stijg
Persbericht

Welke Meme Coins kopen op dit moment? – 5 Beste Nieuwe Meme Coins

Meme coins hebben de afgelopen jaren laten zien een enorme winst op te kunnen leveren voor investeerders die er op tijd bij zijn. Munten als Dogecoin en Shiba Inu zijn op het moment zoveel waard, dat de kans klein is dat er nog grote prijsstijgingen in de koers van één van deze munten plaats zal vinden. 

In plaats daarvan kun je beter op zoek naar nieuwe meme coins, die nu nog weinig waard zijn. In dit artikel bespreken we de beste meme coins 2022 zodat jij weet welke meme coins kopen je de komende jaren het meeste op kunnen leveren.

Nieuwe Meme Coins 2022 – Welke Meme Coins Kopen

  1. Tamadoge (TAMA) – Nieuwe meme coins met play-to-earn Metaverse 
  2. Battle Infinity (IBAT) – Beste meme coins met fantasy sports platform
  3. Lucky Block (LBLOCK) – Meme coins met eigen NFT Competitie platform
  4. DeFi Coin (DEFC) – DeFi-alternatief voor de beste meme coins 2022
  5. Samoyedcoin (SAMO) – Nieuwe meme coins met snel groeiende community

Beste Nieuwe Meme Coins 2022 Nader Belicht

Om er achter te komen welke crypto kopen je het meeste op kan gaan leveren hebben we de verschillende munten uit onze top 5 nieuwe meme coins 2022 nader bekeken en hieronder voor je verder uitgelicht. 

Er komen nog altijd dagelijks meerdere nieuwe cryptomunten, en dus ook nieuwe meme coins, bij. Blijf dus altijd zelf ook op zoek naar de nieuwste coins die je interessant vindt.

1. Tamadoge (TAMA) – Nieuwe meme coins met play-to-earn Metaverse 

Tamadoge is wat ons betreft het meest interessante nieuwe crypto project van het jaar dat momenteel verkrijgbaar is in een voorverkoop. Het project is een soort mix van de beste meme coins als Dogecoin en Shiba Inu en het ouderwetse Tamagotchi. Hierdoor proberen ze met deze nieuwe meme coins meer nut te creëeren. Het is dus de bedoeling dat je deze cryptomunten ook daadwerkelijk ergens voor kan gebruiken, in plaats van dat je alleen speculeert op de koers van een cryptomunt. 

Het project ontwikkelt een eigen metaverse – genaamd de Tamaverse. In deze virtuele wereld kun je met een eigen Tamadoge, die je eerst als NFT moet minten, spelen. Je moet de Tamadoge eerst opvoeden totdat deze volwassen is, vanaf dan kun je er namelijk ook mee strijden. Door te strijden tegen andere Tamadoges kun je Dogepoints verdienen en een plekje op de maandelijkse ranglijst veroveren. Op basis van die ranglijst worden er TAMA tokens verdeeld. 

De TAMA tokens zijn vervolgens weer te gebruiken in de TAMA store, een winkel met eten en items voor jouw Tamadoge. Het project is nog maar net begonnen en zal waarschijnlijk volgend jaar echt door kunnen breken als er steeds meer ontwikkelingen uitgebracht worden. Om alvast van een lage inkoopprijs te profiteren, kun je nu in de presale Tamadoge kopen. 

>>>Nu Tamadoge Kopen<<<

2. Battle Infinity (IBAT) – Beste meme coins met fantasy sports platform

Een munt die al wat langer verkrijgbaar is, is Battle Infinity. Ook zij hielden een presale, maar die was al in 25 van de 90 dagen afgelopen nadat de volledige hard cap van 16.500 BNB verkocht was. Het project komt met een eigen metaverse en een aantal andere applicaties, zoals een eigen staking platform en een decentrale exchange. 

Al met al moet er dus een groot platform opgezet worden waar binnen meerdere applicaties de nieuwe IBAT token te gebruiken is. Deze token is sinds 17 augustus ook voor het eerst verkrijgbaar bij een decentrale exchange. Je kunt de munt nu ook kopen door andere munten om te ruilen op het bekende platform PancakeSwap. 

Het project van Battle Infinity is geverifieerd op CoinSniper, dat houdt in dat daar bekend is wie er achter het project zitten en dat je niet te maken hebt met een scam. Battle Infinity heeft alle kansen om de volgende Axie Infinity te worden, met als grote verschil dat jij nu nog de kans hebt om maximaal mee te profiteren van stijgingen in de prijs van Battle Infinity. 

>>>Nu naar Battle Infinity<<<

3. Lucky Block (LBLOCK) – Meme coins met eigen NFT Competitie platform

Op het NFT Competitie platform van Lucky Block zijn mooie prijzen te winnen, maar ook een investering in de munt zelf kan veel opleveren. Lucky Block is druk aan de weg aan het timmeren afgelopen jaar en heeft onder ander een nieuwe versie van de eigen token uitgebracht. 

Met deze LBLOCK V2 token is de deur richting grote exchanges opeens geopend, en het team van Lucky Block weet die deur goed te vinden. Inmiddels is de munt al beschikbaar bij de exchanges LBank en MEXC, en laten de volgende aankondigingen voor nieuwe listings bij exchanges niet lang meer op zich wachten. 

Als je met de vraag zit welke meme coins kopen op dit moment het best is, kan Lucky Block daar zomaar eens het antwoord op zijn. Door alle ontwikkelingen die de token meemaakt is de kans groot dat de prijs gaat stijgen en de munt in korte tijd zichzelf bij de beste meme coins 2022 voegt. 

>>>Nu naar Lucky Block<<<

4. DeFi Coin (DEFC) – DeFi-alternatief voor de beste meme coins 2022

In plaats van zoeken naar de beste meme coins kan het ook de moeite waard zijn om te kiezen voor een cryptomunt met een hele andere toepassing. DeFi Coin is een interessante cryptomunt met een eigen decentrale exchange en zou een goed alternatief zijn voor de beste meme coins 2022. 

Je kunt op het platform van DeFi Coin, DeFi Swap, gemakkelijk munten tegen elkaar omruilen of geld verdienen door bepaalde munten in een liquiditeitspool te plaatsen. Zo krijg je bijvoorbeeld tot wel 75% rente per jaar op DeFi Coins die je op het platform vastzet voor langere tijd. 

De prijs van de DeFi Coin is afhankelijk van de ontwikkelingen die de munt en het platform de komende tijd ondergaan. Als de munt bijvoorbeeld ook beschikbaar wordt bij centrale exchanges, zou het goed kunnen zijn dat de prijs flink gaat stijgen.

5. Samoyedcoin (SAMO) – Nieuwe meme coins met snel groeiende community 

De meeste nieuwe meme coins worden ontwikkeld op de blockchain-technologie van Ethereum of Binance. Daar is inmiddels ook een alternatief voor en daar heeft Samoyedcoin gebruik van gemaakt. Zij hebben deze nieuwe meme coins ontwikkeld op de blockchain van Solana, een blockchain die meer transacties per seconde aan kan en lagere kosten kent dan de alternatieven. 

Samoyedcoin is één van de beste meme coins 2022 als je kijkt naar de prestaties over de afgelopen maanden. De mint is in korte tijd bij veel exchanges beschikbaar gekomen, zoals OKX, Gate.io, Kraken, MEXC & Gemini. Doordat de munt zo goed beschikbaar is, zijn er ook veel investeerders die toegang hebben en daardoor is de koers ook zo gestegen. 

Door de blockchain-technologie van Solana te gebruiken is dit ook meteen een milieuvriendelijke meme coin. Voor transacties wordt er nauwelijks energie gebruikt in tegenstelling tot munten als Dogecoin en Shiba Inu.

Hoe investeer je zelf in de beste meme coins 2022? 

Zelf investeren in de beste meme coins 2022 kan op verschillende manieren. Om je zo goed mogelijk te helpen met het samenstellen van je crypto portfolio met de beste meme coins hebben we hieronder een stappenplan samengesteld voor het kopen van Tamadoge. 

Deze munt is, zoals je hierboven hebt kunnen lezen, alleen nog verkrijgbaar in een voorverkoop. Door de munt in de voorverkoop te kopen, kun je wel maximaal profiteren van het moment dat de koers gaat stijgen. 

Stap 1: Download een geschikte wallet

Om Tamadoge tokens te kunnen kopen in de presale heb je een wallet nodig die werkt met de Ethereum blockchain. Bijna elke wallet doet dit, maar wij raden vanwege de gebruiksvriendelijkheid de MetaMask wallet aan.

Deze staat standaard ingesteld op Ethereum, maar is ook voor andere blockchains handig om te gebruiken. Met een MetaMask wallet kun je alle Web 3.0 toepassingen gemakkelijk gebruiken. 

