Persbericht

Persbericht

Newsbit 13-05-2022 16:15u leestijd 2 - 3 min

Win prijzen voor hockeyweddenschappen in een nieuw 1xBit-toernooi!

Hockeywedstrijden worden van tijd tot tijd steeds belangrijker, vanwege het feit dat het steeds meer fans uit alle delen van de wereld verwelkomt.

Ice on Fire is een nieuw toernooi dat gelanceerd is door 1xBit. Interessant is dat spelers een betere kans hebben om enorme prijzen te claimen en dat de regels van het toernooi eenvoudig zijn. Vanaf 6 mei van dit jaar kunnen gebruikers weddenschappen plaatsen op alle hockeywedstrijden, en spelers met de langste winnende reeks weddenschappen krijgen een beloning. Daarom kunt u uw winstkansen vergroten op basis van het aantal geplaatste weddenschappen.

Voordelen van 1xBit voor Ice on Fire

Hoe meer spelers tijdens de promotie inzetten op hockey, hoe groter hun winkansen zijn. Nog interessanter is dat spelers kunnen uitbetalen als hun voorspellingen niet geheel volgens plan verlopen. Dankzij de enorme beloning van meer dan 40 mBTC voor tien gelukkige gokkers is dit veelbelovend. Spelers kunnen echter ook enorme beloningen claimen en genieten in andere hockeywedstrijden buiten dit Ice on Fire-toernooi.

Om deel te nemen aan het toernooi, moeten spelers beginnen met een stressvrij registratieproces waarvoor alleen een e-mailadres nodig is. Spelers van 1xBit genieten van maximale anonimiteit, directe uitbetalingen en geen extra kosten of fees. Een succesvolle registratie op de site levert jou een welkomstbonus van 7 BTC op. Spelers van de eerste tot de tiende positie zullen meer dan 40 mBTC delen. Klinkt dit niet geweldig genoeg? Met een enkele klik kunt u al deze promoties verdienen, hoewel er algemene voorwaarden van toepassing zijn. Dit zijn de extra voordelen van 1xBit:

  • Uitgebreide sportlijsten: Naast de Ice on Fire-toernooien biedt 1xBit spelers een breed scala aan sportlijsten. Spelers krijgen verschillende marktopties zoals live wedden en e-sports met grote titels. Hierdoor kunnen spelers hun keuze aan marktopties kiezen en genieten van grotere kansen tijdens live gameplay.
  • Concurrerende cryptocurrencies: onder andere concurrerende tegenhangers van 1xBit biedt het platform zijn spelers het grootste aantal cryptocurrencies: meer dan 40.
  • Royale welkomstbonus: nieuwe spelers kunnen genieten van maximaal 7 BTC na succesvolle registratie. Ze kunnen deze welkomstbonus echter krijgen nadat ze voor de 1 tot en met de 4e keer een storting hebben gedaan. Aan elke stortingsfase is een bepaald aantal BTC verbonden. Het registratieproces is hiernaast eenvoudig en vereist niet te veel gevoelige informatie van gokkers.
  • Gratis weddenschappen: 1xBit bedankt spelers voor hun loyaliteit aan de site. Behalve dat ze een gelukkige winnaar zijn van de Ice on Fire-toernooien, hebben spelers nog andere kansen om enorme gratis weddenschappen op hun account te ontvangen om nieuwe spellen uit te proberen en kunnen ze wedden op evenementen met behulp van de gratis weddenschappen.
  • 100% weddenschapsverzekering: weddenschappen van spelers zijn beschermd, zelfs tot 100% bij enkelvoudige en cumulatieve weddenschappen. Een enkel spel kan tot 100% verzekerd worden voor schadepreventie. Spelers kunnen met deze functie meer vertrouwen opbouwen, omdat ze er zeker van zijn dat het gedekte deel weer in aanmerking wordt genomen als er verliezen optreden bij hun weddenschappen.

Conclusie

Er komt geen einde aan de beloningen die in de 1xBit-toernooien liggen. Grijp de kans om eindeloze uitbetalingen, enorme beloningen en welkomstbonussen en andere geweldige beloningen te verdienen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten