crypto beurzen ter wereld. Het platform heeft meer dan 18  miljoen gebruikers wereldwijd. Het platform staat bekend als de nummer 1 altcoin exchange en dat is niet zonder reden. Er zijn namelijk meer dan 1200 handelsparen beschikbaar. Ook is KuCoin uitgeroepen tot de beste crypto exchange en crypto App van 2022 door The Ascent.

KuCoin is echter meer dan alleen een plek waar je cryptomunten kunt kopen en verkopen. Je kunt er nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan het verahandelen van NFT’s en het genereren van een passief inkomen.In dit artikel leggen we uit wat een passief inkomen is en hoe crypto exchange KuCoin het mogelijk maakt om een passief inkomen te verdienen over je cryptomunten.

Wat is een passief inkomen?

Een passief inkomen is een vorm van inkomen waar je maar 1 keer of slechts een paar keer iets voor hoeft te doen, maar waarna je vervolgens een blijvend inkomen van genereert. Het is mogelijk om op veel verschillende manieren passief inkomen te genereren. Beleggen en investeren zijn wellicht de bekendste. De term ‘slapend rijk worden’ is zeker van toepassing bij het genereren van passief inkomen.

Het helpt beleggers om een stabiel inkomen te verdienen in zo’n onzekere periode van de cryptomarkt en is niet perse lastig. Het is zelfs één van de gemakkelijkste manieren voor crypto-beginners om hun crypto-reis mee te starten.

Hoe verdien je een passief inkomen met KuCoin?

Het is via KuCoin mogelijk om op verschillende manieren passief inkomen te genereren.

KuCoin Lending

De eerste manier is hun KuCoin-Lending feature. Bij deze functie leen jij als het ware een crypto naar keuze en bedrag uit, waar je vervolgens een rentepercentage over verdient.

KCS Bonus

De KCS-bonus is een beloningsprogramma voor alle bezitters van KuCoin’s native token: KCS. Iedereen die ten minste 6 KCS op hun KuCoin-account hebben staan, krijgen dagelijkse bonussen. Het bedrag van de beloningen die gebruikers kunnen krijgen, hangt echter af van de hoeveelheid KCS dat ze bezitten én van het handelsvolume op de KuCoin-exchange. Op basis van historische gegevens van 2021, ligt de geschatte beloning van de KCS-bonus tussen 3 en de 30%.

KuCoin Staking

Ook maakt KuCoin het staken van cryptomunten mogelijk via hun platform. Het staken van crypto is een activiteit waarbij een crypto-gebruiker hun munten vast zet om deel te nemen aan het valideringsproces van nieuwe transacties. Alle munten die vastgezet zijn kunnen voor een bepaalde periode niet gebruikt worden. Dit heet de ‘lock-upperiode’. Als beloning hiervoor krijgen ze een percentage van hun vastgezette crypto-munten. Ook KuCoin maakt dit mogelijk. Door dit één keer aan te zetten, ontvangen gebruikers op dagelijkse basis beloningen voor het staken van crypto’s.

Trading Bot

Een tradingbot is een computerprogramma dat automatisch cryptomunten koopt en verkoopt op het juiste moment, met het doel om winst te genereren. Het is hiermee eigenlijk een geautomatiseerde versie van een menselijke trader, maar één die 24/7 aan kan staan.

Op KuCoin is het mogelijk om zo’n trading bot in te stellen. Alhoewel er verschillende strategieën zijn die hier aangehouden kunnen worden en de markt natuurlijk volatiel kan zijn, is het zeker mogelijk om via een goed ingestelde trading bot passief inkomen te verdienen.

KuCoin Affiliate Program

Ook affiliate-programma’s bieden een vorm van passief inkomen aan. Door gebruikers naar een platform via jou code door te sturen, bouw je een affiliate-bestand op. Als zij vervolgens gaan handelen, verdien je een percentage van de door hun betaalde handelsfee’s. Over het algemeen geldt: des te meer mensen je aanmeldt, des te meer je verdient. Dit hangt natuurlijk af van enkele factoren, zoals het handelsvolume dat gegenereerd wordt door de gebruikers die jij hebt aangemeld. Het is hiermee zeker een manier om passief inkomen mee te verdienen.

Waarom je KuCoin moet gebruiken om een passief inkomen te verdienen

Als je na dit artikel geïnteresseerd bent geraakt over het verdienen van een passief inkomen dan is KuCoin de plek waar je moet zijn. KuCoin maakt het namelijk extreem makkelijk om een passief inkomen te verdienen en dat kan op vijf verschillende manieren. Daarnaast is het een zeer betrouwbaar platform.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten