ShibaMemu
Persbericht

Vraag je je af in welke crypto je moet investeren? $3,9m bewijst het groeipotentieel van Shiba Memu

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Beleggers die willen weten in welke crypto ze moeten investeren tijdens de bearmarkt, gaan vaak op zoek naar de meme coins die nog in een vroeg stadium zitten. Deze strategie heeft in het verleden enorme rendementen opgeleverd, waarbij projecten als Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) meer dan 1000x winst boekten tijdens meer bullish marktomstandigheden.

Een van de nieuwste meme coins van dit moment is Shiba Memu (SHMU). Dit project biedt iets geheel nieuws voor de crypto community: de samensmelting van de meme coin cultuur met AI marketing. Algemeen wordt aangenomen dat het een van de beste nieuwe mogelijkheden om te investeren in crypto van 2023 is, omdat het de viraliteit van meme coins combineert met uitgebreide utility van het platform. Voor iedereen die wil ontdekken in welke crypto je nu het beste kunt investeren, is deze zeker de moeite van het bekijken waard.

Shiba Memu zou een van de beste nieuwe crypto’s kunnen zijn om nu in te investeren

Shiba Memu maakt om de juiste redenen furore nadat het een van de meest veelbelovende meme coins sinds DOGE heeft geïntroduceerd. Tot nu toe heeft het project tijdens de presale een bedrag van $3,9m aan financiering opgehaald, waardoor de belangstelling van crypto handelaren op Web3 is gewekt.

Shiba Memu is een investering voor de lange termijn met een hoog potentieel en een solide prijsverhogingsmechanisme tijdens de meme coin ICO. Het native SHMU token zal elke dag $0,000225 aan waarde winnen tot het einde van het evenement op 31 oktober 2023.

Tot die tijd zal de waarde van SHMU blijven stijgen. De coin is momenteel $0,03610 waard en er zijn nog maar 8 dagen over tot de uiteindelijke presale prijs van $0,0379. Tijdens de presale zal SHMU in totaal met 240,67% stijgen.

Deze opwindende jonge pup is in de beginfase zo goed geslaagd omdat hij iets unieks biedt vergeleken met andere meme coins. De onderscheidende kwaliteiten van het project hebben geresulteerd in nieuwe partnerschappen, waarbij Bitmart Exchange al heeft verklaard dat het SHMU zal vermelden nadat de presale is afgelopen.

Zoals de zaken er nu voor staan, is deze nieuwe puppy zonder twijfel een van de meest interessante vooruitzichten voor mensen die op zoek zijn naar welke crypto ze in Web3 kunnen kopen.

Wat is Shiba Memu?

Shiba Memu is een gloednieuwe meme coin die kunstmatige intelligentie gebruikt om zijn boodschap via sociale media te verspreiden. Het is een volledig door de community gesteunde onderneming die is ontworpen om de grenzen van AI naar nieuwe hoogten te verleggen en tegelijkertijd een sterk geautomatiseerd marketingpotentieel te ontsluiten.

De AI van Shiba Memu is ontworpen om vanuit het niets zeer effectieve marketingstrategieën te creëren met behulp van natuurlijke taalverwerking (NLP) en machinaal leren. Deze inspanningen omvatten de constructie van gepersonaliseerde PR campagnes en posts op sociale media en de technologie stelt Shiba Memu ook in staat om te communiceren met leden van de crypto gemeenschap zonder de hulp van een marketingteam.

Meme coins zijn vaak afhankelijk van hun online aanwezigheid om grip te krijgen. Shiba Memu staat klaar om zich te onderscheiden met een aanzienlijk potentieel op dit gebied, voornamelijk vanwege zijn geavanceerde AI mogelijkheden. Als gevolg hiervan heeft het de potentie om wereldberoemd te worden. Bovendien groeit de community snel, gedreven door de opwinding rond de toekomstperspectieven.

Shiba Memu is van plan een meerderheidsaandeel onder mogelijke investeerders te verwerven zonder de betrokkenheid van het kernpersoneel, wat een van de belangrijkste voordelen is. Het zal een volledig op zichzelf staande marketingtechniek zijn die voortdurend kan leren van eerdere successen. Als gevolg hiervan zal Shiba Memu naar verwachting in de loop van de tijd bekendheid verwerven.

Hoe werkt SHMU?

Het platform van Shiba Memu bevat een ingebedde token utility voor de SHMU crypto. Het zal alle meest recente marketinginitiatieven uit het AI protocol presenteren op één enkel, gemakkelijk toegankelijk AI dashboard en gebruikers ook in staat stellen suggesties te doen voor toekomstige marketingcampagnes. Als de suggestie van een gebruiker wordt opgenomen in de marketingstrategie van Shiba Memu, wordt de gebruiker beloond met SHMU tokens. Het dashboard zal volledige transparantie bieden over de activiteiten van Shiba Memu en waardevolle informatie over de effectiviteit van zijn talrijke campagnes.

SHMU tokens kunnen ook worden ingezet via het platform van Shiba Memu. Hierdoor kunnen alle investeerders een passief inkomen verdienen via een jaarlijks rendement, wat een genereus rendement biedt voor alle projectfinanciers. Dit kan helpen de beleggingsvoordelen op lange termijn te maximaliseren en tegelijkertijd een hoger niveau van liquiditeit aan de netwerkinfrastructuur toe te voegen.

Zal SHMU $1,80 bereiken in 2025?

Shiba Memu zal tijdens de presale met 240,67% zijn gestegen, wat een belangrijke reden is waarom het op dit moment een van de beste nieuwe crypto’s is om in te investeren. Het zal binnenkort live gaan op digitale exchanges en voorlopig is de native coin beschikbaar tegen een verlaagd prijsniveau.

Volgens experts zou de prijs van Shiba Memu met meer dan 50x kunnen stijgen vóór de volgende bullmarkt. Vanwege het geautomatiseerde marketingprotocol en deflatoire tokenomics zou SHMU in 2025 meer dan $2 kunnen bereiken.

De beursnotering van Bitmart na de presale zal een enorme stap voorwaarts zijn voor het project. Het is SHMU’s eerste gecentraliseerde beursnotering, die de vraag naar het native token op korte en lange termijn kan stimuleren.

Omdat het token tijdens de presale met korting wordt verkocht, is dit een uitstekend moment om mee te doen in de aanloop naar enkele spannende projectontwikkelingen.

In welke crypto moet ik investeren? Zou SHMU de beste gok kunnen zijn?

Dankzij het geïntegreerde AI protocol van het project is Shiba Memu vanaf het begin klaar voor snelle groei. De geautomatiseerde marketingstrategieën zullen naar verwachting een cruciale rol spelen bij het veiligstellen van een substantieel deel van de markt voor meme coins in de loop van de tijd. Nu meer investeerders zich bij de community aansluiten, kan de waarde van SHMU een aanzienlijke stijging ondergaan, allemaal dankzij de deflatoire tokenomics.

SHMU lijkt zonder twijfel de ideale aanvulling op elke beleggingsportefeuille voordat we de volgende bullmarkt betreden. Het heeft een groot potentieel om nieuwe kopers aan te trekken, samen met een zeer effectieve manier om zichzelf op de markt te brengen bij nieuwe beleggers die willen investeren in crypto. Op dit moment lijkt Shiba Memu een koopje te zijn tegen de huidige prijs van $0,03610. 

Lees meer over Shiba Memu en hoe je SHMU kunt kopen.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.