Persbericht

Persbericht

Newsbit 10-09-2020 11:49u leestijd 2 - 3 min

Wat zijn Crypto Bonus Miles? – Aeron legt het uit

Het team van Aeron heeft in 2018 haar eerste jubileum gevierd. Hiervoor wist het bedrijf echter al goede resultaten te boeken; zo staat bijvoorbeeld het Aeron (ARN)-token inmiddels op diverse grote cryptocurrency-exchanges genoteerd. Het Aeron-team werkt nu dan ook graag verder aan verdere ontwikkelingen van zijn wereldwijde luchtvaartregister. Een van deze verdere ontwikkelingen is het haar CryptoBonusMiles (CBM)-platform. Maar wat is dit Crypto Bonus Miles-programma nou eigenlijk?


Het CryptoBonusMiles-programma

CryptoBonusMiles beschrijft zichzelf als een universeel loyaliteit- aggregatieplatform. Met dit platform biedt Aeron voordelen aan iedereen die vliegt, inclusief passagiers van commerciële luchtvaartmaatschappijen. Het programma is sinds 2018 operationeel, waardoor het platform inmiddels niet meer in haar kinderschoenen staat. Iedereen die zou willen deelnemen aan de loyaliteitsprogramma’s van luchtvaartmaatschappijen kan zich op het platform aanmelden.

Door gebruik te maken van het platform, zouden reisigers nog meer besparen door de CBM-beloningspunten te sparen en te gebruiken. De oplossing wordt dan ook wereldwijd uitgerold, waardoor miljoenen reizigers toegang krijgen tot het platform.

Hiermee speelt Aeron in op de huidige uitdaging om alle beschikbare loyaliteitsprogramma’s bij te houden voor frequente vliegers. Een van de pijnpunten hierbij zijn vaak de vele verschillende kaarten die reizigers altijd bij zich moeten dragen om van de vele loyaliteitsprogramma’s gebruik te maken. Hiernaast zijn veel reizigers overdondert van de grote hoeveelheid informatie die alle loyaliteitsprogramma’s met zich meebrengen, waardoor de kans op de beste deals vaak over het hoofd worden gezien. Deze problemen wil Aeron graag oplossen met de introductie van het op de blockchain gebaseerde CryptoBonusMiles-platform.


Alles in 1 overzicht

Ook wil Aeron graag het probleem met verlopen bonusmijlen oplossen. Jaarlijks gaan namelijk een enorme hoeveelheid aan mijlen verloren, doordat deze simpelweg zijn verlopen. Door waardevolle aanbiedingen weer te geven, net zoals kortingen op bijvoorbeeld vluchten en hotelboekingen, wordt geprobeerd dit probleem te verkleinen. Tevens worden de vervaldatums duidelijk aangegeven, zodat gebruikers snel kunnen zien tot wanneer zij hebben om hun verdiende mijlen in te wisselen.

Bovendien worden de gebruikers beloont om gebruik te maken van de smartphone-app. Dit doordat de gebruikers worden beloond met native CBM-beloningspunten. Alle activiteiten die de gebruiker op het platform uitvoert, zullen in combinatie met de verzamelde bonusmijlen worden beloond. Deze beloningspunten kunnen vervolgens worden ingezet om bijvoorbeeld nog meer korting te krijgen op een vlucht, of voor producten bij de aangesloten partnerwinkels van het platform. Op deze manier wordt de app zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt voor haar gebruikers.

Ook wordt gedacht aan de houders van Aeron (ARN)-tokens. Houders hiervan die hiernaast ook graag gebruik zouden willen maken van de smartphone-app, zullen speciale aanbiedingen krijgen. Hoe hoger het aantal ARN-tokens van de houders, hoe voordeliger de aanbiedingen zullen zijn.


De lancering van het CryptoBonusMiles-programma

Met de lancering van het CBM-programma richt Aeron zich voornamelijk op piloten en andere luchtvaartprofessionals. Toen na de lancering het platform echter bleek aan te slaan, besloot Aeron de doelgroep ervan te vergroten.

Gedurende deze tijd heeft Aeron dan ook al een grote hoeveelheid supporters en volgers uit de luchtvaart-community gekregen. Een groter publiek biedt Aeron dan ook een grotere kans om het succes van hun platform een boost te geven en om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling ervan.

Het CryptoBonusMiles-programma is voor iedereen die geïnteresseerd is beschikbaar op de volgende url: https://cryptobonusmiles.com/

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten