Voor het eerst worden crypto’s aangeboden met 0% service commissie

Naarmate de cryptocurrency-industrie volwassener wordt en groeit, groeit ook het aantal crypto exchanges en middelen om cryptocurrencies te kopen. Echter, 1 probleem blijft bestaan: De uiteenlopende tarieven en commissies.

Stel je nou eens een commissie van 0 procent voor. Eigenlijk kan dat niet, maar nu kunnen consumenten, voor een beperkte periode, crypto’s kopen tegen 0% servicekosten.


Bitinterpay.com – De veilige exchange met 0% commissie

Makkelijk gezegd: Bitinterpay.com is een makkelijk te gebruiken exchange die ervoor zorgt dat gebruikers snel een account kunnen maken en crypto’s kunnen kopen. Dit kan namelijk met slechts een paar klikken. Je kan betalen via creditcard en nog 10 andere betaalopties.

Met vijf belangrijke crypto valuta’s, waaronder Bitcoin, Litecoin, Bitcoin Cash, Ripple en Ethereum, plus 25 extra valuta’s die kunnen worden toegevoegd, is Bitinterpay.com niet alleen eenvoudig te gebruiken, maar biedt het ook enorm veel aankoopopties, waaronder: Eos, Tron , Dash, Tezos, IOTA, Monero, Stellar, Ethereum Classic, NEO en Zcash.

Nieuwe gebruikers kunnen tot 100 euro crypto’s kopen zonder registratie en verificatie. Het enige wat nodig is, is een creditcard en je kunt direct valuta’s kopen met USD en EUR.

Het platform is volledig legaal en in overeenstemming met de wetgeving van de EU. Ook doet voldoet de exchange aan de hoogste niveaus van beveiliging, gegevensbescherming en regelgeving.


De exchange die de laagste fee’s biedt

Omdat de nieuwe exchange net is gestart kunnen alle nieuw geregistreerde gebruikers transacties uitvoeren zonder fee te betalen. Dit maakt het platform één van de meest winstgevende op de markt.

Voor diegene die de eerste lancering missen: We zullen goede tarieven aanbieden, maar voorkom teleurstelling en meld je nu aan!

Het is moeilijk te geloven dat je op de markt van vandaag bitcoin kunt kopen tegen een commissie van 0%.

De oprichters van Bitinterpay.com zijn gepassioneerd door crypto en blockchain – vanaf de oprichting hadden ze de missie om cryptocurrencies beschikbaar te maken voor iedereen, daarom werkte het team samen met de uitgever Mnews World, wiens publiek gewone mensen zijn die willen handel in cryptocurrencies – het plan is om zoveel mogelijk marktinformatie over crypto en blockchain vrij te geven.


De veilige exchange die simpele transacties aanbiedt

Het gebruik van cryptocurrency neemt toe en velen willen investeren, maar zijn zich ook bewust van de valkuilen – voorzichtigheid is geboden en Bitinterpay.com heeft de interface, sign-up en aankoopinterface zo no-nonsense mogelijk gemaakt. Met een laag limiet van € 10, zijn de dagen voorbij dat je op de verkeerde knop klikt en een kostbare fout maakt!

Kortom, het platform staat open voor iedereen en is veilig en eenvoudig te gebruiken.


Bitinterpay.com biedt Crypto-Corporate Services aan

Bitinterpay.com is verheugd aan te kondigen dat het in de zeer nabije toekomst van plan is Table-skin te gebruiken – een speciaal soort digitaal activa waarbij de prijs is gekoppeld aan de echte fiat-valuta. Het activa wordt aangeboden op het platform via het bedrijf dat ook Tether (USDT) aanbiedt.

Bitinterpay.com werkt rechtstreeks samen met het bedrijf dat Tether maakt. Met geweldige aankoopvoorwaarden voor Bitinterpay.com-gebruikers zal de nieuwe service beschikbaar zijn voor zowel particuliere als zakelijke klanten en is de eerste stap in ambitieuze plannen om bedrijfsdiensten aan te bieden, waaronder het ontvangen van betalingen in cryptocurrencies.

Zorg voor grote winstgevendheid op uw transacties en geniet vandaag nog van 0% servicekosten, zolang deze beschikbaar zijn!


Over Bitinterpay.com: Bitinterpay.com is een gloednieuwe beurs die geweldige transactiekosten biedt voor de best verhandelde cryptocurrencies waaronder BTC en ETH. Met uitgebreide groeiplannen waaronder een 25-tal valuta’s en zakelijke diensten, is het platform gemakkelijk in gebruik, beveiligd, klacht en vooral toegankelijk voor iedereen. Ga voor meer informatie naar www.bitinterpay.com

 

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken