Persbericht

XRP Koers Streeft Eerdere Voorspellingen 2023 Voorbij – kan Ripple 1 Euro worden in de 2e helft van dit Jaar?

De crypto markten in 2023 begonnen overtuigend, maar zakken de laatste tijd weer een beetje weg. Vooral grote munten als Bitcoin, Ethereum en Binance Coin hebben het zwaarder en zien hun waarde langzaam wegzakken. 

XRP is misschien wel één van de meest interessante cryptomunten van het moment. Deze coin wist namelijk wel een stijgende koers te noteren In de afgelopen maand is het zelfs met bijna 10% gestegen.

Waar de XRP koers halverwege mei nog rond de $0,40 bungelde, is de coin van Ripple nu de $0,50 voorbij geschoten. Voor Nederlandse crypto traders is er één vraag die veel gesteld wordt: kan Ripple 1 euro worden dit jaar? 

Kan Ripple 1 Euro worden in de 2e helft van dit Jaar?

Het antwoord op deze vraag is helaas nooit met 100% zekerheid te beantwoorden door de hoge volatiliteit in de markt, maar in het geval van Ripple lijkt er al lange tijd een betere periode aan te breken. 

Ripple staat onder druk vanwege een rechtszaak die het heeft met de Amerikaanse toezichthouder op financieel gebied. Zodra die rechtszaak afgerond is, kan Ripple weer stappen zetten en kan het ook snel de waarde van 1 euro bereiken. 

Op dit moment is XRP namelijk niet verkrijgbaar bij enkele grote crypto exchanges en dat zal veranderen zodra het bedrijf achter de munt de rechtszaak positief weet af te sluiten. 

Deze coins kunnen nog verder stijgen

Op de crypto markten is XRP al lang een bekende naam en een stijging tot 1 euro zou mooi zijn, maar levert je op het moment maximaal een verdubbeling van de waarde van je investering op. 

Er zijn daarnaast nog veel meer cryptomunten die kans maken om mee te stijgen met XRP en zelfs nog veel verder te komen. Hieronder hebben we een aantal nieuwe cryptomunten uitgelicht die deze meeste kans hier op maken, je leest verderop meer over de verschillende projecten. 

  1. Wall Street Memes (WSM) – Nieuwste meme coin met enorme potentie
  2. Launchpad.xyz (LPX) – Vind gemakkelijk je volgende crypto trade met LPX
  3. Ecoterra (ECOTERRA) – Recycle en verdien crypto voor je inspanningen

>>> Nu Wall Street Memes Tokens Kopen <<< 

1. Wall Street Memes (WSM) – Nieuwste meme coin met enorme potentie

De nieuwste meme coin op de markt met de potentie om enorme stijgingen mee te gaan maken is Wall Street Memes. De potentie van deze munt zit hem vooral in het feit dat het nu al een community van honderdduizenden mensen achter zich heeft. 

Dat heeft het opgebouwd via sociale media als Twitter en Instagram waar mensen, geïnspireerd door de subreddit /r/WallStreetBets, mee konden genieten van de beste memes over Wall Street en andere traditionele beleggers. 

Dat juist deze social media accounts nu een eigen crypto token hebben gelanceerd, heeft er dus voor gezorgd dat ze meteen meer dan een half miljoen mensen de presale aan konden bevelen via hun eigen accounts. 

Daarmee hebben ze binnen enkele dagen al bijna $2 miljoen binnengehaald, waarmee het er op lijkt dat Wall Street Memes één van de succesvolste presales van het jaar kan gaan worden. 

Er zit geen functie achter de token of een uitgebreide roadmap. Het leunt volledig op een community die de token in moet gaan kopen en daarnaast ook zoveel mogelijk de token bij anderen onder de aandacht moeten brengen. 

Het Wall Street Memes project moedigt dit aan via de airdrop die ze houden. In deze airdrop worden er in totaal voor $50.000,- aan tokens weggegeven en iedereen die Wall Street Memes online volgt, zelf wat plaatst over het project en tokens in bezit heeft, doet mee voor de airdrop. 

Op dit moment koop je de tokens alleen via de website van Wall Street Memes waar je Ethereum of UDST in kan wisselen voor de WSM tokens. 

>>> Ga nu naar de presale van Wall Street Memes <<< 

2. Launchpad.xyz (LPX) – Vind gemakkelijk je volgende crypto trade met LPX

Een coin die wel een echte functie biedt, is Launchpad.xyz. Dit nieuwe trading platform gaat jou alles bieden wat je nodig hebt om betere crypto trades te gaan maken. 

Die trades kun je vervolgens meteen bij Launchpad.xyz maken. Daar krijg je namelijk toegang tot een eigen trading platform, maar ook een decentrale exchange waar je met je eigen wallet verschillende tokens kan gaan traden. 

Al met al kun je Launchpad.xyz het best zien als samenvoeging van informatie sites als CoinMarketCap en een crypto exchange. Je kunt het platform dus ook gebruiken om alle informatie over crypto projecten te vinden. 

Daarbij kun je ook gebruik maken van de Launchpad Quotient, een cijfer dat aan elk crypto project gegeven wordt, waarmee jij in één oogopslag kan zien of Launchpad.xyz hier goede verwachtingen van heeft of dat je er beter bij weg kan blijven. 

Toegang tot het platform verschaf je jezelf met LPX tokens en die kun je alvast kopen in de crypto presale van Launchpad.xyz die nu bezig is. De tokens koop je voor $0,0445 en ze worden gelist voor $0,0565. 

Dat betekent dat je dus al direct een mooie winst kan boeken als je de tokens nu koopt en na de listing weer verkoopt. Er is echter ook een prima kans dat de prijs dan verder gaat stijgen waardoor je nog meer winst haalt. 

Je kunt de tokens aanschaffen via de website van het platform. Daar koppel je een wallet om vervolgens Ethereum of USDT in te ruilen voor de LPX tokens. 

>>> Voordelig LPX Tokens kopen <<< 

3. Ecoterra (ECOTERRA) – Recycle en verdien crypto voor je inspanningen

Tot slot de presale van Ecoterra die inmiddels al een bedrag van $4,5 miljoen opgehaald heeft. Het is een duurzame cryptomunt met een nieuw systeem waardoor je als consument crypto kunt verdienen aan je inspanningen om vervuiling en klimaatverandering tegen te gaan. 

Het werkt als volgt; je maakt een account aan in de Ecoterra app en scant daar alle producten die je in huis haalt. Vervolgens kun je naar een Ecoterra recyclingmachine om daar je app te verbinden en vervolgens de lege verpakkingen te recyclen. 

De machine houdt bij hoeveel je recyclet en op basis daarvan ontvang je een bepaald aantal Ecoterra tokens. Die tokens kun je vervolgens weer in de Ecoterra app voor verschillende doeleinden gebruiken. 

Zo heeft het een eigen marktplaats waarop CO2-rechten (carbon credits) te verhandelen zijn. Met deze CO2-rechten kunnen bedrijven een bepaalde compensatie inkopen voor de vervuiling die plaatsvindt door hun productieproces. 

Als consument kun je het ook gebruiken om je eigen gedrag mee te compenseren, maar dit is nog volledig op vrijwillige basis. 

De ECOTERRA tokens zijn te koop via de website van het project. Ook bij deze presale profiteer je op het moment van een lagere prijs per token en kun je bij een listing meteen al een eerste gedeelte winst maken. 

>>> Nu naar de presale van Ecoterra <<<