prijs stijgt
Persbericht

Welke Crypto Gaat Stijgen Vandaag? 3 Snelst Stijgende Crypto’s voor de Komende Week

We zijn inmiddels 4 maanden onderweg in 2023 en crypto traders hebben tot nu toe weinig te klagen over dit jaar in de crypto wereld. Waar 2022 bij veel traders tot grote verliezen heeft geleid, kan dat voor een groot deel goed gemaakt zijn in het begin van dit jaar. 

Cryptomunten als Bitcoin en Ethereum blijven redelijk stabiel de afgelopen dagen, maar enkele altcoins schieten uit de grond. In dit artikel nemen we een aantal van de cryptomunten met je door waar het meest van verwacht wordt. 

  1. Spongebob Token (SPONGE) – De grootste stijger van vandaag
  2. AiDoge (AI) – Genereer je eigen memes met behulp van AI
  3. Love Hate Inu (LHINU) – Stem op polls om crypto te verdienen

>>> Direct SPONGE Kopen <<< 

1. Spongebob Token (SPONGE) – De grootste stijger van vandaag

Op de eerste plaats kan er geen andere munt staan dan de grootste stijger van vandaag op de crypto markten. SPONGE is al met honderden procenten gestegen en staat bij Coinmarketcap tweede als grootste stijger, maar heeft een veel hoger volume dan de #1. 

De meme coin is zoals vele meme coins uit het niets omhoog geschoten en wordt ondersteund door een enthousiaste community. Zij proberen de munt zo snel mogelijk omhoog te pushen en bekend te maken bij het grote publiek. 

Dat gebeurt onder andere via social media, zo zijn de leden van de community te vinden in de drukbezochte SPONGE Telegram

SPONGE is al hard gestegen, maar dat betekent niet dat de kans om mee te profiteren voorbij is. De marktwaarde van het project is namelijk nog slechts $11 miljoen en als we dat vergelijken met andere meme coins die deze week stegen, kan de token nog vele tientallen malen meer waard worden. 

Investeren in SPONGE is erg eenvoudig en kan op verschillende plekken. Omdat de token op Ethereum ontwikkeld is, kun je via gedecentraliseerde exchanges gemakkelijk Ethereum of andere ERC-20 tokens omruilen voor de SPONGE token. 

Ook op de website van Sponge, spongebobtoken.io, kun je de token eenvoudig verkrijgen via de Uniswap tool die daar te vinden is. 

>>> Direct SPONGE Kopen <<< 

2. AiDoge (AI) – Genereer je eigen memes met behulp van AI

De volgende munt is nog niet verkrijgbaar bij exchanges, maar gaat wel stijgen. Klinkt gek? Toch is het hoe het werkt bij de AiDoge presale waarbij er verschillende fases zijn aangebracht en waarbij de prijs bij elke fase iets stijgt. 

Zo betaal je op dit moment voor de token slechts $0,0000268 terwijl de token gelist gaat worden voor $0,0000336. De waarde van je investering gaat de komende tijd dus gegarandeerd stijgen.

Het project heeft al meer dan $1,6 miljoen opgehaald in de presale en dat komt niet alleen doordat de tokens nu goedkoper aangeboden worden. Veel traders hebben vertrouwen in dit platform dat de twee belangrijkste trends van het moment met elkaar mixt. 

Met AiDoge is het namelijk mogelijk om memes te laten genereren op basis van een enkel tekst prompt. Je vult dus op het platform AiDoge.com een opdracht in en het platform rolt er voor jou een meme uit. 

Dat doet het doordat de AI getraind is met een enorme dataset aan memes en zichzelf blijft ontwikkelen. AiDoge belooft zelfs nooit twee keer dezelfde meme op te zullen leveren, ook al geef je dezelfde opdracht mee. 

Door de bekende doge meme te combineren met de ontwikkeling van AI gaat het rap met de token. Om zelf te investeren in AiDoge ga je naar de website van het project en ruil je Ethereum, Binance Coin of USDT in voor de nieuwe token.

Mocht je nog geen cryptocurrency hebben, kun je ook via de website met je creditcard direct crypto kopen en dat inwisselen voor $AI token.  

>>> Nu naar de AiDoge Presale <<< 

3. Love Hate Inu (LHINU) – Stem op polls om crypto te verdienen

Een andere coin die gebruik maakt van de populaire doge meme is Love Hate Inu, een meme coin dat met een echte functionaliteit de meme coin markt over wil nemen. Dat doet het met een uniek Vote-to-Earn systeem. 

Op Love Hate Inu kunnen er polls aangemaakt worden over bepaalde personen. Deze polls worden vervolgens verspreid via social media en door te stemmen op de polls kun je ook nog eens LHINU tokens verdienen. 

Bij de polls moet je denken aan controversiële personen als Donald Trump en Andrew Tate. Doordat de polls over dit soort bekende personen gaat en de doge meme gebruiken, is de verwachting dat het project snel viraal kan gaan zodra de eerste polls gelanceerd worden. 

Zover is het nog niet, want Love Hate Inu is druk bezig met de ontwikkeling van het platform en de presale die op dit moment gaande is. De laatste fase van die presale is inmiddels uitverkocht, maar ze verkopen de token nog tegen de prijs waarvoor deze ook gelist gaat worden. 

Dit is een prijs van $0,000145 en kan alsnog een uitstekend punt zijn om in te stappen. Als het project werkt, zal het waarschijnlijk bij de listing al een flinke impuls krijgen qua prijs. 

Dat crypto traders enthousiast zijn over Love Hate Inu is in ieder geval wel duidelijk. Het project heeft nu al 10,2 miljoen USDT opgehaald en dat ging sneller dan verwacht. 

De eerste listings zullen in dit kwartaal volgen en vanaf dan kan de token verhandeld worden waardoor er een echte koers ontstaat. Gezien het succes van de presale is de verwachting dat de LHINU koers snel gaan stijgen. 

>>> Nu LHINU tokens kopen <<<