Stap 2: Vul de wallet met Ethereum of USDT

Tijd om de wallet te gaan vullen met een andere cryptomunt zodat je die in kan ruilen voor TAMA tokens. Je kunt daar zowel Ethereum als USDT voor gebruiken. 

Als je één van deze munten al hebt, kun je deze direct naar je wallet toesturen. Anders zul je eerst in één van deze munten moeten investeren, dat kan overigens ook op de website van Tamadoge, waar je met creditcard eerst Ethereum of USDT kan kopen. 

Stap 3: Ga naar de Tamadoge presale website

Om mee te kunnen doen aan de voorverkoop van de Tamadoge tokens moet je naar de website van Tamadoge. Op deze website kun je uiteindelijk de munten kopen door eerst je gevulde MetaMask wallet te verbinden met het platform. 

Dit doe je door op ‘Connect Wallet’ te klikken, MetaMask te kiezen en in de pop-up van MetaMask toestemming te geven voor deze verbinding. 

Stap 4: Kies hoeveel munten je wilt en maak de transactie rond

Nu kun je onderaan de pagina kiezen hoeveel TAMA-tokens je wilt kopen, houd er rekening mee dat je ook nog een klein deel transactiekosten moet betalen en dat je dus niet alle crypto uit je wallet in kan ruilen voor Tamadoge.

Als je eenmaal het aantal tokens op hebt gegeven en de transactie wilt voltooien, vraagt MetaMask je nog één keer voor toestemming. Als je deze toestemming geeft worden de munten uit je wallet gehaald en krijg je te zien hoeveel Tamadoge tokens er voor je gereserveerd zijn. Deze tokens kun je claimen zodra de presale afgelopen is, dit zal uiterlijk eind 2022 zijn. 

Hoe weet je welke meme coins kopen het meest oplevert?

Weten welke meme coins kopen het beste is, is niet de meest eenvoudige opgave. Zeker nadat Dogecoin en Shiba Inu lieten zien hoeveel waarde je als meme coin bij elkaar kon verzamelen, is er een grote stroom aan nieuwe meme coins ontwikkeld. 

Hierdoor is de keuze welke meme coins kopen steeds lastiger geworden, maar natuurlijk niet onmogelijk. Zo zijn er een aantal zaken die belangrijk zijn voor de prijs van een meme coin en zaken die ook mee hebben gewogen bij het bepalen van onze top 5 beste meme coins 2022. 

Eén van die aspecten is of de munt een bepaalde toepassing heeft of niet. Zoals je in de top 5 beste meme coins 2022 ziet, hebben we bijna alleen gekozen voor cryptomunten die bij een bepaald platform horen en ook echt ergens voor te gebruiken zijn.

Dit heeft als voordeel dat de munt, ook in tijden waar de crypto markt het moeilijk heeft, beter overeind blijven omdat er altijd mensen zijn die de munt gebruiken. Om Tamadoge als voorbeeld te nemen; als het spel achter dit project een succes wordt en mensen gaan het veel spelen, zal automatisch de prijs van Tamadoge gaan stijgen. 

Een andere belangrijk aspect wat kan zorgen voor stijgingen in de prijs is de aandacht die nieuwe meme coins krijgen van bekende personen als Elon Musk. Zo heeft de cryptomunt Battle Infinity in India al aandacht gekregen van enkele influencers die hebben gezorgd voor een nog grotere interesse in de cryptomunt. 

Conclusie

Tot de beste meme coins 2022 hoort zeker de nieuwe cryptomunt Tamadoge. Niet alleen is het project erg interessant en lijkt er veel toekomst te zitten in de ontwikkeling van een eigen metaverse en NFT Play-to-Earn games, ook het feit dat de munt nu nog voor een lage prijs te koop is, zorgt voor de bovenste plek in onze top 5 meme coins 2022. 

Sommige nieuwe meme coins worden veel gehypet, maar hebben uiteindelijk buiten een token die op iemand anders blockchain-technologie draait geen eigen toepassing. De projecten die wij hebben uitgekozen, zijn projecten die voor de komende jaren meerdere ontwikkelingen gepland hebben staan en dus ook nog door zullen blijven groeien. 

Deze ontwikkelingen kunnen bij nieuwe meme coins altijd zorgen voor interessante wijzigingen in de koers. Zo zal de prijs van een bepaalde munt bijvoorbeeld kunnen stijgen als de munt opeens bij exchanges beschikbaar komt.